Most recent Sales-Cloud-Consultant Exam Study Guides With New Update Exam Questions

Sales-Cloud-Consultant Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/Sales-Cloud-Consultant-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: Sales-Cloud-Consultant
Exam name: Certified Salesforce Sales Cloud Consultant
n questions with full explanations
Certification: Salesforce Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT Sales-Cloud-Consultant Exam pdf Collection

Exam Code: Sales-Cloud-Consultant (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Certified Salesforce Sales Cloud Consultant
Certification Provider: Salesforce
Free Today! Guaranteed Training- Pass Sales-Cloud-Consultant Exam.

Q81. Planning an implementation – what should be included in end user support plan – choose 2 answers:

A. Meeting schedule to review openissues

B. Process for users to report issues

C. Communication to customers about potential issues

D. 24x7 IT support

Answer: AB


Q82. Describe Forecast.

A. Benchmark of how much should be sold within a certain time frame

B. Revenue projection that can be expressed in dollar amounts, units of product family, or both C. Consists ofopportunities in various stages of maturity

Answer: B


Q83. CORRECT TEXT

In anorganizationwith a private sharing model, Sam is a sales exec that reports to John, a Sales Manager. Sam has ownership of theABC Company account record, and also has created an opportunityfor ABC Co. Can Sam see John's data?

Answer: No. John, as the manager in the hierarchy can see Sam's data, butnot the other way around.


Q84. CORRECT TEXT

Sales Methodology means an industry recognized standard sales process?

Answer: False - Sales Methodology is what works for yourorganizationtools such as MillerHeismanleverage learning in this area.


Q85. CORRECT TEXT

Is 'Join' available as an option for all groups visible through Chatter?

Answer: No. You can join a public group, but must 'Request to Join' a privategroup. This will generate an email request to the owner or managers of a private group who can then allow you to join.


Q86. CORRECT TEXT

What happens if you change a private group to public in Chatter?

Answer: If you change a private group to public, updates and files are visible to all users, all pending requests to join the group are accepted, and anyone can join the group.


Q87. Which of the following statements are true about an end user's forecast? (Select all that apply)

A. Is updated in the system every evening at 5 pm

B. This aggregate can be dollars of revenue

C. This aggregate can be units of products

D. This aggregate can be both dollars or revenue and units of products

E. Rolls up according to the forecast hierarchy

Answer: BCDE


Q88. Your forecast is available to your manager only after you have clicked the Submit button.

A. True

B. False

Answer: B


Q89. CORRECT TEXT

Where are Dated Exchange rates not used?

Answer: Dated exchange rates are not used in forecasting, currency fields inother objects, or currency fields in other types of reports.


Q90. CORRECT TEXT

Where multiple currencies are enabled, how is theuser’spersonal currency amount displayed?

Answer: In parentheses.