[Jun 2016] itfreetraining 70-642

70-642 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-642-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-642
Exam name: TS: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-642 Exam pdf Collection

The actual Exambible Microsoft research instructions have been playing a far more and more important role inside candidates studying existence, this save a lot of time for folks prevent to attend the course. Our own Microsoft 70-642 puts include many simulator workout routines concerns. The actual simulator workout routines concerns tend to be mixed in to the TS: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring solutions in our Microsoft 70-642 instructions. All of us guarantee you you will get the actual good results deffinately if you work hard with this 70-642 qualification research materials. The greater you practice the actual Exambible 70-642 puts, the better tag you can achieve. It is possible to consider Microsoft 70-642 books or even the e-books anyplace and also anytime you need in the purpose associated with all of them are easily transportable. Exambible will assure the actual increase advantages of clients because of our high-quality items.

2016 Jun 70-642 exam

Q231. - (Topic 1) 

Your network contains a file server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. 

You enable IPSec on Server1. 

You need to identify which client computers have active IPSec associations to Server1. 

Which administrative tool should you use to achieve this task? 

A. Share and Storage Management 

B. Windows Firewall with Advanced Security 

C. Performance Monitor 

D. Event Viewer 

Answer: B 


Q232. - (Topic 2) 

Your network contains a Windows Server Update Services (WSUS) server. 

You need to ensure that the WSUS server automatically downloads service packs. 

What should you do first? 

A. From the Automatic Approvals options, modify the Update Rules list. 

B. From the Automatic Approvals options, modify the Advanced settings. 

C. From the Products and Classifications options, modify the Products settings. 

D. From the Products and Classifications options, modify the Classifications settings. 

Answer: D 


Q233. - (Topic 4) 

Your network contains an Active Directory domain. The domain contains several VPN servers that have the Routing and Remote Access service (RRAS) role service installed. 

You need to configure all of the VPN servers to use the same network policies. 

The solution must ensure that any changes to the network policies automatically apply to all of the VPN servers. 

What should you configure on the VPN servers? 

A. connection request policies 

B. system health validators (SHVs) 

C. IKEv2 client connections 

D. health policies 

E. the RADIUS Accounting accounting provider 

F. the RADIUS Authentication authentication provider 

G. the Windows Accounting accounting provider 

H. Group Policy preferences 

I. the Windows Authentication authentication provider 

J. remediation server groups 

Answer: F 


Q234. - (Topic 3) 

Your network consists of a single Active Directory domain. All servers run Windows Server 2008 R2. You have a server named Server1 that hosts shared documents. Users report extremely slow response times when they try to open the shared documents on Server1. 

You log on to Server1 and observe real-time data indicating that the processor is operating at 100 percent of capacity. 

You need to gather additional data to diagnose the cause of the problem. 

What should you do? 

A. In the Performance Monitor console, create a counter log to track processor usage. 

B. In Event Viewer, open and review the application log for Performance events. 

C. In Resource Monitor, use the Resource View to see the percentage of processor capacity used by each application. 

D. In Performance Monitor, create performance counter alert that will be triggered when processor usage exceeds 80 percent for more than five minutes on Server1. 

Answer: C 


Q235. - (Topic 1) 

Your network contains a DHCP server named DHCP1 that runs Windows Server 2008 R2. All client computers on the network obtain their network configurations from DHCP1. 

You have a client computer named Client1 that runs Windows 7 Enterprise. You need to configure Client1 to use a different DNS server than the other client computers on the network. 

What should you do? 

A. Configure the scope options. 

B. Create a reservation. 

C. Create a DHCP filter. 

D. Define a user class. 

Answer: D 

Explanation: 

http://support.microsoft.com/kb/240247/en-us?fr=1 


70-642

Refresh windows server 2008 network infrastructure configuring 70-642 pdf:

Q236. HOTSPOT - (Topic 4) 

Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2008 R2. You configure IPSec on Server1. 

You need to identify the total number of authentication failures and negotiation failures that occurred on Server1. 

Which node should you use to achieve this task? 

To answer, select the appropriate node in the answer area. 

Answer: 


Q237. - (Topic 2) 

Your network contains a server named Server1. Server1 has DirectAccess deployed. A group named Group1 is enabled for DirectAccess. 

Users report that when they log on to their computers, the computers are not configured to use DirectAccess. 

You need to ensure that the users' computers are configured to use DirectAccess. 

What should you do first? 

A. On each client computer, add Group1 to the Distributed COM Users group. 

B. On each client computer, add Group1 to the Network Configuration Operators group. 

C. From Active Directory Users and Computers, add the users' user accounts to Group1. 

D. From Active Directory Users and Computers, add the users' computer accounts to Group1. 

Answer: D 


Q238. - (Topic 1) 

Your company has a single Active Directory forest that has six domains. All DNS servers in the forest run Windows Server 2008 R2. 

You need to ensure that all public DNS queries are channeled through a single-caching-only DNS server. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Disable the root hints. 

B. Enable BIND secondaries. 

C. Configure a forwarder to the caching DNS server. 

D. Configure a GlobalNames host (A) record for the hostname of the caching DNS server. 

Answer: A,C 


Q239. - (Topic 3) 

Your network contains an Active Directory forest. The forest contains a member server named VPN1 that runs Windows Server 2008 R2. 

You configure VPN1 as a VPN server. 

You need to ensure that only client computers that have windows Update enabled can establish VPN connections to VPN1. 

What should you install on VPN1? 

A. Windows Server Update Services (WSUS) 

B. Network Policy Server (NPS) 

C. Health Registration Authority (HRA) 

D. Connection Manager Administration Kit (CMAK) 

Answer: B 

Explanation: 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc754378.aspx 


Q240. - (Topic 1) 

Your network contains an Active Directory domain. The domain contains DNS servers that run Windows Server 2008 R2. 

The network has two external links. One link connects to the Internet. The other link directly connects to the network of a partner company. 

The partner companys network is not connected to the Internet. You need to ensure that users on your network can access resources on the partner companys network. The solution must ensure that the users on your network can continue to access resources on the Internet. 

Which two actions should you perform on the DNS servers? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Configure conditional forwarding. 

B. Add a stub zone. 

C. Modify the root hints. 

D. Add a reverse lookup zone. 

E. Add a trust anchor. 

Answer: A,C 



see more http://www.pdfcollection.net/70-642-pdf.html
http://www.exambible.com/70-642-exam/