10 Tips For Renovate H12-221 practice test

H12-221 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/H12-221-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: H12-221
Exam name: HCNP-R&S-IERN (Huawei Certified Network Professional-Implementing Enterprise Routing Network)
n questions with full explanations
Certification: HUAWEI Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT H12-221 Exam pdf Collection

It is more faster and easier to pass the HUAWEI H12-221 exam by using Download HUAWEI HCNP-R&S-IERN (Huawei Certified Network Professional-Implementing Enterprise Routing Network) questuins and answers. Immediate access to the Refresh H12-221 Exam and find the same core area H12-221 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

Q61. What is the function of well-known community attribute NO_EXPORT_SUBCONFED in BGP? 

A. Routes received carrying this value cannot be advertised outside of the confederation. 

B. Routes received carrying this value cannot be advertised to any BGP peers. 

C. Routes received carrying this value cannot be advertised to any EBGP peers. 

D. All above statements are wrong 

Answer:

Explanation: 


Q62. The BGP community attribute is a well-known mandatory attribute. 

A. TRUE 

B. FALSE 

Answer:

Explanation: 

180. Over a working TCP connection, what is the state of the BGP peer relationship if the peer AS number configured for a BGP router is inconsistent with the AS number of its BGP peer? 

A. Idle 

B. Active 

C. OpenSent 

D. Established 

Answer:

Explanation: 


Q63. Which of the following statements are incorrect regarding Link ID of Router LSA in an OSPF routing protocol? (Select 2 answers) 

A. The Link ID of point-to-point links are the neighbors Interface IP address. 

B. The Link ID of TransNet links are the network address of TransNet network segment. 

C. The Link ID of StubNet links are the network address of stub network. 

D. The Link ID of virtual links are the neighbor's Router ID of virtual link. 

Answer: A,B 

Explanation: 


Q64. Which of the following statements are correct regarding OSPF intra-area route calculation? (Select 2 answers) 

A. Each OSPF router uses only one Router LSA to describe the local active link state for an area. 

B. Each OSPF router uses more than one Router LSA to describe local active link state for an area. 

C. One Router LSA describes only one link, 

D. One Router LSA describes more than one link. 

Answer: A,D 

Explanation: 


Q65. Which of the following protocols support default route advertisement? (Select 3 answers) 

A. RIP 

B. OSPF 

C. BGP 

D. Static 

Answer: A,B,C 

Explanation: 


Q66. The vlink-peer command is used to specify a peer IP address for setting up a virtual link. 

A. TRUE 

B. FALSE 

Answer:

Explanation: 


Q67. Which of the following BGP attributes are optional in a BGP Update packet? (Select 2 answers) 

A. Origin 

B. Nexthop 

C. Local-Preference 

D. MED 

Answer: C,D 

Explanation: 


Q68. Which of the following are well-known communities attributes? (Select 3 answers) 

A. NO_EXPORT (OxFFFFFF0l) 

B. N0_ADVERT1SE (0xFFFFFF02) 

C. NO_EXPORT_SUBCONFED 

D. AS (2Byte): Number (2Byte) 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

214. Which of the following statements regarding DR in PIM protocol are true? (Select 3 answers) 

A. In DR election, the router with the lowest IP address is elected among the routers of the same DR priority.. 

B. A source's DR sends Register messages to an RP. 

C. A receiver's DR is sends Join messages to a multicast source or an RP. 

D. An Assert winner on a shared network segment may not be a DR. 

Answer: B,C,D 

Explanation: 


Q69. In which of the following states do BGP peers refuse to initiate or accept connection requests? 

A. Established 

B. OpenSent 

C. Active 

D. Idle 

Answer:

Explanation: 


Q70. How does an IGMP router maintain group memberships on a network? (Select 2 answers) 

A. The router maintains a timer for each group membership which it refreshes for hosts that send report messages and deletes the group membership of hosts that do not. 

B. The router periodically sends Query messages. After a receiver host receives the Query message, the receiver host sends a Report message. 

C. A receiver host periodically sends a Report message. 

D. The router deletes a group membership only when it receives a Leave message for this group. 

Answer: A,B 

Explanation: