How to pass Microsoft 70-331 Real Exam in 24 Hours [torrent 136-150]

70-331 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/70-331-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 70-331
Exam name: Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 Server
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-331 Exam pdf Collection

Best Quality of 70-331 practice materials and samples for Microsoft certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 70-331 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-331 Study Guide Questions:

Q136. DRAG DROP - (Topic 6) 

A company has multiple on-premises Active Directory forests. The company plans to implement Office 365 by using a two-way hybrid architecture. 

You need to configure the environment to export the local Active Directory to Azure Active Directory and verify that the process is successful. 

Which four actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order. 


Answer: 



Q137. DRAG DROP - (Topic 6) 

You are the SharePoint administrator for Contoso, Ltd. You plan to create a public website for Contoso's customers by using content that is created in SharePoint. 

The public site will contain information that is created by internal users. Pages are created dynamically based on navigation. 

You have the following requirements: 

. The marketing department is responsible for creating web page content and needs an approval workflow for any content generated before the content is made available to site visitors. 

. The sales department is responsible for creating a product catalog that includes information concerning products, such as properties, price, and delivery estimates. 

. The customer relationship department is responsible for ensuring that customer documentation is accessible for approved clients and vendors. 

You need to design the environment. 

What should you do? To answer, drag the appropriate site collection type or content type to the correct location. Each site collection type or content type may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content. 


Answer: 



Q138. HOTSPOT - (Topic 6) 

A three-tiered SharePoint farm contains two front-end web servers, one application server, and one enterprise database server. The database server is also used by other critical line-of-business applications. You do not have administrative rights on the database server. 

The SharePoint content databases are fragmented and are degrading the performance of other databases. 

You need to access the correct tools for performing maintenance on the SharePoint content databases. 

Which option should you choose? (To answer, select the appropriate option in the answer area.) 


Answer: 



Q139. - (Topic 6) 

A SharePoint environment contains a single web application at http://app1. Users access a site collection under the web application by using the URL http://portal.contoso.com. 

You need to ensure that the site collection is also accessible at http://collaboration.contoso.com. 

What should you do? 

A. Run the New-SPSite Windows PowerShell cmdlet. 

B. Run the Set-SPSiteUrl Windows PowerShell cmdlet. 

C. Add collaboration.contoso.com as an alternate access mapping for the web application. 

D. Extend the web application and add collaboration.contoso.com to the Intranet Zone. 

Answer: B 

Explanation: The.Set-SPSiteUrl.cmdlet adds or changes an URL mapping for the site. The.Set-SPSiteUrl.cmdlet only applies to the root site collection for a host name that is, http://www.contoso.com. This cmdlet cannot be directly run against a managed path site collection underneath the root that is, http://www.contoso.com/sites/test. 


Q140. DRAG DROP - (Topic 6) 

Your network contains an Active Directory forest named adatum.com. The forest contains a SharePoint Server 2013 server farm. 

Your company has an Active Directory Federation Services (AD FS) infrastructure that allows users from four partner companies to access resources in adatum.com. 

You create a new SharePoint Server 2013 web application named Web1. You configure AD FS to issue claims for Web1. You create an authentication provider for AD FS. 

You plan to grant the users access to Web1. 

You need to configure the farm to accept authentication requests from AD FS. 

Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate three actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



70-331 dumps

Update 70-331 free download:

Q141. - (Topic 6) 

A company named Contoso, Ltd. has a SharePoint farm. The farm has one Search service application configured. The Search service application contains five crawl databases, all of which contain content. 

Contoso plans to crawl knowledge base content from its partner company Litware, Inc. The knowledge base content must be stored in a dedicated crawl database. 

You need to configure crawling. 

What should you do? 

A. Add a crawl database that contains the Litware knowledge base to the existing Search service application. 

B. Provision a new Search service application. Configure the service application to crawl the Litware knowledge base content. 

C. Set the MaxCrawlDatabase parameter to 6. 

D. Create a dedicated Microsoft SQL Server instance for the Litware crawl database. 

Answer: B 

Explanation: The maximum number of crawl databases is 5 per Search service application so we need another Search service application. This maximum limit is increased to 15 with an Office 2013 update but the question doesn’t mention that this update is installed so we have to assume the question was written before the update was released. 


Q142. - (Topic 2) 

You need to resolve the authentication issue that occurs in the SharePoint environment. 

What should you do? 

A. Deploy the Secure Store Service. 

B. Use classic mode authentication and set the authentication type to Kerberos. 

C. Set the NLB client affinity to Single. 

D. Remove the Network Load Balancing feature from all of the servers. 

Answer: C 


Q143. DRAG DROP - (Topic 6) 

You are managing a SharePoint farm. A user account named Admin1 is a member of the Farm Administrators group. 

A domain user account named Admin2 will manage a third-party SharePoint app, named App1, and the App Catalog in which it will reside. 

You need to make App1 available to users. 

Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.) 


Answer: 



Q144. - (Topic 3) 

Each training video file can be up to 10 GB in size. 

You need to ensure that content authors can upload training video files. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Compress large video files so that they do not exceed 2 GB each. 

B. Set the size limit of the content database to unlimited. 

C. Divide large video files into multiple files that do not exceed 50 MB each. 

D. Utilize Remote BLOB Storage. 

Answer: A,D 

Explanation: A: 

* Will the maximum file size limit change in SharePoint Server 2013? No, the maximum file size that can be uploaded to SharePoint will remain at 2GB. 

* The maximum file size limit for storing file content through SharePoint is 2 GB regardless of whether or not you are using RBS. 

