Rebirth 70-518: Exambible real testing software from 31 to 45

70-518 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-518-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-518
Exam name: PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-518 Exam pdf Collection

100% Correct of 70-518 free exam materials and courses for Microsoft certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 70-518 pdf dumps vce Materials. 100% PASS PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4 exam Today!

2016 Mar 70-518 Study Guide Questions:

Q31. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

During testing of the application, you identify several bottlenecks by using Windows Task Manager and Windows Performance Monitor. 

You need to recommend a system test strategy that will meet the following requirements: 

. Identify major application workloads. 

. Identify the functions of the application that are most impacted. 

Which testing strategy should you recommend? 

A. Usability testing 

B. Security testing 

C. Stability testing 

D. Scalability testing 

Answer: D 


Q32. You are designing an n-tier solution that connects to a Microsoft SQL Server 2008 database. 

You plan to deploy the database to development machines and to a staging database server from within Microsoft Visual Studio 2010. You plan to set up separate build configurations for development and staging. You also plan to deploy to multiple production database servers managed by an outside vendor. 

You must not allow the outside vendor to access the visual Studio projects. 

You need to recommend an approach for configuring and deploying the production database servers. 

Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Use SQL Server 2008 Management Studio to deploy the production databases. 

B. Use VSDBCMD to deploy the production databases. 

C. Use a Visual C# SQL CLR Database Project. 

D. Use a SQL Server 2008 Database Project. 

Answer: AB 


Q33. You are working with a Windows Presentation Foundation (WPF) application that uses .NET Framework 4. 

Your team is responsible for making significant changes to the application functionality. 

You need to recommend an approach for identifying features that no longer work properly as a result of code changes. 

Which testing methodology should you recommend? 

A. stability testing 

B. integration testing 

C. regression testing 

D. stress testing 

Answer: C 


Q34. You are designing a sales and inventory tracking system by using Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft SQL Server 2008. The sales, inventory, and shipping tables will reside in different databases on different database servers. 

You need to ensure that the tables are updated simultaneously. 

What should you do? 

A. Use LINQ to SQL. 

B. Use Distributed transactions. 

C. Use Microsoft Sync Framework. 

D. Use the ADO.NET Entity Framework. 

Answer: B 


Q35. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008. 

You have designed the application to use the ADO.NET Entity Framework for the Data Access Layer (DAL). 

You have designed the user interface (UI) of the application by using the Model-View-ViewModel (M-V-VM) pattern. 

The middle tier of the application is designed by using Windows Communication Foundation (WCF). 

The database schema changes often. The DAL entity objects are required to be referenced from the middle tier and the ViewModel layer of the UI. 

You need to ensure that the DAL entity objects are updated when the database schema changes. 

What should you do? 

A. Create an observable collection of objects. 

B. Create typed DataSets. 

C. Create persistent-aware objects. 

D. Create persistent-ignorant objects. 

Answer: C 


70-518 free download

Up to the immediate present 70-518 test question:

Q36. You are developing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4, 

Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008. 

The application will store data in a SQL Server database instance. 

You plan to use the Code Generation technology to develop data entities. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

When the application runs, a database must be created if it does not already exist. 

When the database schema changes, data entities must be added dynamically. 

Which data access technology should you use? 

A. LINQ to SQL 

B. ADO.NET Data View 

C. ADO.NET Typed DataSets 

D. ADO.NET Entity Framework 

Answer: A 


Q37. You are developing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4, 

Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008. 

The application will store data in a SQL Server database instance. 

You plan to use the Code Generation technology to develop data entities. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

. When the application runs, a database must be created if it does not already exist. 

. When the database schema changes, data entities must be added dynamically. Which data access technology should you use? 

A. LINQ to SQL 

B. ADO.NET Data View 

C. ADO.NET Typed DataSets 

D. ADO.NET Entity Framework 

Answer: D 


Q38. You are creating a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4. 

You create a photo album-browsing application. When the user opens an album, pictures in the album are displayed in sets of 10. Pictures are obtained from a windows Communication Foundation (WCF) service. 

Most of the memory of the application is allocated in the native heap. The memory usage of the application increases when new albums are opened. 

You need to ensure that the memory usage of the application remains within a specific range. 

