15 tips on How to 70-513 Test Like a Badass [196 to 210]

70-513 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-513-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-513
Exam name: TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-513 Exam pdf Collection

Real of 70-513 exam answers materials and testing material for Microsoft certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 70-513 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS: Windows Communication Foundation Development with Microsoft .NET Framework 4 exam Today!

2016 Apr 70-513 Study Guide Questions:

Q196. The endpoint of a Windows Communication Foundation (WCF) service uses basicHttpBinding for its binding. Your company's policies have changed to require that messages not be sent in clear text. 

You must ensure that all messages are encrypted when traveling across the network. 

What should you do? 

A. Set the ProtectionLevel property on the service contract and update the binding attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding. 

B. Set the ProtectionLevel property on the service contract and update the bindingConfiguration attribute in the endpoint element of the configuration file to webHttpBinding. 

C. Set the PrincipalPermissionAttribute on the service contract and update the binding attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding. 

D. Set the PrincipalPermissionAttribute on the service contract and update the bindingConfiguration attribute in the endpoint element of the configuration file to wsHttpBinding. 

Answer: A 


Q197. You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that is used to check the status of orders placed by customers. The following code segment is part of your service. (Line numbers are included for reference only.) 

[MISSING]

You need to ensure that the service always listens at net.pipe://SupplyChainServer/Pipe. What should you do? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q198. A Windows Communication Foundation (WCF) application exposes a service as a SOAP endpoint for consumption by cross-platform clients. During integration testing, you find that one of the clients is not generating the correct messages to the WCF application. 

In order to debug the issue and fix the communication, you need to configure the service to log messages received from the client. 

What should you do? 

A. Set an etwTracking behavior on the service and configure a listener for the System.ServiceModel trace source. 

B. Set an etwTracking behavior on the service and configure a listener for the System.ServiceModel.MessageLuqqing trace source. 

C. Enable messageLogging in the System.ServiceModel diagnostics element configuration and configure a listener for the System.ServiceModel.MessageLogging trace source. 

D. Enable messageLogging in the System.ServiceModel diagnostics element configuration and configure a listener for the System.ServiceModel trace source. 

Answer: C 


Q199. A Windows Communication Foundation (WCF) service interacts with the database of a workflow engine. Data access authorization is managed by the database, which raises security exceptions if a user is unauthorized to access it. 

You need to ensure that the application transmits the exceptions raised by the database to the client that is calling the service. 

Which behavior should you configure and apply to the service? 

A. routing 

B. serviceDebug 

C. serviceSecurityAudit 

D. workflowUnhandledException 

Answer: B 


Q200. DRAG DROP 

You use Visual Studio to develop a Windows Communication Foundation (WCF) service. The service is not hosted. 

You cannot use the WcfTestClient.exe tool to test the service. 

You need to test the service from a separate Visual Studio solution that contains a simple console application. 

Which four actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate four actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 


70-513

Most recent 70-513 test questions:

Q201. You are modifying an existing Windows Communication Foundation (WCF) service that is defined as follows; 


SubmitOrder makes a call to another service. 

The ProcessMessage method does not perform as expected under a heavy load you need to enable processing of multiple messages. 

New messages must only be processed when the ProcessMessage method is not processing requests, or when it is waiting for calls to SubmitOrder to return. 

Which attribute should you apply to the MessageProcessor class? 

A. CallbackBehavior (ConcurrencyMode: ConcurrencyMode Reentrant) 

B. CallbackBehavior (ConcurrencyMode:=ConcurrencyModeMuttiple) 

C. ServiceBehavior (Conc urrencyMode: =Conc urrencyMode. Reentrant) 

D. ServiceBehavior (ConcurrencyMode ConcurrencyMode Multiple) 

Answer: A 


Q202. You are moving a Windows Communication Foundation (WCF) service into production. You need to be able to monitor the health of the service. 

You only want to enable all performance counter instances exposed by the ServiceModelService 4.0.0.0 counter group. 

Which element should you add to the system.serviceModel section in the application configuration file? 

A. <diagnostics performanceCounters="ServiceOnly" /> 

B. <diagnostics wmiProviderEnabled="true" performanceCounters="Off" /> 

C. <diagnostics performanceCounters="All" /> 

D. <diagnostics wmiProviderEnabled="true" /> 

Answer: A 


Q203. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service. The service endpoints change frequently. 

On the service, you add a new ServiceDiscoveryBehavior to the Behaviors collection of the ServiceHost Description property. 

You need to ensure that client applications can communicate with the service and discover changes to the service endpoints. 

What should you do? 

