The Secret of XML Master I10-001 exam

I10-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/I10-001-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: I10-001
Exam name: XML Master Basic V2
n questions with full explanations
Certification: XML Master Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT I10-001 Exam pdf Collection

Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our I10-001 study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the XML Master I10-001 exam in just one try? I am currently studying for the XML Master I10-001 exam. Latest XML Master I10-001 Test exam practice questions and answers, Try XML Master I10-001 Brain Dumps First.

Q31. Select which of the following statements about CDATA sections is correct.

A. When coding a CDATA section in an XML document, you must first make a specific declaration with the DTD.

B. You may use different character encoding within the CDATA section than for the body of the XML document.

C. Characters such as "<" and "&" can be used within the CDATA section without any modification.

D. An XML parser processes text strings within the CDATA section as comments. W Courier Newlr Z

Answer: C


Q32. Select which statement is correct with respect to the XML document and external entity below. Assume that an XML processor can read "category. txt".

[category. txt] DVD Player [XML Documents]

<?xml version="1. 0" encoding="UTF-8"?>

<!DOCTYPE product [

<!ELEMENT product (name,price)*>

<!ELEMENT name (#PCDATA)>

<!ELEMENT price (#PCDATA)>

<!ENTITY title "title">

<!ENTITY category SYSTEM "category. txt">

]>

<product>

<name>&lt;&title;&gt;&category;DVD8598438&lt;/&title;&gt;</name>

<price>open</price>

</product>

A. This is a valid XML document.

B. This is a well-formed XML document; however, it is not a valid XML document.

C. This is not a well-formed XML document, because there is an error in the entity reference.

D. The entity reference is not incorrect; however, this is not a well-formed XML document. W Courier Newlr Z

Answer: A


Q33. Press the Exhibit button to view the XML document "a. xml", and apply XSLT stylesheet "b. xsl" to "a. xml". Select which of the following correctly describes the transformation results.

A. Administrator

B. SMTP

C. Local_Area_Connection

D. AdministratorSMTPLocal_Area_ConnectionW Courier Newlr Z

Answer: C


Q34. Select which of the following is a correct XML declaration.

A. <?xml version="1. 0" encoding="UTF-8">

B. <?xml encoding="UTF-8">

C. <?xml encoding="UTF-8" version="1. 0"?>

D. <?xml version="1. 0"?>W Courier Newlr Z

Answer: D


Q35. Press the Exhibit button to view the XML document "a. xml", and apply XSLT stylesheet "b. xsl" to "a. xml", and output "10075" as the transformation result. Select which of the following correctly belongs in (1) of the "b. xsl".

A. count[0,1]

B. count[position() < 2]

C. count[position() <= 2]

D. count[. &lt;= 100]W Courier Newlr Z

Answer: D


Q36. The content of the Product Quantity element is an integer restricted to a value of between 1 and 100. Select which of the following is correct when the prefix to specify XML Schema namespace is xs.

A. <xs:element name="ProductQuantity">

<xs:simpleType>

<xs:restriction>

<xs:value type="1 &lt;= ProductQuantity &lt;= 100"/>

</xs:restriction>

</xs:simpleType>

</xs:element>

B. <xs:element name="ProductQuantity">

<xs:simpleType>

<xs:restriction>

<xs:minInclusive value="1"/>

<xs:maxInclusive value="100"/>

</xs:restriction>

</xs:simpleType>

</xs:element>

C. <xs:element name="ProductQuantity">

<xs:simpleType>

<xs:restriction base="xs:integer">

<xs:minInclusive value="1"/>

<xs:maxInclusive value="100"/>

</xs:restriction>

</xs:simpleType>

</xs:element>

D. <xs:element name="ProductQuantity">

<xs:simpleType>

<xs:restriction base="xs:integer">

<xs:minExclusive value="1"/>

<xs:maxExclusive value="100"/>

</xs:restriction>

</xs:simpleType>

</xs:element>

E. <xs:element name="ProductQuantity">

<xs:simpleType>

<xs:restriction base="xs:int">

<xs:minLength value="1"/>

<xs:maxLength value="100"/>

</xs:restriction>

</xs:simpleType>

</xs:element>W Courier Newlr Z

Answer: C


Q37. Press the Exhibit button to view and transform "Transformation Source XML Document". Select which of the following correctly describes the XPath method that belongs in (1) of the "XSLT Stylesheet" when deriving

"Post-Transformation XML Document". [XSLT Stylesheet]

<?xml version="1. 0"?>

<xsl:stylesheet

version="1. 0" xmlns:xsl="http://www. w3. org/1999/XSL/Transform"

> <xsl:template match="/">

<Fruit>

<xsl:value-of select="(1) "/>

</Fruit>

</xsl:template>

</xsl:stylesheet>

A. /fruit@fruit1

B. /fruit/name

C. /name

D. fruit/@fruit1

E. //name[. ='apple'] W Courier Newlr Z

Answer: B D E


Q38. Press the Exhibit button to view the XML document "a. xml", and apply XSLT stylesheet "b. xsl" to "a. xml". Select which of the following correctly describes the transformation results. Assume that the input XML document and transformation results ignore meaningless whitespace.

A. <xsl:element name="protocol">

<xsl:attribute name="state">Currently_Processing</xsl:attribute>

<xsl:value-of select="service" />

</xsl:element>

B. <xsl:element name="protocol">

<xsl:value-of select="service" />

<xsl:attribute name="state">Currently_Processing</xsl:attribute>

</xsl:element>

C. <xsl:attribute name="state">Currently_Processing</xsl:attribute>

<xsl:element name="protocol">

<xsl:value-of select="service" />

</xsl:element>

D. <xsl:element name="protocol">

<xsl:value-of select="service" />

</xsl:element>

<xsl:attribute name="state">Currently_Processing</xsl:attribute>W Courier Newlr Z

Answer: A


Q39. Press the Exhibit button to view the XML document "a. xml", and apply XSLT stylesheet "b. xsl" to "a. xml", and output "Telnet" as the transformation results. Select which of the following correctly belongs in (1) of the XSLT stylesheet.

A. security/detail[@machine='A02']/service

B. security/detail[test="@machine='A02'"]/service

C. security/detail/service[@state='Stop']

D. security/detail/service[test="@state='Stop'"]

E. //service[@state='Stop']W Courier Newlr Z

Answer: A C E


Q40. Press the Exhibit button to view the XML document "a. xml", and apply XSLT stylesheet "b. xsl" to "a. xml". Select which of the following correctly describes the transformation results.

A. AdministratorEveryoneSystem

B. Administrator

C. null

D. Nothing is outputW Courier Newlr Z

Answer: B