70-673 questions [May 2016]

70-673 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-673-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-673
Exam name: TS: Designing, Assessing, and Optimizing Software Asset Management (SAM)
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-673 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-673 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Designing, Assessing, and Optimizing Software Asset Management (SAM)
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-673 Exam.

2016 May 70-673 Study Guide Questions:

Q21. You maintain a SAM program for a customer. The customer experiences the following recent developments: 

•A new SAM tool is purchased. 

•The SAM program design is complete. 

•The assigned SAM manager leaves the company. 

•The SAM program budget is approved and allocated. 

You need to maintain the SAM program. 

What should you do first? 

A. Secure executive sponsorship. 

B. Secure the support of the IT department. 

C. Recommend starting a new SAM program. 

D. Generate a Microsoft Product License Advisor (MPLA) report. 

Answer: B 


Q22. Your customer plans to improve the application recognition of a software inventory tool. 

You need to measure the performance of the application recognition function. Which metric should you use? 

A. software purchases compared to software requests 

B. software purchases from authorized vendors 

C. software requests compared to software installations 

D. unknown software executables in the environment 

Answer: D 


Q23. Your customer's network contains servers that run only Windows Server 2008 Enterprise edition. The network has both physical and virtual servers deployed. 

The customer creates a complete inventory of all servers. 

You need to collect additional information to identify the customer's licensing requirements for Windows Server 2008. 

What additional information should you collect? 

A. the number of physical processors 

B. the number of physical machines running virtualization software 

C. the number of virtual processors 

D. the number of virtual machines running on each physical host computer 

Answer: D 


70-673

Most up-to-date 70-673:

Q24. Your customer purchases all server software through volume licensing by using Microsoft Select. 

You need to ensure that the customer's server purchasing information is accurate. Which tool should you use? 

A. eOpen 

B. Microsoft System Center Configuration Manager (CfgMgr) 

C. Microsoft System Center Operations Manager (OpsMgr) 

D. Microsoft Volume Licensing Service (MVLS) Web site 

Answer: D 


Q25. Your customer has several departments. Purchasing for the departments is decentralized. 

The customer purchases licenses under a Microsoft Open License agreement and purchases fully packaged products (FPPs). All software and license information is decentralized. 

You need to reconcile all license information. 

What should you do? 

A. Use Microsoft License Statement (MLS). 

B. Review software use and data collection policies. 

C. Collect user logon information and look up the department information for each user. 

D. Include department information for all computers and licenses in the inventories. 

Answer: D 


Q26. Your network contains 1,000 thin clients. 

An automated inventory system manages all software accessed from the thin clients. 

You need to ensure that Microsoft Office inventory information is up-to-date. 

What should you do? 

A. Install a hardware inventory system and use Microsoft Product License Advisor (MPLA). 

B. Install a Terminal Services Licensing server and use Microsoft Product License Advisor (MPLA). 

C. Configure the inventory system to automatically delete unused instance records every 90 days. 

D. Configure the inventory system to automatically delete instance records when users log off the thin clients. 

Answer: C 


70-673 pdf

Realistic microsoft 70-673 study guide:

Q27. You plan to manage a deployment process for a customer. 

You need to implement a change management system in the customer's server environment. 

What should you do? 

A. Identify all server hardware purchases. 

B. Identify all approved hardware vendors. 

C. Monitor costs saved by reusing software. 

D. Monitor install, move, add, change (IMAC) activities. 

Answer: D 


Q28. You collect the following information from a customer: 

•Volume license agreements 

•Hardware and software inventory procedures You need to define the scope of a SAM program assessment for the customer. Which information should you use? 

A. physical asset locations 

B. preferred software vendor 

C. number of contract employees 

D. number of IT staff 

Answer: A 


Q29. Your customer's network contains a SAM tool. You use the SAM tool to generate reports. 

The customer installs both Microsoft Office Visio Standard and Microsoft Office 

Visio Professional. The customer only purchases licenses for Visio Professional. 

You need to create a report to reconcile the Visio licenses. 

Which report should you create? 

A. software deployments by edition 

B. software entitlements purchased by month 

C. software requests by employee 

D. software usage by server product 

Answer: A 


Q30. Rate your level of proficiency with managing the Software Asset life cycle, including acquisition, deployment, maintenance, and retirement. 

A. Very High 

B. High 

C. Moderate 

D. Low 

E. Very Low 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/70-673-pdf.html
http://www.exambible.com/70-673-exam/