[Replace] mcts 70-515 dumps

70-515 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-515-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-515
Exam name: TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-515 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-515 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: TS: Web Applications Development with Microsoft .NET Framework 4
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-515 Exam.

2016 May 70-515 Study Guide Questions:

Q151. You are implementing an ASP.NET AJAX page. 

You add two UpdatePanel controls named pnlA and pnlB. pnlA contains an UpdatePanel control named pnlAInner in its content template. 

You have the following requirements. 

Update panels pnlA and pnlB must refresh their content only when controls that they contain cause a postback. 

Update panel pnlAInner must refresh its content when controls in either pnlA or pnlB or pnlAInner cause a postback. 

You need to configure the panels to meet the requirements. 

What should you do? 

A. Set the UpdateMode of pnlA and pnlB to Conditional. 

Set the UpdateMode of pnlAInner to Always. 


B. Set the UpdateMode of pnlA and pnlB to Conditional. 

Set the UpdateMode of pnlAInner to Conditional, and add AsyncPostBackTrigger elements 

to its Triggers element for every control in pnlA. 


C. Set the UpdateMode of pnlA and pnlB to Always. 

Set the UpdateMode of pnlAInner to Conditional. 


D. Set the UpdateMode of pnlA and pnlB to Always. 

Set the UpdateMode of pnlAInner to Always, and add AsyncPostBackTrigger elements to 

its Triggers element for every control in pnlB. 


Answer: A 


Q152. You develop an ASP.NET Web page that includes multiple WebPartZone controls, an EditorZone. Users report that they cannot customize the layout of the page by moving WebParts from one … 

You need to ensure that users can successfully move Web Parts from one zone to another. 

What should you do? 

A. Configure the Web site to enable session state. 

B. Configure the Web site to require authentication and to use personalization. 

C. Add a ProxyWebPartManager control to the page. 

D. Add a AppearanceEditorPart control to the page. 

Answer: B 


Q153. RAG DROP 

You work as an ASP.NET Web Application Developer for SomeCompany. 

The company uses Visual Studio .NET 2010 as its application development platform. 

You create an ASP.NET Web application using .NET Framework 4.0. 

The application has an ASP.NET page. 

The page contains a method named GetCustomerOrderData that returns a DataSet. 

GetCustomerOrderData contains two DataTable objects named CustomerDetails and OrderDetails, respectively. 

You are required to display the data in OrderDetails in a DetailsView named ViewDetail. 

Choose the appropriate steps in the correct order to accomplish this. 


Answer: 


Q154. A library called contosobuisness.dll has been created and u need to accept it in a page.. 

all options had the <%assembly tag but the att differed 

A. <%assembly TargetName="contosobuisness" %> 

B. <%assembly ID="contosobuisness" %> 

C. <%@ Assembly Name="contosobuisness" %> 

D. <%assembly virtualpath="contosobuisness" %> 

Answer: C 


Q155. You are developing an ASP.NET MVC 2 application. A view contains a form that allows users to submit their first name. You need to display the value that is submitted, and you must ensure that your code avoids cross-site scripting. 

Which code segment should you use? 

A. <%: Model.FirstName%> 

B. <%= Model.FirstName %> 

C. <% Response.Write(Model.FirstName)%> 

D. <% Response.Write(HttpUtility.HtmlDecode( Model.FirstName))%> 

Answer: A 


70-515

Avant-garde ms certification 70-515:

Q156. You are developing an ASP.Net web application. 

The application includes a master page named CustomerMaster.master that contains a public string property name EmployeeName application also includes a second master page named NestedMaster.master that is defined by the following directive. 

<%@ Master Language="C#" 

MasterPageFile="~/CustomMaster.Master" 

CodeBehind="NestedMaster.Master.cs" 

Inherits="MyApp.NestedMaster"%> 

You add a content page that uses the NestedMaster.master page file.The content page contains a label control named lblEmployeeName. 

You need to acces the EmployeeName value and display the value within the lblEmployeeName label. 

What should you do? 

