Replace LFCS Exam Study Guides With New Update Exam Questions

LFCS Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/LFCS-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: LFCS
Exam name: Linux Foundation Certified System Administrator
n questions with full explanations
Certification: Linux Foundation Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT LFCS Exam pdf Collection

Proper study guides for Latest Linux Foundation Linux Foundation Certified System Administrator certified begins with Linux Foundation LFCS preparation products which designed to deliver the Highest Quality LFCS questions by making you pass the LFCS test at your first time. Try the free LFCS demo right now.

Q101. What does the exit status 0 indicate about a process?

A. The process ended without any problems.

B. The process was terminated by the user.

C. The process couldn't finish correctly.

D. The process waited for an input but got none.

E. The process finished in time.

Answer: A


Q102. What is the correct command to extract the contents of the archive file download.bz2?

A. unpack download.bz2

B. unzip2 download.bz2

C. bunzip2 download.bz2

D. unzip download.bz2

E. uncompress download.bz2

Answer: C


Q103. In case neither cron.allow nor cron.deny exist in /etc/, which of the following is true?

A. Without additional configuration, no users may have user specific crontabs.

B. Without additional configuration, all users may have user specific crontabs.

C. The cron daemon will refuse to start and report missing files in the system's logfile.

D. When a user creates a user specific crontab the system administrator must approve it explicitly.

Answer: A


Q104. What is the default nice level when a process is started using the nice command?

A. -10

B. 10

C. 20

D. 0

Answer: B


Q105. Which file used by XDM specifies the default wallpaper?

A. /etc/X11/xdm/Xsetup

B. /etc/X11/xdm.conf

C. /etc/X11/xdm/Defaults

D. /etc/X11/defaults.conf

Answer: A


Q106. CORRECT TEXT

With IPv6, how many bits have been used for the interface identifier of an unicast address? (Specify the number using digits only.)

Answer: 64


Q107. What is the purpose of the command mailq?

A. It fetches new emails from a remote server using POP3 or IMAP.

B. It is a multi-user mailing list manager.

C. It is a proprietary tool contained only in the qmail MTA.

D. It queries the mail queue of the local MTA.

E. It is a command-line based tool for reading and writing emails.

Answer: D


Q108. CORRECT TEXT

With X11 forwarding in ssh, what environment variable is automatically set in the remote host shell that is not set when X11 forwarding is not enabled? (Specify only the environment variable without any additional commands or values.)

Answer: DISPLAY, $DISPLAY


Q109. CORRECT TEXT

In which directory must definition files be placed to add additional repositories to yum?

Answer: /etc/yum.repos.d, /etc/yum.repos.d/, yum.repos.d, yum.repos.d/


Q110. Which of the following commands kills the process with the PID 123 but allows the process to "clean up" before exiting?

A. kill -PIPE 123

B. kill -KILL 123

C. kill -STOP 123

D. kill -TERM 123

Answer: D