15 tips on How to 70-412 Test Like a Badass [166 to 180]

70-412 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-412-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-412
Exam name: Configuring Advanced Windows Server 2012 Services
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-412 Exam pdf Collection

High quality of 70-412 free draindumps materials and pack for Microsoft certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 70-412 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Configuring Advanced Windows Server 2012 Services exam Today!

2016 Apr 70-412 Study Guide Questions:

Q166. Your network contains two DNS servers named DNS1 and DNS2 that run Windows Server 2012 R2. 

DNS1 has a primary zone named contoso.com. DNS2 has a secondary copy of the contoso.com zone. 

You need to log the zone transfer packets sent between DNS1 and DNS2. 

What should you configure? 

A. Monitoring from DNS Manager 

B. Logging from Windows Firewall with Advanced Security 

C. A Data Collector Set (DCS) from Performance Monitor 

D. Debug logging from DNS Manager 

Answer: D 

Explanation: 

Debug logging allows you to log the packets sent and received by a DNS server. Debug logging is disabled by default, and because it is resource intensive, you should only activate it temporarily when you need more specific detailed information about server performance. 

Reference: Active Directory 2008: DNS Debug Logging Facts. 


Q167. Your network contains one Active Directory forest named contoso.com. The forest contains two child domains and six domain controllers. The domain controllers are configured as shown in the following table. 


You have a trust from contoso.com to another forest named fabrikam.com. 

You plan to migrate users from contoso.com to fabrikam.com. 

You need to ensure that the users who migrated to fabrikam.com can continue to access shared resources in contoso.com. The solution must not require administrators to modify permissions to shared resources. 

What should you use? 

A. Set-ADSite 

B. Set-ADReplicationSite 

C. Set-ADDomain 

D. Set-ADReplicationSiteLink 

E. Set-ADGroup 

F. Set-ADForest 

G. Netdom 

Answer: G 

Explanation: The Netdom move command moves a workstation or member server to a new domain. The act of moving a computer to a new domain creates an account for the computer on the domain, if it does not already exist. 

Reference: Technet, Netdom move 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc788127.aspx 


Q168. Your network contains one Active Directory forest named contoso.com. The forest contains two child domains and six domain controllers. The domain controllers are configured as shown in the following table. 


You need to prevent administrators from accidentally deleting any of the sites in the forest. What should you use? 

A. Set-ADSite 

B. Set-ADReplicationSite 

C. Set-ADDomain 

D. Set-ADReplicationSiteLink 

E. Set-ADGroup 

F. Set-ADForest 

G. Netdom 

Answer: B 

Explanation: The Set-ADReplicationSite sets the replication properties for an Active 

Directory site. 

Parameter: -ProtectedFromAccidentalDeletion<Boolean> 

Specifies whether to prevent the object from being deleted. When this property is set to 

$True, you cannot delete the corresponding object without changing the value of the 

property. The acceptable values for this parameter are: 

-- $False or 0 

-- $True or 1 

Reference: Technet, Set-ADReplicationSite 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/hh852305(v=wps.630).aspx 


Q169. Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. 

Users frequently access the website of an external partner company. The URL of the website is http://partners.adatum.com. The partner company informs you that it will perform maintenance on its Web server and that the IP addresses of the Web server will change. 

After the change is complete, the users on your internal network report that they fail to access the website. However, some users who work from home report that they can access the website. 

You need to ensure that your DNS servers can resolve partners.adatum.com to the correct IP address immediately. 

What should you do? 

A. Run dnscmd and specify the CacheLockingPercent parameter. 

B. Run Set-DnsServerGlobalQueryBlockList. 

C. Run ipconfig and specify the Renew parameter. 

D. Run Set-DnsServerCache. 

Answer: D 

Explanation: 

The Set-DnsServerCache cmdlet modifies cache settings for a Domain Name System 

(DNS) server. 

Run Set-DnsServerCache with the -LockingPercent switch. 

/ -LockingPercent<UInt32> 

Specifies a percentage of the original Time to Live (TTL) value that caching can consume. 

Cache locking is configured as a percent value. For example, if the cache locking value is 

set to 50, the DNS server does not overwrite a cached entry for half of the duration of the 

TTL. By default, the cache locking percent value is 100. This value means that the DNS 

server will not overwrite cached entries for the entire duration of the TTL. 

Note. A better way would be clear the DNS cache on the DNS server with either Dnscmd 

/ClearCache (from command prompt), or Clear-DnsServerCache (from Windows 

PowerShell). 

