How to pass Microsoft 70-497 Real Exam in 24 Hours [practice exam 31-45]

70-497 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-497-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-497
Exam name: Software Testing with Visual Studio 2012
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-497 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-497 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Software Testing with Visual Studio 2012
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-497 Exam.

2016 Mar 70-497 Study Guide Questions:

Q31. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You have created some shared steps for a recurring test sequence. 

You plan to use these shared steps with fast-forward playback in multiple test cases. 

You need to create an action recording for the shared steps. 

What are two possible ways to accomplish this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Include the shared steps work item in the test case. Start running the test case with action recordings enabled. When the shared steps are reached, select Start and record. 

B. Include the shared steps work item in the test case. Right-click the shared steps and click Create action recording. 

C. Open the shared steps work item in Shared Steps Manager and select the tab for Create action recording. 

D. From the Shared Steps Manager, select the shared steps work item and click Create action recording. 

Answer: AD 


Q32. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You are using the Microsoft Solution Framework (MSF) for Agile Software Development process template. SharePoint integration and reporting are enabled. 

You want to assess your team’s testing effort. 

To do this, you need to: 

What should you do? 

A. From the team portal, open the Test Activity Excel Report. 

B. From the team portal, open the Test Plan Progress Report. 

C. From the team portal, open the Test Case Readiness Excel Report. 

D. Open the Test Results view in MTM. 

Answer: B 


Q33. DRAG DROP 

You are using Microsoft Test Manager to view user stories and tasks in a new team project. 

You are building a new query that must return both work item types in a single result set. 

The default clause Team Project = @Project is already specified. You need to complete the query. 

What should you do? (To answer, move the three appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q34. You plan to conduct a manual test for an ASP.NET website by using Microsoft Test Manager (MTM). You create a test plan named Calculate_Margin by using Testing Center in MTM. 

You need to link all the test cases that belong to the Calculate_Margin test plan with new requirements that are stored as work items in Team Foundation Server 2012. 

What should you do? 

A. In the Links section of the test plan, click Add link to associate the requirements document. 

B. Associate the requirements document with the test plan by name, then add a link by using the area path relevant to the requirements being tested. 

C. Create the test cases within the test plan by using a Test Suite, then associate the new requirements by adding them as attachments to the test cases. 

D. Click Add requirements from the Contents menu of the test plan and associate the new requirements. 

Answer: D 


Q35. You use Microsoft Test Manager (MTM) to manage your test environments. 

You plan to test an ASP.NET website on various topologies (such as one-tier, two-tier, three-tier, and n-tier) to ensure that the website supports scalability. 

You need to be able to deploy copies of predefined environments based on templates. 

What should you do? 

A. Create a System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) environment for each topology and store them in the library. Use the library to deploy new environments. 

B. Create new standard environments with physical machines. 

C. Create new physical environments using physical machines. 

D. Create new standard environments with machines that run under System Center Virtual Machine Manager (SCVMM). 

Answer: A 


70-497 free practice test

Improved 70-497 exam answers:

Q36. You are using Microsoft Test Manager (MTM) for manual test runs. 

You are creating an action recording but some of the recorded actions were not part of the intended steps. 

You need to remove only the unwanted actions from the current action recording. 

What should you do? 

A. Open the test results and save the action log. Edit the action log to remove the unwanted actions. Import the file as an attachment, overwriting the initial action log. 

B. Reset the test case inside the test runner and create a new action log. 

C. Delete the unwanted actions from the captured actions inside the test runner. 

D. Open the test results and edit the action log to remove the unwanted actions. 

Answer: C 


Q37. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to run an automated test suite with 240 long-running tests. 

In your test environment, you have set up four client machines to run these tests. You have assigned the Client role to all four machines. 

You need to make sure that when you run the test suite, the tests are distributed equally over all four client machines. 

What should you do? 

A. Add an even amount of RAM to all four machines. 

B. In the Test Controller Manager view, change the distribution property for the test controller to 4. 

C. In the Content view, configure the test suite to use all four environments. 

D. In the Test Controller Manager view, change the Weighting property for all four test agents to 60. 

Answer: D 


Q38. You are running a manual test using Microsoft Test Manager (MTM). You have chosen to create an action recording. 

