Tips for comptia it fundamentals fc0-u51 pdf

FC0-U51 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/FC0-U51-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: FC0-U51
Exam name: CompTIA IT Fundamentals
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT FC0-U51 Exam pdf Collection

The CompTIA FC0-U51 questions and answers are usually up to date by our own engineers live. Youre going to get the newest simulated examination queries that are in line with the current CompTIA test. A lot more notably, the actual up-date time lengthy to be able to One hundred and eighty days, exhibiting you will probably have 50 percent a seasons time for you to research FC0-U51 puts.

2016 Jul comptia it fundamentals certification handbook fc0-u51:

Q71. - (Topic 1) 

A user has finished setting up a new computer. Now the operating system requires activation, but the user discovers the computer has no Internet connection. Which of the following should the user do FIRST? 

A. Contact technical support. 

B. Reboot the computer. 

C. Check the Ethernet cable. 

D. Review manufacturer's website. 

Answer: C 


Q72. - (Topic 3) 

Which of the following statements about Standby Power Supply (SPS) is true? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose two. 

A. It provides protection against power surges. 

B. It provides protection against power drops and power surges. 

C. It provides no protection against power surges. 

D. It provides protection against under voltage. 

Answer: C,D 

Explanation: 

An SPS device provides protection against under voltage. When a power drop occurs, it engages battery power and takes over from power outlets. SPS does not provide protection against power surges. 

Answer option B is incorrect. It is the Uninterruptible Power Supply (UPS) that protects devices against power drops and power surges. 

Answer option A is incorrect. Surge protectors protect devices against power surges. 


Q73. - (Topic 2) 

Joe, a user, has many applications on his computer and is trying to use software management best practices. Which of the following should he consider? 

A. Install a desktop cleanup application. 

B. Uninstall unneeded applications. 

C. Load each application one at a time. 

D. Manage the use of internal memory. 

Answer: B 


Q74. - (Topic 1) 

When setting up a new workstation, which of the following should be configured during the initial OS setup wizard? 

A. Additional software 

B. Date and time settings 

C. Peripheral devices 

D. Security software 

Answer: B 


Q75. - (Topic 1) 

Which of the following is performed during WiFi setup on a mobile device? 

A. Configuring bluetooth pairing settings 

B. Configuring email settings 

C. Configuring screen lock settings 

D. Configuring SSID settings 

Answer: D 


FC0-U51

Abreast of the times comptia fc0-u51:

Q76. - (Topic 1) 

Which of the following are secure network protocols? (Select TWO). 

A. IMAP 

B. FTPS 

C. SMTP 

D. HTTPS 

E. DNS 

Answer: B,D 


Q77. - (Topic 2) 

Which of the following device types is needed within a computer to read information on a CD-ROM? 

A. Network card 

B. Optical drive 

C. Video card 

D. Solid state drive 

Answer: B 


Q78. - (Topic 2) 

Ann, a user, is browsing shopping websites on the Internet when she receives a pop-up message on her screen indicating a virus has been detected by the antivirus software. Which of the following actions should be performed NEXT? 

A. Ignore the message because it is likely adware. 

B. Run a scan on the entire local drive. 

C. Clear temporary files and folders. 

D. Minimize the alert and continue browsing the Internet. 

Answer: B 


Q79. - (Topic 1) 

A user’s laptop hard drive contains sensitive information. The user often plugs the laptop into the corporate network. A sensitive file from the laptop has been found on another user’s laptop. How could the user have prevented this breach? 

A. Disable file and print sharing on the laptop. 

B. Delete unused drives from network. 

C. Remove shared keys from the key ring. 

D. Set the read-only attribute on the files. 

Answer: A 


Q80. - (Topic 1) 

Which of the following is a requirement to connect a smartphone to a wireless network? 

A. SSID 

B. SATA 

C. SMTP 

D. gzip 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/FC0-U51-pdf.html
http://www.exambible.com/FC0-U51-exam/