Tips to Pass 70-448 Exam (16 to 30)

70-448 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-448-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-448
Exam name: TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-448 Exam pdf Collection

High value of 70-448 vce materials and keys for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-448 pdf dumps vce Materials. 100% PASS TS:MS SQL Server 2008.Business Intelligence Dev & Maintenan exam Today!

2016 Apr 70-448 Study Guide Questions:

Q16. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and work as the technical support for the company which uses SQL Server2008. 

2008 Analysis Services (SSAS) solution is created. You also create a dimension named DimCustomer. Following is the cube structure: (Click the Exhibit button.) 

Now you get an order from your company CIO, according to his requirement, you should make sure that you can aggregate the Amount measure for the DimCustomer dimension. 

What action should you perform to achieve that goal? 


A. A many-to-many relationship should be created between FactTransaction and DimCustomer. Besides, FactCustomerAccount should be set as an intermediate measure group. 

B. A many-to-many relationship should be created between FactCustomerAccount and DimCustomer. Besides, FactTransaction should be set as an intermediate measure group 

C. A regular relationship should be created between FactCustomerAccount and DimCustomer. Besides, FactTransaction should be set as an intermediate measure group 

D. A regular relationship should be created between FactTransaction and DimCustomer 

E. A referenced relationship should be created between FactCustomerAccount and DimCustomer. Besides, DimAccount should be set as an intermediate dimension. 

Answer: A


Q17. You are creating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) report which would be contained in the application which is distributed to remote users who own no access to the server for Company.com. 

You should make sure that the application produces the report normally. Which is the correct answer? 

A. You should utilize the ReportViewer control together with the LocalReport property. 

B. You should utilize the LocalReport control. 

C. You should utilize the SQL Server 2008 Integration Services (SSIS). 

D. You should utilize the store procedure. 

Answer: A


Q18. HOTSPOT 

You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) database on a default instance. 

You need to collect information to determine if performance issues are related to hardware limitations or latch wait contention. 

Which three counters should you use? (To answer, select the three appropriate counters in the answer area.) 


Answer: 



Q19. You maintain a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance. 

The network security model for the domain that hosts the instance changes. 

You need to ensure that the instance will only support Kerberos authentication. 

What should you do? 

A. Edit the RSReportServer.config file. 

B. Edit the rssrvpolicy.config file. 

C. Edit the Site Settings of the instance by using the Report Manager. 

D. Edit the Server Settings by using Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS). 

Answer: A


Q20. You are a database developer and you have about two years experience in creating business intelligence (BI) solutions by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company which is named NaproStar and you are in charge of a SQL Server 2008 Analysis Services (SSRS) database for the company. 

To meet the business requirements, a new measure group is created in one of the cubes. 

A program with partitions maintained is on the production copy of the cube. 

Now you get an order from the CIO that you should have the cube definition updated on the production server, besides, you should not rewrite any existing partitions. 

So what action should you perform to achieve that goal? 

A. The Business Intelligence Development Studio (BIDS) should be used and the processing option should be set to Do Not Process 

B. The Analysis Wizard should be used along with the appropriate options 

C. The Deployment Wizard should be used along with the appropriate options 

D. An UPDATE CUBE statement should be executed in Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS) 

E. The Analysis Services Destination component should be used in Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS) 

Answer: C


70-448

Most up-to-date 70-448 question:

Q21. You are developing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance of report model for Company. com. 

In the Report Builder tool, the users should need to create their SSRS reports. 

The data source they used will include a Microsoft SQL Server 2008 database. Which include 1000 tables? 

You should design the report model for users, and allow access to only the 20 tables which they require for reporting. Which is the correct answer? 

A. You should develop DataSet using the Web Service to Schema(s) option. 

B. You should develop DataTable using the Web Service to Schema(s) option. 

C. You should develop a data source view and select only the required tables and views. 

D. You should set the data source view in the setting file. 

Answer: C


Q22. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. Now you receive an e-mail from your company CIO, in the e-mail, the CIO assigns a task to you. 

According to his requirement, you have to use SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) to design a report. 

Each time the users render the report, detail information is displayed. 

According to the requirement of the CIO, Summary information must be displayed when the report is initially rendered. 

Besides this, only when the users click a column header, detail information is displayed. You must satisfy these requirements. 

So what action should be performed? 

A. You should set the hidden property to False. Then you should set the Visibility can be toggled by another report item property to True 

B. You should set the hidden property to True on the column that contains detail information. Then set the Visibility can be toggled by another report item property to True. 

C. You should set the hidden property to False on the column that contains detail information. Then set the Visibility can be toggled by another report item property to False. 