You want to pause the test run and exit the test runner. 

Before you exit the test runner, you need to mark the test case as being in progress. 

Which action should you perform in the test runner? 

A. Close 

B. Return to Testing Center 

C. Save 

D. Save and Close 

Answer: B 


Q39. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to run a test case. During the previous run of the same test case, a bug was filed. The developer could not reproduce the bug. The test settings assigned to the test plan do not include an adapter to collect IntelliTrace data. 

You have created a test setting that includes the IntelliTrace data adapter. 

You need to re-run the test with the settings that have the IntelliTrace data adapter. 

What should you do? 

A. Select the test case. Select the Run with option. Select the test setting that collects IntelliTrace information. 

B. Select the test suite that contains the test case. Click Settings, then right-click IntelliTrace to enable it. 

C. Open the test case. Click Settings to select the settings that have the IntelliTrace data adapter. 

D. Run the test case with its default settings. Click View Results and locate the IntelliTrace file that was created when the test case was executed. 

Answer: A 


Q40. You create a set of test cases for a complex requirement. 

The test cases should be listed in a specific order. 

You need to configure a test suite and define the order of the test cases. 

Which type of test suite should you configure? 

A. Query-based 

B. Static 

C. Requirements-based 

D. Order-based 

Answer: B 


70-497 testing engine

Verified 70-497 free practice exam:

Q41. DRAG DROP 

You are using Microsoft Test Manager (MTM) to perform exploratory testing. You need to test a Windows Store application. 

You need to configure the connection to the remote device running the Windows Store application. 

What should you do? (To answer, move the three appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q42. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You are using the Microsoft Visual Studio Scrum 1.0 process template. 

Your client has added new capabilities to a product in development, which necessitates a major change to existing test cases. The produc owner has created a new product backlog item (PBI) and has provided you a link to a document that explains these new requirements. 

You need to provide easy access to the requirements document from the test cases. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. From the Test Suite window, add the requirement document by using Add Requirements. 

B. From the Links tab, link the requirements document to the PBI. 

C. From the Test Plan Manager, add a link to the PBI. 

D. For each test case, use the Tested Backlog Items tab to add a link to the PBI. 

Answer: BD 


Q43. You plan to conduct a test for a multi-tier ASP.NET website using Microsoft Test Manager (MTM). You have created a test plan named QA Release 1.0. You also have created a test setting for the QA Release 1.0 test plan with the Database, Web Client, and Web Server roles. 

The QA Release 1.0 test plan must specify that test runs: 

You need to configure the QA Release 1.0 test plan to meet these requirements. 

What should you do? 

A. Enable and configure the IntelliTrace, ASP.NET Client Proxy for IntelliTrace and Test Impact, and Test impact diagnostic data adapter settings. 

B. Enable and configure the IntelliTrace, ASP.NET profiler, and Event log diagnostic data adapter settings. 

C. Enable and configure the IntelliTrace, ASP.NET Client Proxy for IntelliTrace and Test Impact, and ASP.NET profiler diagnostic data adapter settings. 

D. Enable and configure the ASP.NET profiler, Code coverage, and IntelliTrace diagnostic data adapter settings. 

Answer: A 


Q44. You are using Microsoft Test Manager (MTM) to review the work items assigned to two of your team members. 

You need to run a query from the Queries activity and compare the results to a second query without going to a second workstation. 

What should you do? 

A. Click the New query option to open a second Queries activity. 

B. Click the Queries view to open a second Queries view, and compare the results of the two queries. 

C. Click New and create a new task from the drop-down menu. 

D. Launch another instance of MTM and execute a second query. 

Answer: B 


Q45. You are using Microsoft Test Manager (MTM). You have developed a new test case. 

You need to: 

What should you do? 

A. Open the Test Configuration Manager view and change the area path, priority, and state. 

B. Open the Test Plan Manager view and change the area path, priority, and state. 

C. Open the test case work item and change the area path, priority, and state. 

D. Open the test plan Properties view and change the area path, priority, and state. 

Answer: C