648-385 dumps(1 to 10) for customers: Jun 2016 Edition

648-385 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/648-385-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 648-385
Exam name: CXFF - Cisco Express Foundation for Field Engineers
n questions with full explanations
Certification: Cisco Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 648-385 Exam pdf Collection

Testking 648-385 CXFF - Cisco Express Foundation for Field Engineers exercise examination will be the most suitable choice for you to get ready for the actual Cisco test. If you want to be described as a preeminent Testking engineers, you can not pass by the actual Testking 648-385 CXFF - Cisco Express Foundation for Field Engineers material provision. You can study not just the real 648-385 examination questions and answers but also the detailed reason. Moving Cisco 648-385 certification is the first most essential thing, in addition, one can learn many specialized information and also activities that can used in the future of exercise perform.

2016 Jun 648-385 latest exam

Q1. Which statement about the capabilities of the Cisco AnyConnect 3.0 Secure Mobility Client for Windows is true? 

A. User must select the nearest network access point to connect to. 

B. It supports session persistence after hibernation or standby. 

C. It is supported on Windows 7 and above. 

D. It is exclusively configured by central policies; no local configuration is possible. 

E. Only local policy configuration is supported. 

Answer: B 


Q2. Which three of the following are major trends that fuel the demand for routing and switching? (Choose three.) 

A. Mobility 

B. Video 

C. Bandwidth optimization 

D. Cloud 

E. IT standardization 

Answer: A,B,D 


Q3. What are two reasons you would add Cisco WAAS to the branch router? (Choose two.) 

A. Cisco yWAAS on Cisco ISR G2 is a solution to optimize services consolidation. 

B. Cisco WAAS Express is a cost-effective solution to optimize bandwidth. 

C. Cisco WAAS Mobile on Cisco ISR G2 is an effective solution to achieve application acceleration. 

D. Cisco WAAS on Cisco SRE is a good solution to optimize application performance. 

E. Cisco WAAS Mobile on Cisco SRE is a cost-effective solution to optimize bandwidth. 

Answer: B,D 


Q4. Which three are successful examples of strategic IT investments improving operational agility? (Choose three.) 

A. Mobile email services 

B. BYOD Cisco EnergyWise 

C. Multivendor network solution 

D. Collaboration solutions 

Answer: A,B,D 


Q5. Which two statements correctly describe Cisco Validated Designs and Smart Business Architecture? (Choose two.)? 

A. CVD is technology-oriented, while SBA is market- and solution-oriented. 

B. SBA guides are available for enterprise deployments only. 

C. SBA is a blueprint for delivering the three Cisco architectures in a modular approach. 

D. Gold partners have access to a demo lab for each validated design. 

Answer: A,C 


648-385

Updated 648-385 exam answers:

Q6. Which three of the following statements correctly describe the Cisco router portfolio? (Choose three.) 

A. All Cisco ISR G2 routers provide network automation, consolidated VPN, and security features. 

B. The Cisco 800 and 1900 router series both offer entry-level application optimization features. 

C. The Cisco 1900, 2900, and 3900 router series provide video and collaboration features. 

D. The Cisco 2900 and 3900 router series support Cisco UCS Express. 

E. The Cisco 1900 router series supports Cisco Unified Communications Manager Business Edition 6000. 

Answer: A,B,D 


Q7. Which two of the following are unique advantages of the PD/PSE Cisco Catalyst Compact Switches? (Choose two.) 

A. Due to the fanless design, they can be placed in the workplace and drastically reduce in-house cabling needs. 

B. They support 16 PoE output ports. 

C. They support PoE+ output. 

D. They diminish the power infrastructure by supporting PoE+ input and PoE output at the same time. 

Answer: A,D 


Q8. Which statement correctly describes Cisco WAAS? 

A. Cisco WAAS Mobile has the same features as Cisco WAAS and differs only in performance. 

B. Cisco WAAS Express is integrated into Cisco IOS. 

C. Cisco yWAAS can be implemented on any Cisco ISR routers. 

D. Cisco WAAS Express can run simultaneously with Cisco Unity Express on the same Cisco SRE. 

Answer: B 


Q9. Which three of the following are successful examples of strategic IT investments improving operational agility? (Choose three.) 

A. A company offers mobile email to its employees, who can then react faster to requests. 

B. A company implements collaboration solutions, which simplified information exchange. 

C. A company changes its security strategy from "lock down" to "secure access from anywhere", so that users are "always-on" and can easily work remotely. 

D. A company implements EnergyWise solutions, which drastically reduce energy costs. 

E. A company provides support for a BYOD solution, which increases the investment and requires network upgrades, but provides limited improvements compared to a well-known remote access solution. 

Answer: A,B,C 


Q10. Which statement correctly describes the Cisco Integrated Services Routers module slot evolution from pre-ISR to ISR G2? 

A. All platforms support WIC, VWIC, and VIC. 

B. Older NM and NME modules can be used in the ISR G2 using an adapter. 

C. All platforms support AIM modules. 

D. Both, Cisco ISR and Cisco ISR G2 support PVDM2. 

Answer: B 



see more http://www.pdfcollection.net/648-385-pdf.html
http://www.exambible.com/648-385-exam/