[May 2016] mcsd 70-483 dumps

70-483 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-483-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-483
Exam name: Programming in C#
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-483 Exam pdf Collection

Exact of 70-483 free exam questions materials and tutorials for Microsoft certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 70-483 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Programming in C# exam Today!

2016 May 70-483 Study Guide Questions:

Q71. - (Topic 1) 

You are developing an application that includes a class named Order. The application will store a collection of Order objects. 

The collection must meet the following requirements: 

Use strongly typed members. 

Process Order objects in first-in-first-out order. 

Store values for each Order object. 

. Use zero-based indices. 

You need to use a collection type that meets the requirements. 

Which collection type should you use? 

A. Queue<T> 

B. SortedList 

C. LinkedList<T> 

D. HashTable 

E. Array<T> 

Answer: A 

Explanation: 

Queues are useful for storing messages in the order they were received for sequential processing. Objects stored in a Queue<T> are inserted at one end and removed from the other. http://msdn.microsoft.com/en-us/library/7977ey2c.aspx 


Q72. - (Topic 1) 

You are developing an application that will transmit large amounts of data between a client computer and a server. 

You need to ensure the validity of the data by using a cryptographic hashing algorithm. 

Which algorithm should you use? 

A. HMACSHA256 

B. RNGCryptoServiceProvider 

C. DES 

D. Aes 

Answer: A 

Explanation: 

The .NET Framework provides the following classes that implement hashing algorithms: 

HMACSHA1. 

MACTripleDES. 

MD5CryptoServiceProvider. 

RIPEMD160. 

SHA1Managed. 

SHA256Managed. 

SHA384Managed. 

SHA512Managed. 

HMAC variants of all of the Secure Hash Algorithm (SHA), Message Digest 5 (MD5), and 

RIPEMD-160 algorithms. 

CryptoServiceProvider implementations (managed code wrappers) of all the SHA 

algorithms. 

Cryptography Next Generation (CNG) implementations of all the MD5 and SHA algorithms. 

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/92f9ye3s.aspx#hash_values 


Q73. HOTSPOT - (Topic 2) 

You are developing the following classes named: 

Class1 

Class2 

Class3 

All of the classes will be part of a single assembly named Assembly.dll. Assembly.dll will be used by multiple applications. 

All of the classes will implement the following interface, which is also part ofAssembly.dll: 

public interface Interface1 { void Method1(decimal amount); void Method2(decimal amount); } 

You need to ensure that the Method2 method for the Class3 class can be executed only when instances of the class are accessed through the Interface1 interface. The solution must ensure that calls to the Method1 method can be made either through the interface or through an instance of the class. 

Which signature should you use for each method? (To answer, select the appropriate signature for each method in the answer area.) 

Answer: 


70-483

Improved self paced training kit 70-483:

Q74. DRAG DROP - (Topic 2) 

You are creating a class named Data that includes a dictionary object named _data. 

You need to allow the garbage collection process to collect the references of the _data object. 

You have the following code: 

Which code segments should you include in Target 1 and Target 2 to complete the code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 

Answer: 


Q75. - (Topic 1) 

You are adding a public method named UpdateScore to a public class named ScoreCard. 

The code region that updates the score field must meet the following requirements: . It must be accessed by only one thread at a time. . It must not be vulnerable to a deadlock situation. You need to implement the UpdateScore() method. 

What should you do? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 

Explanation: 

http://blogs.msdn.com/b/bclteam/archive/2004/01/20/60719.aspx 


Q76. HOTSPOT - (Topic 2) 

You have the following code (line numbers are included for reference only): 

To answer, complete each statement according to the information presented in the code. 

Answer: 


70-483-exam

Tested mcsd 70-483 dumps:

Q77. - (Topic 2) 

You are writing the following method (line numbers are included for reference only): 

You need to ensure that CreateObject compiles successfully. 

What should you do? 

A. Insert the following code at line 02: where T : new() 

B. Replace line 01 with the following code: public void CreateObject<T>() 

C. Replace line 01 with the following code: public Object CreateObject<T>() 

D. Insert the following code at line 02: where T : Object 

Answer: A 


Q78. - (Topic 2) 

You have the following class (line numbers are included for reference only): 

ServiceProxy is a proxy for a web service. Calls to the Update method can take up to five seconds. The Test class is the only class the uses Class1. 

You run the Execute method three times, and you receive the following results: 312 231 

You need to ensure that each value is appended to the Value property in the order that the Modify methods are invoked. 

What should you do? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q79. DRAG DROP - (Topic 2) 

You are creating a method that will split a single input file into two smaller output files. 

The method must perform the following actions: 

. Create a file named header.dat that contains the first 20 bytes of the input file. 

. Create a file named body.dat that contains the remainder of the input file. 

You need to create the method. 

How should you complete the relevant code? (To answer, drag the appropriate code segments to the correct locations in the answer area. Each code segment may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.) 

Answer: 


Q80. - (Topic 2) 

You are modifying an existing application. 

The application includes a Loan class and a Customer class. The following code segment defines the classes. 

You populate a collection named customer-Collection with Customer and Loan objects by using the following code segment: 

You create a largeCustomerLoans collection to store the Loan objects by using the following code segment: 

Collection<Loan> largeCustomerLoans = new Collection<Loan>(); 

All loans with an Amount value greater than or equal to 4000 must be tracked. 

You need to populate the largeCustomerLoans collection with Loan objects. 

Which code segment should you use? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 

Explanation: Must add to the largeCustomerLoans collection, not the customerLoanCollection. 

We iterate through each customer in customerCollection and check each loan belonging to this customer. 



see more http://www.pdfcollection.net/70-483-pdf.html
http://www.exambible.com/70-483-exam/