642-742 book [May 2016]

642-742 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/642-742-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 642-742
Exam name: CCNP Wireless - IUWVN
n questions with full explanations
Certification: Cisco Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 642-742 Exam pdf Collection

Actual of 642-742 exam cost materials and discount pack for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 642-742 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNP Wireless - IUWVN exam Today!

2016 May 642-742 Study Guide Questions:

Q11. Your Cisco Unified Wireless IP Phones 7921G and 7925G are associated with the VoWLAN at your branch office. When they attempt to place a call, the call fails to go through and you receive a fast busy tone. What is the issue? 

A. The wireless phones failed to register with the Cisco Unified Communications Manager cluster. 

B. The Cisco Unified Communications Manager cluster invoked CAC to preserve IP WAN voice bandwidth. 

C. The local gateway rejected the call because of high IP WAN utilization. 

D. Automatic alternate routing has been invoked. 

Answer: B 


Q12. What are two benefits that result from Cisco WLC configuration of DCA for 5-GHz VoWLAN deployments? (Choose two.) 

A. Avoid channels that are affected by a microwave oven 

B. Manually remove channels that are not supported by VoWLAN clients 

C. Avoid 802.11n 40-MHz channels 

D. Avoid nearby radar 

E. Adjust RRM power thresholds 

Answer: BD 


Q13. Refer to the exhibit. 


What three items of multicast information can be interpreted from the WLC displays? (Choose three.) 

A. WLC-to-AP multicast mode is configured for unicast. 

B. WLC-to-AP multicast mode is configured for multicast using IP address 239.1.1.1. 

C. The ingress WLC multicast stream is IP address 239.1.1.1. 

D. VideoStream is allowed for the wireless client. 

E. VideoStream is not allowed for the wireless client. 

F. IGMP snooping is enabled. 

G. IGMP snooping is disabled. 

H. QoS was configured and lowered to best effort. 

Answer: CEF 


642-742

Improve 642-742 study guide:

Q14. When designing the coverage area for high call capacity, what two actions should you take with data rates and channels? (Choose two.) 

A. Avoid channels with high AP co-channel interference. 

B. Use channels with high AP co-channel interference to avoid channel roaming. 

C. Set the 2.4-GHz data rate of 5.5 Mb/s to required. 

D. Use 5-GHz channels when possible. 

E. Use 2.4-GHz channels when possible. 

Answer: AD 


Q15. What is the recommended minimum speed at the edge of the cells in an 802.11g network for a good Cisco VoWLAN deployment? 

A. 11 Mb/s 

B. 12 Mb/s 

C. 18 Mb/s 

D. 36 Mb/s 

E. 54 Mb/s 

Answer: B 


Q16. Which statement is correct for the LWAPP/CAPWAP AP upstream encapsulated frame for a WMM-associated client frame that is centrally switched running v5.2? 

A. Wireless client WMM UP classification is translated to a wired DSCP priority. 

B. Wireless client 802.11p classification is translated to a wired DSCP priority. 

C. Wireless client WMM UP classification is translated to a wired 802.1p CoS priority. 

D. Wireless client 802.11p classification is translated to a wired 802.1p CoS priority. 

Answer: A 


642-742-exam

100% Guarantee ccnp wireless 642-742:

Q17. How much overhead is added by CAPWAP encapsulation? 

A. 4 B 

B. 14 B 

C. 28 B 

D. 44 B 

E. 50 B 

F. 60 B 

Answer: F 


Q18. Refer to the exhibit. 


Which two statements describe the WLC configuration? (Choose two.) 

A. AP will effectively allow 75% of bandwidth for local new calls. 

B. AP will effectively allow 69% of bandwidth for local new calls. 

C. AP will effectively allow 81% of bandwidth for local new calls. 

D. Priority roaming calls can be expedited. 

E. Priority new calls can be expedited. 

Answer: BE 


Q19. Which three statements are true about load-based Call Admission Control? (Choose three.) 

A. grants a VoWLAN client-initiated call based on the number of active clients associated to the AP 

B. grants a VoWLAN client-initiated call based on channel bandwidth capacity 

C. uses the 802.11i specifications 

D. uses ADDTS action frames 

E. requires a WMM-enabled client 

Answer: BDE 


Q20. When a VoWLAN client is in the range of two cells, which two statements describe how the client makes a decision about which cell is the best to associate with? (Choose two.) 

A. The client will associate with the cell with the highest RSSI value. 

B. The client will associate with the cell with the lowest SNR value. 

C. The client will associate with the cell broadcasting the highest 802.11e value. 

D. The client will associate with the cell broadcasting the highest TSPEC value. 

E. The client will associate with the cell broadcasting the lowest mandatory date rate. 

F. The client will associate with the cell broadcasting the highest data rate. 

G. The client will associate with the first cell that advertises U-APSD. 

Answer: AB 



see more http://www.pdfcollection.net/642-742-pdf.html
http://www.exambible.com/642-742-exam/