A. Add the following code segment to the code-behind file of the content page. 

public void Page_load(object s, EventArgs e) 

lblEmployeeName.text= 

((MyApp.CustomMaster)Page.Master.Parent).EmployeeName; 


B. Add the following directive to the content page. 

<%@ MasterTypeVirtualPAth="~/CustomMaster.master" %> 


Add the following code segment to the code-behind file of the content page. 

public void Page_load(object s, EventArgs e) 

lblEmployeeName.text=this.Master.EmployeeName; 


C. Add the following code segment to the code-behind file of the content page. 

public void Page_load(object s, EventArgs e) 

lblEmployeeName.text= 

((MyApp.CustomerMaster)Page.Master.Master).EmployeeName; 


D. Add the following code segment to the code-behind file of the content page. 

public void Page_load(object s, EventArgs e) 

lblEmployeeName.text= 

((MyApp.CustomerMaster)Page.Master.Master) 

.FindControl("EmployeeName").toString(); 

Answer: C


Q157. You are implementing an ASP.NET Dynamic Data Web site. The Web site includes a data context that enables automatic scaffolding for all tables in the data model. 

The Global.asax.vb file contains the following code segment. 

Public Shared Sub RegisterRoutes(ByVal routes As RouteCollection) 

routes.Add(New DynamicDataRoute("{table}/ListDetails.aspx") _ 

With 

.Action = PageAction.List, 

.ViewName = "ListDetails", 

.Model = DefaultModel 

}) 

routes.Add(New DynamicDataRoute("{table}/ListDetails.aspx") _ 

With 

.Action = PageAction.Details, 

.ViewName = "ListDetails", 

.Model = DefaultModel 

}) 


End Sub 


You need to display the items in a table named Products by using a custom layout. 

What should you do? 

A. Add a new Web page named Products.aspx to the Dynamic Data\PageTemplates folder of the Web site. 

B. Add a new folder named Products to the Dynamic Data\CustomPages folder of the Web site. Add a new Web page named ListDetails.aspx to the Products folder. 

C. Add a new Web user control named Products.ascx to the Dynamic Data\Filters folder of the Web site. In the code-behind file for the control, change the base class from UserControl to System.Web.DynamicData.QueryableFilterUserControl. 

D. Add a new Web user control named Products_ListDetails.ascx to the Dynamic Data\EntityTemplates folder of the Web site. In the code-behind file for the control, change the base class from UserControl toSystem.Web.DynamicData.EntityTemplateUserControl. 

Answer: B 


Q158. You are troubleshooting an ASP.NET Web application. System administrators have recently expanded your web farm from one to two servers. Users are periodically reporting an error message about invalid view state. You need to fix the problem. What should you do? 

A. Set viewStateEncryptionMode to Auto in web.config on both servers. 

B. Set the machineKey in machine.config to the same value on both servers. 

C. Change the session state mode to SQLServer on both servers and ensure both servers use the same connection string. 

D. Override the SavePageStateToPersistenceMedium and LoadPageStateFromPersistenceMedium methods in the page base class to serialize the view state to a local web server file. 

Answer: B 


Q159. You are developing an ASP.NET web page that includes a Panel Control that has ID ContentSection. 

You need to add a text box control to the Panel control. 

Which code segment should you use? 

A. this.ContentSection.Controls.Add( this.FindControl(contentSection.ID + "asp:TextBox")); 

B. this.LoadTemplate("asp:TextBox") .InstantiateIN(ContentSection); 

C. this.RequiresControlState( this.LoadControl(typeof(TextBox),null)); 

D. this.ContentSection.Controls.Add( this.LoadControl(typeof(TextBox),null)); 

Answer: D 


Q160. A text box should enter valid date options all were compare validators but the operator differed (equal and datatyp)..controltovalidate in two options and controltocompare in the remainin.. 

A. <asp:CompareValidator ID="CompareValidator1" runat="server" 

Operator="DataTypeCheck" 

Type="Date"></asp:CompareValidator> 


B. <asp:CompareValidator ID="CompareValidator1" runat="server" Operator="Equal" 

Type="Date"></asp: 

CompareValidator> 


C. <asp:CompareValidator ID="CompareValidator1" runat="server" Operator="LessThan" 

Type="Date"></asp: 

CompareValidator> 


D. <asp:CompareValidator ID="CompareValidator1" runat="server" 

Operator="DataTypeCheck" 

Type="Double"></asp:CompareValidator> 


Answer: A 


70-515 pdf

High quality 70-515 dumps free download pdf:

Q161. You are developing an ASP.NET MVC2 view and controller. 

The application includes a class names Employee that has a LastName property. The controller requires an action method that will insert an Employee instance into a database. 

You need to ensure that the data that is submitted is an Employee instance and that a LastName value is given. 