Reference: Set-DnsServerCache 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj649852.aspx 

Incorrect: 

Not A. You need to use the /config parameter as well: 

You can change this value if you like by using the dnscmd command: 

dnscmd /Config /CacheLockingPercent<percent> 


Q170. HOTSPOT 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

You have a failover cluster named Cluster1 that contains two nodes named Server1 and Server2. Both servers run Windows Server 2012 R2 and have the Hyper-V server role installed. 

You plan to create two virtual machines that will run an application named App1. App1 will store data on a virtual hard drive named App1data.vhdx. App1data.vhdx will be shared by both virtual machines. 

The network contains the following shared folders: 

An SMB file share named Share1 that is hosted on a Scale-Out File Server. An SMB file share named Share2 that is hosted on a standalone file server. An NFS share named Share3 that is hosted on a standalone file server. 

You need to ensure that both virtual machines can use App1data.vhdx simultaneously. 

What should you do? 

To answer, select the appropriate configurations in the answer area. 



Answer: 



70-412 exam prep

Latest 70-412 test:

Q171. HOTSPOT 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains two Active Directory sites named Site1 and Site2. 

You discover that when the account of a user in Site1 is locked out, the user can still log on to the servers in Site2 for up to 15 minutes by using Remote Desktop Services (RDS). 

You need to reduce the amount of time it takes to synchronize account lockout information across the domain. 

Which attribute should you modify? 

To answer, select the appropriate attribute in the answer area. 


Answer: 



Q172. You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the File Server Resource Manager role service installed. 

You are creating a file management task as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to ensure that the Include all folders that store the following kinds of data list displays an entry named Corporate Data. 

What should you do? 

A. Create a new file group. 

B. Create a new classification property. 

C. Modify the properties of the System Files file group. 

D. Modify the Folder Usage classification property. 

Answer: B 

Explanation: 

Classification properties are used to assign values to files. Reference: Working with File Classification 


Q173. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. The system properties of Server1 are shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to configure Server1 as an enterprise subordinate certification authority (CA). 

What should you do first? 

A. Add RAM to the server. 

B. Set the Startup Type of the Certificate Propagation service to Automatic. 

C. Install the Certification Authority Web Enrollment role service. 

D. Join Server1 to the contoso.com domain. 

Answer: D 

Explanation: 

Enterprise CAs must be domain members. From the exhibit we see that it is only a 

Workgroup member. 

Note: 

A new CA can be the root CA of a new PKI or subordinate to another in an existing PKI. 

Enterprise subordinate certification authority. 

An enterprise subordinate CA must get a CA certificate from an enterprise root CA but can 

then issue certificates to all users and computers in the enterprise. These types of CAs are 

often used for load balancing of an enterprise root CA. 


Reference: Install a Subordinate Certification Authority 


Q174. HOTSPOT 

Your company has a main office and a branch office. The main office is located in Detroit. The branch office is located in Seattle. 

The network contains an Active Directory domain named adatum.com. Client computers run either Windows 7 Enterprise or Windows 8 Enterprise. 

The main office contains 1,000 client computers and 50 servers. The branch office contains 20 client computers. 

All computer accounts for the branch office are located in an organizational unit (OU) named SeattleComputers. A Group Policy object (GPO) named GPO1 is linked to the SeattleComputers OU. 

You need to configure BranchCache for the branch office. 


Answer: 



Q175. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

You deploy a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

A local administrator installs the Active Directory Rights Management Services server role 

on Server1. 

You need to ensure that AD RMS clients can discover the AD RMS cluster automatically. 

What should you do? 

A. Run the Active Directory Rights Management Services console by using an account that is a member of the Schema Admins group, and then configure the proxy settings. 

B. Run the Active Directory Rights Management Services console by using an account that is a member of the Schema Admins group, and then register the Service Connection Point (SCP). 

C. Run the Active Directory Rights Management Services console by using an account that is a member of the Enterprise Admins group, and then register the Service Connection Point (SCP). 

D. Run the Active Directory Rights Management Services console by using an account that is a member of the Enterprise Admins group, and then configure the proxy settings. 

Answer: C 

Explanation: 

* The Active Directory Rights Management Services (AD RMS) Service Connection Point (SCP) is an object in Active Directory that holds the web address of the AD RMS certification cluster. AD RMS-enabled applications use the SCP to discover the AD RMS service; it is the first connection point for users to discover the AD RMS web services. 

