how many questions of LFCS pdf?

LFCS Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/LFCS-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: LFCS
Exam name: Linux Foundation Certified System Administrator
n questions with full explanations
Certification: Linux Foundation Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT LFCS Exam pdf Collection

Exambible LFCS Questions are updated and all LFCS answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our LFCS exam prep kits you will be ready for the real LFCS exam without a problem. We have Most recent Linux Foundation LFCS dumps study guide. PASSED LFCS First attempt! Here What I Did.

Q11. CORRECT TEXT

Which Debian package management tool asks the configuration questions for a specific already installed package just as if the package were being installed for the first time? (Specify ONLY the command without any path or parameters.)

Answer: dpkg-reconfigure


Q12. How is a display manager started?

A. It is started by a user using the command startx.

B. It is started like any other system service by the init system.

C. It is started by inetd when a remote hosts connects to the X11 port.

D. It is started automatically when a X11 user logs in to the system console.

Answer: B


Q13. CORRECT TEXT

Which file in the /proc filesystem lists parameters passed from the bootloader to the kernel? (Specify the file name only without any path.)

Answer: cmdline, /proc/cmdline


Q14. Which of the following commands prints a listof usernames (first column) and their primary group (fourth column) from the /etc/passwd file?

A. fmt -f 1,4 /etc/passwd

B. split -c 1,4 /etc/passwd

C. cut -d : -f 1,4 /etc/passwd

D. paste -f 1,4 /etc/passwd

Answer: C


Q15. Which of the following options for the kernel's command line changes the systemd boot target to rescue.target instead of the default target?

A. systemd.target=rescue.target

B. systemd.runlevel=rescue.target

C. systemd.service=rescue.target

D. systemd.default=rescue.target

E. systemd.unit=rescue.target

Answer: E


Q16. Which of the following settingsfor umask ensures that new files have the default permissions -rw-r----- ?

A. 0017

B. 0640

C. 0038

D. 0027

Answer: D


Q17. Instead of supplying an explicit device in /etc/fstab for mounting, what other options may be used to identify the intended partition? (Choose TWO correct answers.)

A. FIND

B. ID

C. LABEL

D. NAME

E. UUID

Answer: C,E


Q18. What entry can be added to the syslog.conf file to have all syslog messages generated by a system displayed on console 12?

A. *.* /dev/tty12

B. /var/log/messages | /dev/tty12

C. | /dev/tty12

D. syslog tty12

E. mail.* /dev/tty12

Answer: A


Q19. Whenremoving a package, which of the following dpkg options will completely remove the files including configuration files?

A. --clean

B. --delete

C. --purge

D. –remove

Answer: C


Q20. When trying to unmount a device it is reported as being busy. Which of the following commands could be used to determine which process is causing this?

A. debug

B. lsof

C. nessus

D. strace

E. traceroute

Answer: B