What should you do? 

A. Add a ValidationMessage helper method immediately after the view's last name 

TextBox. Define the action method as follows. 

public ActionResult Create(FormCollection employeeToCreate) 

{...} 


B. 

Add the Required attribute to the LastName property. Define the action method as follows. 

public ActionResult Create(FormCollection employeeToCreate) 

{...} 


C. 

Add the Required attribute to the LastName property. Define the action method as follows. 

public ActionResult Create(Employee employeeToCreate) 

{...} 


D. 

Add the ValidationMessage helper method immediately after the views last name TextBox. 

Define the action method as follows. 

public ActionResult Create(Employee employeeToCreate) 

{...} 


Answer: C 


Q162. ASP.net MVC dotn display a column Using LINQ to SQL class [MetadataType(typeof(ProductMetadata))] public pertial class Product { ... } public class ProductMetadata { ... } 

A. Add the following attribute to Product class [DisplayColumn("DiscontinueDate","DiscontinueDate",false) 

B. Add the following attribute to ProductMetadata class [DisplayColumn("DiscontinueDate","DiscontinueDate",false) 

C. Add the following code segment Product class public bool ScaffoldDisable() { return false; } 

D. ProductMetaData class [ScaffoldColumn(false)] public object DiscontinueDate; 

Answer: D 


Q163. Which directive defines master page-precise attributes that are used by the ASP.NET page parser and compiler? 

A. @ MasterType 

B. @ Master 

C. @ PageType 

D. @ MasterPage 

Answer: B 


Q164. You are implementing an ASP.NET application that uses LINQ to Entities to access and update the database. The application includes the following method to update a detached entity of type Person. 

private NorthwindContext _entities; 

public void UpdatePerson(Person personToEdit) 

You need to implement the UpdatePerson method to update the database row that corresponds to the personToEdit object. 

Which code segment should you use? 

A. _entities.People.Attach(personToEdit); _entities.ObjectStateManager.ChangeObjectState( personToEdit, EntityState.Modified); _entities.SaveChanges(); 

B. _entities.ObjectStateManager.ChangeObjectState( 

personToEdit, 

EntityState.Added); 

_entities.SaveChanges(); 


C. _entities.People.ApplyCurrentValues(personToEdit); 

_entities.SaveChanges(); 

_entities.People.Attach(new Person() { Id = personToEdit.Id }); 


D. _entities.ObjectStateManager.ChangeObjectState( 

personToEdit, 

EntityState.Modified); 

_entities.SaveChanges(); 


Answer: A 


Q165. You create a new ASP.NET MVC 2 Web application. The following default routes are created in the Global.asax.cs file. (Line numbers are included for reference only.) 

01 public static void RegisterRoutes(RouteCollection routes) 

02 { 

03 routes.IgnoreRoute("{resource}.axd/{*pathInfo}"); 


05 routes.MapRoute( 

"Default", 

"{controller}/{action}/{id}", 

new { controller = "Home", action = "Index", id = "" } 

); 


06 } 

You implement a controller named HomeController that includes methods with the following signatures. 

public ActionResult Index() 

public ActionResult Details ( int id ) 

public ActionResult DetailsByUsername(string username) 

You need to add a route to meet the following requirements. 

.

 The details for a user must be displayed when a user name is entered as the path by invoking the DetailsByUsername action. 


.

 User names can contain alphanumeric characters and underscores, and can be between 3 and 20 characters long. 


What should you do? 

A. Replace line 05 with the following code segment. 

routes.MapRoute("Default", "{controller}/{action}/{id}", new {controller = 

"Home", action = "DetailsByUsername", id = ""}); 


B. Replace line 05 with the following code segment. 

routes.MapRoute("Default", "{controller}/{action}/{username}", new {controller = 

"Home", action = "DetailsByUsername", username = ""}, new {username = @"\w 

{3,20}"}); 


C. At line 04, add the following code segment. 

routes.MapRoute("Details by Username", "{username}", new {controller = "Home", 

action = "DetailsByUsername"}, new {username = @"\w{3,20}"}); 


D. At line 04, add the following code segment. 

routes.MapRoute("Details by Username", "{id}", new {controller = "Home", action 

= "DetailsByUsername"}, new {id = @"\w{3,20}"}); 


Answer: C 



see more http://www.pdfcollection.net/70-515-pdf.html
http://www.exambible.com/70-515-exam/