D. You should set the hidden property to True on the column that contains detail information. Then set the Visibility can be toggled by another report item property to False. 

Answer: B


Q23. You are managing a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) sample for Company.com. 

A developer called Clerk published a lot of reports to the SSRS sample by accidents. You should make sure that you should recovery the before status for the SSRS sample 

Which is the correct answer? 

A. You should recovery the tempdb database 

B. You should recovery the default database 

C. You should recovery the Report Server database 

D. You should recovery the system database 

Answer: C


Q24. You develop a package by using SQL Server 2008 Integration Services (SSIS). You test the package by using your local development environment. 

You deploy the package to the file system in the production environment. The users report that the connection strings contained in the package are blank. The package fails to execute. 

You need to change the protection level of the package to ensure that users can view and execute the package. 

Which protection level should you use? 

A. DontSaveSensitive 

B. EncryptAllWithUserKey 

C. EncryptAllWithPassword 

D. ServerStorage 

Answer: C


Q25. You maintain a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) server. You add two new measure groups to an existing cube. 

You need to deploy only one of these measure groups to the production environment with minimal impact to the cube. 

What should you do? 

A. Update the Data Source View. 

B. Back up and restore the cube to the production environment. 

C. Use SQL Server Management Studio (SSMS) to issue an XMLA command. 

D. Use the Synchronize Database Wizard with appropriate options. 

Answer: C 


70-448 pdf

Simulation 70-448 software:

Q26. You install and configure SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) instance. The users of the report server plan to deliver reports through e-mail messages. You need to configure the report server for e-mail message delivery by using a remote SMTP server. What should you do? 

A. Modify the rssrvpolicy.config file. 

B. Modify the RSReportServer.config file. 

C. Modify the Web.config file. 

D. Modify the Global.asax file. 

Answer: B


Q27. You are a database developer and you have about two years experience in creating business Intelligence (BI) by using SQL Server2008. 

Now you are employed in a company named NaproStar which uses SQL Server2008. You work as the technical support. 

According to the requirement of the company CIO, you are using SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) to create packages. 

The package connects to a third-party database server by using an OLE DB connection manager. 

Integrated Windows authentication is not supported by the database. 

A configuration file is created to configure the connection manager. The configuration file is added to the package after it is created. 

An error message pops up when the package executes. 

The error message says that the login step fails. Now you must solve this problem. 

So what should you do to successfully execute the package? 

A. In order to achieve this goal, you should use an indirect XML configuration 

B. In order to achieve this goal, you should edit the XML configuration file 

C. In order to achieve this goal, you should use a Microsoft ADO.NET connection manager while not an OLE DB connection manager 

D. In order to achieve this goal, you should run the package on the same server as the third-party database server 

Answer: B


Q28. You maintain a SQL Server 2008 Integration Services (SSIS) instance. 

The instance stores packages in a SQL Server 2008 instance. 

You need to deploy the package of an instance of SSIS to another SSIS instance that stores its packages in a shared directory. 

What should you do? 

A. Execute the dtutil command. 

B. Execute the dtexec command. 

C. Execute the dtexecui command. 

D. Execute the dtswizard command. 

Answer: A


Q29. You are creating a SQL Server 2008 Reporting Services (SSRS) package which includes a parameter named @ProductID for Company.com. 

Through choosing a specific region you should configure the value of the @ ProductID parameter in the report. 

You should make sure that you set the report to prevent users from changing the value of the @ ProductID parameter. 

Which is the correct answer? 

A. You should set the Prompt value null. 

B. You should modify the Hidden property. 

C. You should configure the internal property. 

D. You should update the biggest values. 

Answer: C


Q30. You create a SQL Server 2008 Analysis Services (SSAS) solution by using SQL Server 2008. You create the dimensions as shown in the following table. 


The CustKey attribute is used as a column in a table named FactSales. 

You need to create a referenced dimension that allows you to browse the measures of the FactSales table by using the DimGeography dimension. 

What should you do? 

A. Set the reference dimension to DimGeography by using a referenced dimension attribute as GeoKey and an intermediate dimension attribute as CustKey. 

B. Set the reference dimension to DimGeography by using a referenced dimension attribute as GeoKey and an intermediate dimension attribute as GeoKey. 

C. Set the reference dimension to DimCustomer by using a referenced dimension attribute as CustKey and an intermediate dimension attribute as GeoKey. 

D. Set the reference dimension to DimCustomer by using a referenced dimension attribute as GeoKey and an intermediate dimension attribute as GeoKey. 

Answer: B



see more http://www.pdfcollection.net/70-448-pdf.html
http://www.exambible.com/70-448-exam/