* To register the SCP you must be a member of the local AD RMS Enterprise Administrators group and the Active Directory Domain Services (AD DS) Enterprise Admins group, or you must have been given the appropriate authority. 

Reference: The AD RMS Service Connection Point 


70-412 exam fees

Actual 70-412 dump:

Q176. Your network contains two servers named Server1 and Server2 that run Windows Server 2008 R2. Server1 and Server2 are nodes in a failover cluster named Cluster1. The network contains two servers named Server3 and Server4 that run Windows Server 2012 R2. Server3 and Server4 are nodes in a failover cluster named Cluster2. 

You need to move all of the applications and the services from Cluster1 to Cluster2. 

What should you do first from Failover Cluster Manager? 

A. On a server in Cluster2, configure Cluster-Aware Updating. 

B. On a server in Cluster2, click Move Core Cluster Resources, and then click Best Possible Node. 

C. On a server in Cluster1, click Move Core Cluster Resources, and then click Best Possible Node. 

D. On a server in Cluster1, click Migrate Roles. 

Answer: D 

Explanation: 


Incorrect: 

Not A. Cluster Aware Updating can greatly simplify the process of applying operating 

system patches to Windows Server 2012 or 2012 R2 failover cluster nodes. 

Not B. Not C. Move Core Cluster Resources is used to resources from one node to another 

within the same cluster. 

Reference: Migrating Clustered Services and Applications to Windows Server 2012, 

Migration Between Two Multi-Node Clusters 

https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn486774.aspx#BKMK_Steps_for_migrating 


Q177. You have a failover cluster named Cluster1 that contains four nodes. All of the nodes run Windows Server 2012 R2. 

You need to schedule the installation of Windows updates on the cluster nodes. 

Which tool should you use? 

A. the Add-CauClusterRole cmdlet 

B. the Wusa command 

C. the Wuauclt command 

D. the Invoke-CauScan cmdlet 

Answer: A 

Explanation: 

To enable self-updating mode, the CAU clustered role must also be added to the failover cluster. To do this by using the CAU UI, under Cluster Actions, use the Configure Self-Updating Options action. Alternatively, run the Add-CauClusterRole Windows PowerShell cmdlet. 

Note: The process for installing service packs and hotfixes on Windows Server 2012 differs from the process in earlier versions. In Windows Server 2012, you can use the Cluster-Aware Updating (CAU) feature. CAU automates the software-updating process on clustered servers while maintaining availability. 

Reference: Cluster-Aware Updating Overview 


Q178. HOTSPOT 

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. 

You have a Dynamic Access Control policy named Policy1. 

You create a new Central Access Rule named Rule1. 

You need to add Rule1 to Policy1. 

What command should you run? 

To answer, select the appropriate options in the answer area. 



Answer: 



Q179. You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. 

You install the File and Storage Services server role on Server1. 

From Windows Explorer, you view the properties of a folder named Folder1 and you discover that the Classification tab is missing. 

You need to ensure that you can assign classifications to Folder1 from Windows Explorer manually. 

What should you do? 

A. From Folder Options, clear Hide protected operating system files (Recommended). 

B. Install the File Server Resource Manager role service. 

C. From Folder Options, select the Always show menus. 

D. Install the Share and Storage Management Tools. 

Answer: B 

Explanation: 

On the Classification tab of the file properties in Windows Server 2012, File Classification Infra-structure adds the ability to manually classify files. You can also classify folders so that any file added to the classified folder will inherit the classifications of the parent folder. 

Reference: What's New in File Server Resource Manager in Windows Server. 


Q180. Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The domain contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has the Active Directory Rights Management Services server role installed. 

The domain contains a domain local group named Group1. 

You create a rights policy template named Template1. You assign Group1 the rights to Template1. 

You need to ensure that all the members of Group1 can use Template1. 

What should you do? 

A. Configure the email address attribute of Group1. 

B. Convert the scope of Group1 to global. 

C. Convert the scope of Group1 to universal. 

D. Configure the email address attribute of all the users who are members of Group1. 

Answer: D 

Explanation: 

Explanation/Reference: When a user or group is created in Active Directory, the mail attribute is an optional attribute that can be set to include a primary email address for the user or group. For AD RMS to work properly, this attribute must be set because all users must have an email attribute to protect and consume content. 

Reference: AD RMS Troubleshooting Guide http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/13130.ad-rms-troubleshooting-guide.aspx 



see more 70-412 - Configuring Advanced Windows Server 2012 Services