[Leading] comptia casp cas-002 pdf

CAS-002 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/CAS-002-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: CAS-002
Exam name: CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP)
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT CAS-002 Exam pdf Collection

100% Correct of CAS-002 free exam questions materials and training materials for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated CAS-002 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) exam Today!

2016 May CAS-002 Study Guide Questions:

Q91. - (Topic 3) 

If a technician must take an employee’s workstation into custody in response to an investigation, which of the following can BEST reduce the likelihood of related legal issues? 

A. A formal letter from the company’s president approving the seizure of the workstation. 

B. A formal training and awareness program on information security for all company managers. 

C. A screen displayed at log in that informs users of the employer’s rights to seize, search, and monitor company devices. 

D. A printout of an activity log, showing that the employee has been spending substantial time on non-work related websites. 

Answer: C 


Q92. - (Topic 1) 

A software project manager has been provided with a requirement from the customer to place limits on the types of transactions a given user can initiate without external interaction from another user with elevated privileges. This requirement is BEST described as an implementation of: 

A. an administrative control 

B. dual control 

C. separation of duties 

D. least privilege 

E. collusion 

Answer: C 


Q93. - (Topic 3) 

An administrator receives reports that the network is running slow for users connected to a certain switch. Viewing the network traffic, the administrator reviews the following: 

18:51:59.042108 IP linuxwksta.55467 > dns.company.com.domain: 39462+ PTR? 222.17.4.10.in-addr.arpa. (42) 

18:51:59.055732 IP dns.company.com.domain > linuxwksta.55467: 39462 NXDomain 0/0/0 (42) 

18:51:59.055842 IP linuxwksta.48287 > dns.company.com.domain: 46767+ PTR? 255.19.4.10.in-addr.arpa. (42) 

18:51:59.069816 IP dns.company.com.domain > linuxwksta.48287: 46767 NXDomain 0/0/0 (42) 

18:51:59.159060 IP linuxwksta.42491 > 10.4.17.72.iscsi-target: Flags [P.], seq 1989625106:1989625154, ack 2067334822, win 1525, options [nop,nop,TS val 16021424 ecr 215646227], length 48 

18:51:59.159145 IP linuxwksta.48854 > dns.company.com.domain: 3834+ PTR? 72.17.4.10.in-addr.arpa. (41) 

18:51:59.159314 IP 10.4.17.72.iscsi-target > linuxwksta.42491: Flags [P.], seq 1:49, ack 48, win 124, options [nop,nop,TS val 215647479 ecr 16021424], length 48 

18:51:59.159330 IP linuxwksta.42491 > 10.4.17.72.iscsi-target: Flags [.], ack 49, win 1525, options [nop,nop,TS val 16021424 ecr 215647479], length 0 

18:51:59.165342 IP dns.company.com.domain > linuxwksta.48854: 3834 NXDomain 0/0/0 

(41) 

18:51:59.397461 ARP, Request who-has 10.4.16.58 tell 10.4.16.1, length 46 

18:51:59.397597 IP linuxwksta.37684 > dns.company.com.domain: 15022+ PTR? 58.16.4.10.in-addr.arpa. (41) 

Given the traffic report, which of the following is MOST likely causing the slow traffic? 

A. DNS poisoning 

B. Improper network zoning 

C. ARP poisoning 

D. Improper LUN masking 

Answer: B 


CAS-002-exam

Improve comptia casp cas-002:

Q94. - (Topic 3) 

A company is preparing to upgrade its NIPS at five locations around the world. The three platforms the team plans to test, claims to have the most advanced features and lucrative pricing. 

Assuming all platforms meet the functionality requirements, which of the following methods should be used to select the BEST platform? 

A. Establish return on investment as the main criteria for selection. 

B. Run a cost/benefit analysis based on the data received from the RFP. 

C. Evaluate each platform based on the total cost of ownership. 

D. Develop a service level agreement to ensure the selected NIPS meets all performance requirements. 

Answer: C 


Q95. - (Topic 3) 

A security researcher is about to evaluate a new secure VoIP routing appliance. The appliance manufacturer claims the new device is hardened against all known attacks and several un-disclosed zero day exploits. The code base used for the device is a combination of compiled C and TC/TKL scripts. Which of the following methods should the security research use to enumerate the ports and protocols in use by the appliance? 

A. Device fingerprinting 

B. Switchport analyzer 

C. Grey box testing 

D. Penetration testing 

Answer: A 


Q96. - (Topic 2) 

A system administrator has just installed a new Linux distribution. The distribution is configured to be “secure out of the box”. The system administrator cannot make updates to certain system files and services. Each time changes are attempted, they are denied and a system error is generated. Which of the following troubleshooting steps should the security administrator suggest? 

A. Review settings in the SELinux configuration files 

B. Reset root permissions on systemd files 

C. Perform all administrative actions while logged in as root 

D. Disable any firewall software before making changes 

Answer: A 


CAS-002 pdf

Simulation comptia casp cas-002:

Q97. - (Topic 5) 

For companies seeking to move to cloud services, variances in regulation between jurisdictions can be addressed in which of the following ways? 

A. Ensuring the cloud service provides high availability spanning multiple regions. 

B. Using an international private cloud model as opposed to public IaaS. 

C. Encrypting all data moved to or processed in a cloud-based service. 

D. Tagging VMs to ensure they are only run in certain geographic regions. 

Answer: D 


Q98. - (Topic 1) 

A member of the software development team has requested advice from the security team to implement a new secure lab for testing malware. Which of the following is the NEXT step that the security team should take? 

A. Purchase new hardware to keep the malware isolated. 

B. Develop a policy to outline what will be required in the secure lab. 

C. Construct a series of VMs to host the malware environment. 

D. Create a proposal and present it to management for approval. 

Answer: D 


Q99. - (Topic 4) 

-- Exhibit – 

-- Exhibit --

Company management has indicated that instant messengers (IM) add to employee productivity. Management would like to implement an IM solution, but does not have a budget for the project. The security engineer creates a feature matrix to help decide the most secure product. Click on the Exhibit button. 

Which of the following would the security engineer MOST likely recommend based on the table? 

A. Product A 

B. Product B 

C. Product C 

D. Product D 

Answer: C 


Q100. - (Topic 4) 

The Chief Information Security Officer (CISO) regularly receives reports of a single department repeatedly violating the corporate security policy. The head of the department in question informs the CISO that the offending behaviors are a result of necessary business activities. The CISO assigns a junior security administrator to solve the issue. Which of the following is the BEST course of action for the junior security administrator to take? 

A. Work with the department head to find an acceptable way to change the business needs so the department no longer violates the corporate security policy. 

B. Draft an RFP for the purchase of a COTS product or consulting services to solve the problem through implementation of technical controls. 

C. Work with the CISO and department head to create an SLA specifying the response times of the IT security department when incidents are reported. 

D. Draft an MOU for the department head and CISO to approve, documenting the limits of the necessary behavior, and actions to be taken by both teams. 

Answer: D 



see more http://www.pdfcollection.net/CAS-002-pdf.html
http://www.exambible.com/CAS-002-exam/