D: In SharePoint 2013, a binary large object (BLOB) is a file, such as a Office 2013 document or a video file. By default, these BLOBs, also named unstructured data, are stored online in the SharePoint content database together with the metadata, or structured data. Because BLOBs can be very large, it can be helpful to move BLOB data out of the SQL Server database, and onto commodity or content addressable storage. To do this, you can use RBS (Remote BLOB Storage). 

Note: 

* From Scenario (not C): Individual training videos must be in single files 

* RBS stands for Remote Blob Storage. The premise of RBS is that it is much faster to render large BLOBs( Binary Large Objects) from a file system rather than from a database (such as the SharePoint Content Database). Therefore, by moving this content out of the SharePoint Content Database, you not only shrink the overall size of your content database, you are able to also move that content on external file stores such as SAN, NAS or DAS. 

Reference: Plan for RBS in SharePoint 2013 


Q145. HOTSPOT - (Topic 6) 

You deploy a SharePoint Server 2013 server farm and you create a team site, You perform the following tasks in the team site: 

Create a content type named Financial. 

Create a content type named Informational. 

Enable all auditing policies for both of the content types. 

Create a document library named Data and add the new content types to the library. 

Enable the bar code policy feature on the Financial content type in the new library only. 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise select No. 


Answer: 



70-331 download

Tested 70-331 practice:

Q146. HOTSPOT - (Topic 6) 

You have a SharePoint server 2013 server farm. 

Users report that the past week, some pages were slow to render. 

You need to identify the 10 pages in the farm that take the longest to load. 

Which link should you select? (To answer, select the appropriate link in the answer area.) 


Answer: 



Q147. - (Topic 1) 

You copy the content of the SharePoint installation media and software updates to your hard drive. 

You need to meet the setup requirements for future SharePoint server installations. 

What should you do? 

A. Extract the content of each file to the Updates folder by running the /extract:<path> command. 

B. Upgrade the installation media by running the /lang:<lcid> command. 

C. Extract the content of each file to the Setup folder by running the /extract:<path> command. 

D. Extract the content of each file to the PrerequisiteInstallerFiles folder by running the /extract:<path> command. 

Answer: A 


Q148. - (Topic 2) 

You need to resolve the authentication issue that occurs in the SharePoint environment. 

What should you do? 

A. Deploy the Secure Store Service. 

B. Use classic mode authentication and set the authentication type to NTLM. 

C. Use the Distributed Cache service. 

D. Use classic mode authentication and set the authentication type to Kerberos. 

Answer: C 


Q149. - (Topic 6) 

A company uses SharePoint 2013 Server as its intranet portal. The Marketing department publishes many news articles, press releases, and corporate communications to the intranet home page. 

You need to ensure that the Marketing department pages do not impact intranet performance. 

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. In Central Administration, set up a User Policy for the Super User and Super Reader accounts. 

B. Configure IIS to use the Super User and Super Reader accounts for caching. 

C. Use the Farm Configuration Wizard to configure the Super User and Super Reader accounts. 

D. Use Windows PowerShell to add the Super User and Super Reader accounts. 

Answer: A,D 

Explanation: A: The way to correct this problem is to first create two normal user accounts in AD. These are not service accounts. You could call them domain\superuser and domain\superreader, but of course that’s up to you.The domain\superuser account needs to have a User Policy set for that gives it Full Control to the entire web application. 

D: If you are using any type of claims based authentication you will need to use Windows 

PowerShell. And Windows PowerShell is the hipper more modern and sustainable option 

anyway. If you are using classic mode authentication run the following cmdlets on one of 

your SharePoint servers: 

$w = Get-SPWebApplication "http://<server>/" 

$w.Properties["portalsuperuseraccount"] = "domain\superuser" 

$w.Properties["portalsuperreaderaccount"] = "domain\superreader" 

$w.Update() 

If you are using claims based authentication run these cmdlets on one of your SharePoint 

servers: 

$w = Get-SPWebApplication "http://<server>/" 

$w.Properties["portalsuperuseraccount"] = "i:0#.w|domain\superuser" 

$w.Properties["portalsuperreaderaccount"] = "i:0#.w|domain\superreader" 

$w.Update() 

Note: 

* If you have a SharePoint Publishing site and you check the event viewer every once in a while you might see the following warning in there: Object Cache: The super user account utilized by the cache is not configured. This can increase the number of cache misses, which causes the page requests to consume unneccesary system resources.To configure the account use the following command 'stsadm -o setproperty -propertynameportalsuperuseraccount -propertyvalue account -urlwebappurl'. The account should be any account that has Full Control access to the SharePoint databases but is not an application pool account.Additional Data:Current default super user account: SHAREPOINT\system This means that the cache accounts for your web application aren’t properly set and that there will be a lot of cache misses. If a cache miss occurs the page the user requested will have to be build up from scratch again. Files and information will be retrieved from the database and the file system and the page will be rendered. This means an extra hit on your SharePoint and database servers and a slower page load for your end user. 

Reference: Resolving "The super user account utilized by the cache is not configured." 


Q150. HOTSPOT - (Topic 6) 

You deploy a SharePoint Server 2013 server farm and you create a team site. 

You perform the following tasks in the team site: 

. Create a content type named Financial. 

. Create a content type named Informational. 

. Enable all auditing policies for both of the content types. 

. Create a document library named Data and add the new content types to the library. 

. Enable the bar code policy feature on the Financial content type in the new library only. 

For each of the following statements, select Yes if the statement is true. Otherwise select No. 


Answer: