How to pass Microsoft 70-469 Real Exam in 24 Hours [pdf exam 31-45]

70-469 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-469-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-469
Exam name: Recertification for MCSE: Data Platform
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-469 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-469 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Recertification for MCSE: Data Platform
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-469 Exam.

2016 Apr 70-469 Study Guide Questions:

Q31. You need to recommend a solution for the error handling of USP_4. The solution must handle errors for nested stored procedures in the code for USP_4. 

What should you recommend? 

A. Use the @@ERROR variable in the nested stored procedures. 

B. Use the @@ERROR variable in USP_4. 

C. Use the RAISERROR command in the nested stored procedures. 

D. Use the RAISERROR command in USP_4. 

Answer: C 


Q32. You need to recommend a change to USP_3 to ensure that the procedure continues to execute even if one of the UPDATE statements fails. 

Which change should you recommend? 

A. Set the XACT_ABORT option to off. 

B. Set the XACT_ABORT option to on. 

C. Set the IMPLICIT_TRANSACTIONS option to off. 

D. Set the IMPLICIT_TRANSACTIONS option to on. 

Answer: A 


Q33. You need to implement a solution that meets the data recovery requirements. You update each stored procedure to accept a parameter named @transactionID. What should you add next to the beginning of each stored procedure? 

A. SAVE TRANSACTION WITH MARK @transactionID 

B. ROLLBACK DISTRIBUTED TRANSACTION @transactionID 

C. BEGIN TRANSACTION WITH MARK @transactionID 

D. COMMIT TRANSACTION @transactionID 

Answer: C 


Q34. Your company has a SQL Azure subscription. 

You implement a database named Database1. Database1 has two tables named Table1 and Table2. 

You create a stored procedure named sp1. Sp1 reads data from Table1 and inserts data into Table2. 

A user named User1 informs you that he is unable to run sp1. 

You verify that User1 has the SELECT permission on Table1 and Table2. 

You need to ensure that User1 can run sp1. The solution must minimize the number of permissions assigned to User1. 

What should you do? 

A. Change sp1 to run as the saUser. 

B. Grant User1 the EXECUTE permission on sp1. 

C. Add User1 to the db_datawriter role. 

D. Grant User1 the INSERT permission on Table2. 

Answer: B 


Q35. You need to recommend a solution that resolves the missing data issue. The solution must minimize the amount of development effort. 

What should you recommend? 

A. Denormalize the Products table. 

B. Denormalize the OrderDetails table. 

C. Normalize the OrderDetails table. 

D. Normalize the Products table. 

Answer: D 


70-469 practice question

Leading 70-469 free exam questions:

Q36. Developers report that usp_UpdateSessionRoom periodically returns error 3960. 

You need to prevent the error from occurring. The solution must ensure that the stored procedure returns the original values to all of the updated rows. 

What should you configure in Procedures.sql? 

A. Replace line 46 with the following code: 

SET TRANSACTION ISOLATION LEVEL SERIALIZABLE 


B. Replace line 46 with the following code: 

SET TRANSACTION ISOLATION LEVEL REPEATABLE READ 


C. Move the SELECT statement at line 49 to line 57. 


D. Move the SET statement at line 46 to line 53. 


Answer: A 


Q37. You plan to migrate an instance of SQL Server 2008 to a new installation of SQL Server 2012. 

You need to migrate alerts and e-mail notifications. 

Which system stored procedures should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.) 

A. sp_syspolicy_create_job 

B. sp_add_operator 

C. sp_audit_write 

D. sp_add_alert 

Answer: BC 


Q38. You need to implement a solution that addresses the performance issues of the usp_GetOrdersByProduct stored procedure. 

Which statement should you execute? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q39. You have a server named Server1 that has 2 processors. 

You plan to deploy multiple instances of SQL Server 2014 to Server1. Each instance will have multiple databases. 

You need to recommend a method to allocate processor time to each database. 

What should you include in the recommendation? 

More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer. 

A. Resource Governor 

B. Max Degree of Parallelism 

C. Windows System Resource Manager (WSRM) 

D. Processor affinity 

Answer: A 


Q40. You have a SQL Server 2012 database named Database1. 

Database1 has a table named Customers. Customers contains more than 1 million rows. 

The database has a stored procedure that was created by using the following script: 

You need to ensure that up_customers returns rows when the following statement is executed: 

EXECUTE up_customers'1,2,3,4,5' 

What should you do? 

A. Update @CustcmerTypelist to use the int data type. 

B. Convert @CustomerTypeList to a table variable. 

C. Convert @CustomerTypeList to an XML variable. 

D. Update @CustomerTypeList to use the XML data type. 

Answer: B 


70-469 actual test

Exact 70-469 testing bible:

Q41. You are creating a table named Orders. 

You need to ensure that every time a new row is added to the Orders table, a table that is used for auditing is updated. 

What should you use? 

More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer. 

A. A Data Definition Language (DDL) trigger 

B. A DEFAULT constraint 

C. A CHECK constraint 

D. A FOREIGN KEY constraint 

E. A data manipulation language (DML) trigger 

Answer: E 


Q42. You run the following code: 


You need to ensure that the root node of the XML data stored in the Details column is <Order_Details>. 

What should you implement? 

More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer. 

A. A user-defined data type 

B. An XML index 

C. A Data Definition Language (DDL) trigger 

D. A data manipulation language (DML) trigger 

E. An XML schema collection 

Answer: E 


Q43. You need to recommend a solution for the deployment of SQL Server 2014. The solution must meet the business requirements. 

What should you include in the recommendation? 

A. Create a new instance of SQL Server 2014 on the server that hosts the SQL Server 2008 instance. 

B. Upgrade the existing SQL Server 2008 instance to SQL Server 2014. 

C. Deploy two servers that have SQL Server 2014 installed and implement Failover Clustering. 

D. Deploy two servers that have SQL Server 2014 installed and implement database mirroring. 

Answer: C 


Q44. You need to recommend a disaster recovery strategy for the Inventory database. 

What should you include in the recommendation? 

A. Log shipping 

B. SQL Server Failover Clustering 

C. AlwaysOn availability groups 

D. Peer-to-peer replication 

Answer: A 


Q45. You need to recommend changes to the ERP application to resolve the search issue. The solution must minimize the impact on other queries generated from the ERP application. 

What should you recommend changing? 

A. The collation of the Products table 

B. The index on the ProductName column 

C. The collation of the ProductName column 

D. The data type of the ProductName column 

Answer: C 



see more 70-469 - Recertification for MCSE: Data Platform