The Secret of EC-Council 312-50 vce

312-50 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/312-50-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 312-50
Exam name: Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6)
n questions with full explanations
Certification: EC-Council Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 312-50 Exam pdf Collection

Virtual of 312-50 training materials and tutorials for EC-Council certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 312-50 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Ethical Hacking and Countermeasures (CEHv6) exam Today!

Q361. What type of session hijacking attack is shown in the exhibit? 

A. Cross-site scripting Attack 

B. SQL Injection Attack 

C. Token sniffing Attack 

D. Session Fixation Attack 

Answer: D


Q362. You have successfully run a buffer overflow attack against a default IIS installation running on a Windows 2000 Server. The server allows you to spawn a shell. In order to perform the actions you intend to do, you need elevated permission. You need to know what your current privileges are within the shell. Which of the following options would be your current privileges? 

A. Administrator 

B. IUSR_COMPUTERNAME 

C. LOCAL_SYSTEM 

D. Whatever account IIS was installed with 

Answer: C

Explanation: If you manage to get the system to start a shell for you, that shell will be running as LOCAL_SYSTEM. 


Q363. Bob has a good understanding of cryptography, having worked with it for many years. Cryptography is used to secure data from specific threats but it does not secure the data from the specific threats but it does no secure the application from coding errors. It can provide data privacy; integrity and enable strong authentication but it can’t mitigate programming errors. What is a good example of a programming error that Bob can use to explain to the management how encryption will not address all their security concerns? 

A. Bob can explain that using a weak key management technique is a form of programming error 

B. Bob can explain that using passwords to derive cryptographic keys is a form of a programming error 

C. Bob can explain that a buffer overflow is an example of programming error and it is a common mistake associated with poor programming technique 

D. Bob can explain that a random number generation can be used to derive cryptographic keys but it uses a weak seed value and this is a form of a programming error 

Answer: C

Explanation: In computer security and programming, a buffer overflow, or buffer overrun, is a programming error which may result in a memory access exception and program termination, or in the event of the user being malicious, a possible breach of system security. 


Q364. Samantha was hired to perform an internal security test of company. She quickly realized that all networks are making use of switches instead of traditional hubs. This greatly limits her ability to gather information through network sniffing. 

Which of the following techniques can she use to gather information from the switched network or to disable some of the traffic isolation features of the switch? (Choose two) 

A. Ethernet Zapping 

B. MAC Flooding 

C. Sniffing in promiscuous mode 

D. ARP Spoofing 

Answer: BD

Explanation: In a typical MAC flooding attack, a switch is flooded with packets, each containing different source MAC addresses. The intention is to consume the limited memory set aside in the switch to store the MAC address-to-physical port translation table.The result of this attack causes the switch to enter a state called failopen mode, in which all incoming packets are broadcast out on all ports (as with a hub), instead of just down the correct port as per normal operation. The principle of ARP spoofing is to send fake, or 'spoofed', ARP messages to an Ethernet LAN. These frames contain false MAC addresses, confusing network devices, such as network switches. As a result frames intended for one machine can be mistakenly sent to another (allowing the packets to be sniffed) or an unreachable host (a denial of service attack). 


Q365. Blane is a network security analyst for his company. From an outside IP, Blane performs an XMAS scan using Nmap. Almost every port scanned does not illicit a response. What can he infer from this kind of response? 

A. These ports are open because they do not illicit a response. 

B. He can tell that these ports are in stealth mode. 

C. If a port does not respond to an XMAS scan using NMAP, that port is closed. 

D. The scan was not performed correctly using NMAP since all ports, no matter what their state, will illicit some sort of response from an XMAS scan. 

Answer: A


Q366. An attacker runs netcat tool to transfer a secret file between two hosts. 

Machine A: netcat -1 –p 1234 < secretfile Machine B: netcat 192.168.3.4 > 1234 

He is worried about information being sniffed on the network. 

How would the attacker use netcat to encrypt information before transmitting it on the wire? 

A. Machine A: netcat -1 –p –s password 1234 < testfile Machine B: netcat <machine A IP> 1234 

B. Machine A: netcat -1 –e magickey –p 1234 < testfile Machine B: netcat <machine A IP> 1234 

C. Machine A: netcat -1 –p 1234 < testfile –pw password Machine B: netcat <machine A IP> 1234 –pw password 

D. Use cryptcat instead of netcat. 

Answer: D

Explanation: Cryptcat is the standard netcat enhanced with twofish encryption with ports for WIndows NT, BSD and Linux. Twofish is courtesy of counterpane, and cryptix. A default netcat installation does not contain any cryptography support. 


Q367. Rebecca is a security analyst and knows of a local root exploit that has the ability to enable local users to use available exploits to gain root privileges. This vulnerability exploits a condition in the Linux kernel within the execve() system call. There is no known workaround that exists for this vulnerability. What is the correct action to be taken by Rebecca in this situation as a recommendation to management? 

A. Rebecca should make a recommendation to disable the () system call 

B. Rebecca should make a recommendation to upgrade the Linux kernel promptly 

C. Rebecca should make a recommendation to set all child-process to sleep within the execve() 

D. Rebecca should make a recommendation to hire more system administrators to monitor all child processes to ensure that each child process can't elevate privilege 

Answer: B


Q368. What does a type 3 code 13 represent?(Choose two. 

A. Echo request 

B. Destination unreachable 

C. Network unreachable 

D. Administratively prohibited 

E. Port unreachable 

F. Time exceeded 

Answer: BD

Explanation: Type 3 code 13 is destination unreachable administratively prohibited. This type of message is typically returned from a device blocking a port. 


Q369. Exhibit 

Joe Hacker runs the hping2 hacking tool to predict the target host’s sequence numbers in one of the hacking session. 

What does the first and second column mean? Select two. 

A. The first column reports the sequence number 

B. The second column reports the difference between the current and last sequence number 

C. The second column reports the next sequence number 

D. The first column reports the difference between current and last sequence number 

Answer: AB


Q370. Name two software tools used for OS guessing.(Choose two. 

A. Nmap 

B. Snadboy 

C. Queso 

D. UserInfo 

E. NetBus 

Answer: AC

Explanation: Nmap and Queso are the two best-known OS guessing programs. OS guessing software has the ability to look at peculiarities in the way that each vendor implements the RFC's. These differences are compared with its database of known OS fingerprints. Then a best guess of the OS is provided to the user.