A. Add a new ServiceDiscoveryBehavior to the Behaviors collection in the client application. 

B. Add a new AnnouncementClient to the Behaviors collection in the client application. 

C. Use the FindCriteria class and the UdpDiscoveryEndpoint class to set up the binding in the client application. 

D. Use the DiscoveryProxy class and the EndpointDiscoveryMetadata class to set up the binding in the client application. 

Answer: C 


Q204. Your company has an existing Windows Communication Foundation (WCF) service that allows business partners to place orders. The service uses netMsmqBinding. 

You find that processing every order in its own transaction is causing a delay. 

You need to ensure that the service is configured to process multiple orders in one transaction. 

What should you do? 

A. Use <serviceThrottling> service behavior and set the maxConcurrentCalls attribute. 

B. Use <transactedBatching> endpoint behavior and set the maxBatchSize attribute. 

C. Use <dispatcherSynchronizationBehavior> endpoint behavior and set the maxPendingReceives attribute. 

D. Use <synchronousReceive> endpoint behavior. 

Answer: B 


Q205. A Windows Communication Foundation (WCF) service is required to log all authorization attempts to the Windows Event Log. 

You need to configure a behavior and apply it to the service to support this requirement. 

Which behavior should you configure and apply? 

A. serviceAuthenticationManager 

B. serviceAuthorization 

C. serviceCredentials 

D. serviceSecurityAudit 

Answer: D 


70-513 pdf

Download 70-513 bundle:

Q206. You create a Windows Communication Foundation (WCF) service and deploy it with wsHttpBinding and message security enabled. 

You create an intermediate WCF service for logging messages sent to the primary service. The intermediate service is called via the clientVia endpoint behavior. 

The primary service is receiving malformed data from a client application. 

You need to enable inspection of the malformed data and prevent message tampering. 

What should you do? 

A. Specify a protection level of None in the service contract for the intermediate service. Disable message and transport security from the client application configuration file. 

B. Specify a protection level of Sign in the service contract for the intermediate service. Disable transport security from the client application configuration file. 

C. Modify the binding on the intermediate service to use netNamedPipeBinding. 

D. Modify the binding on the intermediate service to use webHttpBinding. 

Answer: B 


Q207. A Windows Communication Foundation (WCF) solution exposes the following service over a TCP binding. (Line numbers are included for reference only.) 


MessageDatabase supports a limited number of concurrent executions of its methods. 

You need to change the service to allow up to the maximum number of executions of the methods of MessageDatabase. This should be implemented without preventing customers from connecting to the service. 

What should you do? 

A. Change the service behavior as follows. 

<ServiceBehavior(ConcurrencyMode:=ConcurrencyMode.Multiple, InstanceContextMode:=InstanceContextMode.Single)> 

B. Change the service behavior as follows. <ServiceBehavior(ConcurrencyMode:=ConcurrencyMode.Single, InstanceContextMode:=InstanceContextMode.PerSession)> 

C. Add a throttling behavior to the service, and configure the maxConcurrentCalls. 

D. Add a throttling behavior to the service, and configure the maxConcurrentSessions. 

Answer: C 


Q208. You have a Windows Communication Foundation (WCF) service that uses a multicast protocol as a custom transport. The service implements the channel framework. 

You need to choose a message exchange pattern for the transport. 

What should you use? 

A. Request-Response by using the IRequestChannel interface for clients and the IReplyChannel interface for the service. 

B. Half-Duplex by using the IRequestChannel interface for clients and the IReplyChannel interface for the service. 

C. Duplex by using the IDuplexChannel interface for both clients and the service. 

D. Datagram by using the IOutputChannel interface for clients and the IInputChannel interface for the service. 

Answer: D 


Q209. You develop a Window Communication Foundation (WCF) service. 

You have the following requirements: 

. Create a data contract to pass data between client applications and the service. . Create the data that is restricted and cannot pass between client applications and the service. 

You need to implement the restricted data members. 

Which member access modifier should you use? 

A. Private 

B. Protected 

C. Public 

D. Static 

Answer: C 


Q210. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that uses claims-based authorization. The following code retrieves the correct claim set. 

var claims = ServiceSecurityContext.Current. 

AuthorizationContext.ClaimSets[0]; 

You need to validate that the requesting client application has included a valid DNS value in the claim. 

Which code segment should you use to retrieve the claim for validation? 

A. claims.FindClaims(ClaimTypes.Dns, Rights.PossessProperty) .FirstOrDefault(); 

B. claims.FindClaims(ClaimTypes.Dns, Rights.Identity) .FirstOrDefault(); 

C. claims.ContainsClairo(Claim.CreateDnsClaim(ClaimTypes.Dns)); 

D. claims.Equals(ClaimTypes.Dns); 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/70-513-pdf.html