How to pass Microsoft 70-341 Real Exam in 24 Hours [exam 49-64]

70-341 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-341-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-341
Exam name: Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-341 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-341 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-341 Exam.

2016 Apr 70-341 Study Guide Questions:

Q49. A user fails to connect to his mailbox by using Outlook Anywhere. The user successfully connects to the mailbox by using an Exchange ActiveSync-enabled mobile device and Outlook Web App. 

You need to identify what prevents the users from connecting to the mailbox by using Outlook Anywhere. 

Which tool should you use? 

A. Microsoft Outlook Connectivity Test 

B. Microsoft Exchange RPC Extractor 

C. Microsoft Exchange Server Profile Analyzer 

D. Exchange Server MAPI Editor 

Answer: A 


Q50. DRAG DROP

You need to create and configure a hierarchical address book (HAB) named Litware to reflect the company's organizational chart. 

Which three actions should you perform? 

To answer, move the three appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q51. You have an Exchange Server 2013 organization. 

You plan to assign the default workload management policy to all of the servers in the organization. You need to remove the Calendar Synchronization Assistant workload from the workload 

management policy before you assign the policy to the servers. Which cmdlet should you run? 

A. Remove-ResourcePolicy 

B. Set-ResourcePolicy 

C. Set-WorkloadPolicy 

D. Remove-WorkloadPolicy 

Answer: D 


Q52. You need to ensure that users can create new public folders when EX4 is unavailable. 

What should you do? 

A. Run the New-PublicFolderMoveRequest cmdlet. 

B. Add EX4 to DAG1. 

C. Create a new public folder database. 

D. Run the New-MoveRequest cmdlet. 

Answer: B 


Q53. HOTSPOT

Your company has an Exchange Server 2013 organization named contoso.com. 

All users run Microsoft Outlook 2010 or Outlook 2013. 

The company recently acquired another company named A. Datum Corporation. All of the 

users at A. Datum run Linux-based computers and use a third-party IMAP client to access 

their email messages. 

You configure IMAP over SSL to use the external URL of mail.contoso.com. 

You need to publish the IMAP settings to Outlook Web App. 

What command should you run? (To answer, select the appropriate options in the answer 

area,) 



Answer: 



70-341 free download

Renewal 70-341 practice question:

Q54. You have an Exchange Server 2013 organization that contains a server named EX1. 

Your network contains a non-critical internal application that regularly connects to the POP3 Service on EX1. 

Users report that Outlook Web App performs more slowly than usual. 

You discover that EX1 frequently has a CPU utilization that is greater than 85 percent. 

You need to configure EX1 temporarily to allocate more processor resources to Outlook Web App and to allocate less processor resources to POP3. 

Which two new policies should you create? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. a throttling policy that sets OWAMaxConcurrency to 25 

B. a workload policy for POP3 that sets the WorkloadClassification to Discretionary 

C. a workload policy for Outlook Web App that sets the WorkloadClassification to Discretionary 

D. a throttling policy that sets PopMaxConcurrency to 25 

E. a workload policy for POP3 that sets the WorkloadClassification to CustomerExpectation 

F. a workload policy for Outlook Web App that sets the WorkloadClassification to CustomerExpectation 

Answer: B,F 


Q55. You have an Exchange Server 2010 organization. 

Users access Outlook Web App by using the name mail.contoso.com. 

You deploy Exchange Server 2013 to the existing organization. 

You change the DNS record of mail.contoso.com to point to an Exchange Server 2013 

Client Access server. 

The users report that they can no longer access their mailbox from Outlook Web App. 

The OWA virtual directory in Exchange Server 2010 is configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.) 


You need to ensure that the users on Exchange Server 2010 can access Outlook Web App. 

Which setting should you change? 

A. WindowsAuthentication 

B. FormsAuthentication 

C. LegacyRedirectType 

D. FailbackUri 

Answer: A 


Q56. You have an Exchange Server 2013 organization. 

Your company has a Service Level Agreement (SLA) stating that you must be able to reconnect disconnected mailboxes to user accounts for up to 365 days. After 365 days, disconnected mailboxes must be deleted permanently. 

You need to recommend a solution to meet the SLA. 

What should you include in the recommendation? 

A. Create a retention policy and apply the policy to all mailboxes. 

B. Configure the deleted mailbox retention setting for all databases. 

C. Configure the deleted item retention setting for all databases. 

D. Implement a database availability group (DAG) that contains a lagged copy. 

Answer: B 


Q57. Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains one domain. 