What should you do? 

A. Use a reduced color palette to render pictures. 

B. Use the NetTcpBinding binding to communicate with the WCF service. 

C. Load the pictures from the WCF service on a background thread. Implement the IDisposable interface. 

D. Assign the null value to every variable pointing to a picture that is not displayed. Implement the IDisposable interface. 

Answer: D 


Q39. You are designing an application by using Windows Presentation Foundation (WPF) and Microsoft NET Framework 4. 

The application is designed to allow novice users to enter data into a form. 

If a user enters invalid data into an input control, the control blinks between two colors. 

You need to ensure that the blinking visual feature can be applied to other controls without writing any additional code. 

What should you do? 

A. Create a timer. 

B. Create a shared style. 

C. Create a WPF behavior 

D. Use a merged resource dictionary. 

Answer: C 


Q40. You are designing updates to an existing Windows Presentation Foundation (WPF) application that connects to a Microsoft SQL Server 2008 database. The application updates will require updates to the database. 

You have the following requirements: 

. Prevent data loss. 

. Recover the database if the database update fails. 

You need to recommend a database deployment strategy. 

Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Place the database in single-user mode before deploying the changes. 

B. Specify the simple recovery model for the database. 

C. Specify the full recovery model for the database. 

D. Place the database in restricted user mode before deploying the changes. 

Answer: AC 


70-518 free practice questions

Precise 70-518 free draindumps:

Q41. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application for your company by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. The business layer of the application is implemented by using Windows Communication Foundation (WCF). 

You plan to support non-repudiation and data integrity for WCF messages. You need to design the security strategy for the application. 

What should you do? 

A. Attach a digital signature to the WCF messages. 

B. Encrypt the WCF messages by using the Secure Sockets Layer (SSL) protocol. 

C. Encrypt the WCF messages by using the Internet Protocol Security (IPSec) protocol. 

D. Implement message-level security by using digital certificates as client computer credentials. 

Answer: A 


Q42. You are designing an n-tier solution for use by multiple groups of users. The solution consists of a client application that collects information from users and transmits it to a business layer for processing. The business layer sends the information to a service layer by using Windows Communication Foundation (WCF). The service layer exists on multiple servers. 

The solution must send the collected information to a specific server in the service layer based on the user's group. 

You need to recommend an approach that will allow the information to be sent to the correct server. 

What should you recommend? 

A. Impersonate the client in the business layer. 

B. Implement a duplex contract on the service layer. 

C. Create a Windows Workflow Foundation (WF) activity on the client. 

D. Implement the WCF 4 Routing Service. 

Answer: D 


Q43. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft SQL Server 2008. 

The application runs successfully on a local client computer by using your user account. 

You deploy the database of the application to the production server. 

You configure the application connection string to use the Windows Authentication mode. 

You deploy the application to several client computers that use other applications on the network. The client computers access different databases on the production server by using the Windows Authentication mode. 

Users report that the application is not working and that they receive a database connection exception. 

You need to identify the source of the problem. 

What is the source of the problem? 

A. The database is currently blocked due to locks. 

B. The users do not have the correct database permissions. 

C. The users do not have valid SQL Server 2008 database logins. 

D. The client computers are not configured to use the network. 

Answer: B 


Q44. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application. Business entity objects are bound to controls on each data entry window. 

The WPF application must meet the following requirements: 

Display a watermark in each empty text box. 

Display watermarks in a lighter color than user entries. 

The watermark code must be reusable with other user interface controls. You need to recommend an approach for creating the watermarks. 

What should you recommend? 

A. Modify each business entity object to return the watermark text if the property has no data. 

B. Attach a custom attached property and an Adorner to each text box. 

C. Create a value converter to format the bound value of the business entity objects. 

D. Create handlers for the OnFocus and OnFocusLost events of the text boxes in the code-behind. 

Answer: B 


Q45. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application that uses .NET Framework 4. The WPF application will be deployed to 5,000 users worldwide. 

You need to recommend an approach for identifying problems that users will experience. 

Which testing methodology should you recommend? 

A. Acceptance testing 

B. Integration testing 

C. Functional testing 

D. Usability testing 

Answer: A 



see more 70-518 - PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4