You have an Exchange Server organization that contains three servers. The servers are configured as shown in the following table. 


An administrator implements Outlook Anywhere on Exchange Server 2013. 

Remote users who have a mailbox hosted on EX1 report that they receive the following error message when they attempt to configure a Microsoft Outlook profile. 


Remote users who have a mailbox hosted on EX3 can configure an Outlook profile successfully. 

You need to ensure that the remote users who have a mailbox on EX1 can access their mailbox by using Outlook Anywhere. 

What should you do? 

A. On EX2, run Set-OutlookAnywhere 

B. On EX2, run Set-CasMailbox. 

C. On EX1, run Enable-OutlookAnywhere 

D. On EX1, run Set-OutlookAnywhere 

Answer: C 


Q58. Fabrikam, Ltd. has an Exchange Server organization that contains two servers. The servers are configured as shown in the following table. 


Recently, the internal and external namespaces named mail.fabrikam.com and autodiscover.fabrikam.com were changed to point to EX2. 

You configure all of the users on EX2 to access their mailbox by using Microsoft Outlook from the Internet. 

You enable Outlook Anywhere on EX1. 

You need to ensure that users who have mailboxes on EX1 can connect to their mailbox from the Internet. 

What should you do on EX1? 

A. Set the ExternalHostName value to NULL. 

B. Set the ExternalClientAuthenticationMethod value to Basic and NTLM. 

C. Set the IISAuthenticationMethods value to Basic and NTLM. 

D. Set the InternalHostName value to NULL 

Answer: C 


70-341 exam

Validated 70-341 Q&A:

Q59. You have an Exchange Server 2013 organization named for Contoso. 

A user named Admin1 is a member of the Domain Admins group. 

Admin1 fails to synchronize a new Windows Phone device by using Exchange ActiveSync and receives an HTTP 500 error message. Admin1 successfully logs on to Outlook Web App and Outlook Anywhere. 

You need to ensure that Admin1 can synchronize the new Windows Phone device by using Exchange ActiveSync. 

What should you do? 

A. Install a trusted root certificate on the Windows Phone device. 

B. Create a new mobile device mailbox policy. 

C. Enable permission inheritance on the Admin1 user account. 

D. Disable permission inheritance on the Admin1 user account. 

Answer: C 


Q60. You have an Exchange Server 2013 organization. 

Each user has an In-Place Archive. 

You discover that several items in a user's In-Place Archive are corrupt. 

You need to ensure that the user can access the corrupt items. 

Which tool should you use? 

A. The Repair-FileIntegrity cmdlet 

B. The Isinteg command 

C. The New-MailboxRepairRequest cmdlet 

D. The Eseutil command 

Answer: C 


Q61. CORRECT TEXT

You need to recommend a solution to meet the technical requirement for message recovery. 

Which command should you include in the recommendation? (To answer, configure the appropriate options in the answer area.) 


Answer: 

Pending 


Q62. Your network contains an Active Directory forest. The forest contains two sites named Montreal and New York. 

You have an Exchange Server 2013 organization that contains a Mailbox server and a Client Access server in each site. 

The users in the New York site report that the offline address book (OAB) is not updated after an extended WAN outage between the sites. 

The Montreal site contains the OAB generation server. 

You need to ensure that the New York site users download the OAB from a server in the New York site. 

Which two cmdlets should you run? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Set-Mailbox 

B. New-OfflineAddressBook 

C. New-Mailbox 

D. New-OabVirtualDirectory 

E. Set-OfflineAddressBook 

Answer: A,C 


Q63. You need to recommend a solution for the New York office that meets the technical requirements for client access. 

What should you include in the recommendation? (Each correct answer presents a complete solution. Choose all that apply.) 

A. DNS round robin 

B. a Layer 4 hardware load balancer 

C. a Layer 7 hardware load balancer 

D. the Network Load Balancing (NLB) feature 

E. a Client Access server array 

Answer: C,E 


Q64. HOTSPOT

You have an Exchange Server 2013 organization that contains 10 mailbox servers. 

You have a custom workload management policy named App1Policy. App1Policy is applied to three Mailbox servers. 

You deploy a new Mailbox server named EX11. 

You need to ensure that App1Policy is applied to EX11. 

Which command should you run? (To answer, configure the appropriate options in the answer area.) 


Answer: 




see more 70-341 - Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013