a+ 220-802 questions [Jun 2016]

220-802 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/220-802-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 220-802
Exam name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 220-802 Exam pdf Collection

100% Correct of 220-802 practice test materials and vce for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 Jun 220-802 Study Guide Questions:

Q311. - (Topic 2) 

A user is experiencing slow performance with their computer. A technician suspects the computer has a virus and runs antivirus software. A virus is found and removed, but the performance issue is not resolved. Which of the following should the technician perform NEXT? 

A. Document findings, actions, and outcomes 

B. Establish a plan of action to resolve the problem 

C. Re-establish a new theory or escalate 

D. Implement preventative measures 

Answer: C 

Explanation: 

Go back to the finding the real problem. See what is slowing down the performance and then resolve the problem using related troubleshooting techniques. 


Q312. - (Topic 2) 

Which of the following is MOST effective in preventing security breaches on a network? (Select THREE). 

A. Bandwidth throttling 

B. Eliminate password history 

C. Enable QoS 

D. Antivirus software 

E. User education 

F. Enforced login/logoff hours 

Answer: D,E,F 

Explanation: http://www.esecurityplanet.com/network-security/how-to-prevent-security-breaches-from-known-vulnerabilities.html 


Q313. - (Topic 5) 

A user on a domain PC needs to leave their desk immediately, but does not want to compromise displayed content. Which of the following should be done? 

A. Screensaver password 

B. Restart PC 

C. Lock screen 

D. Reset user password 

Answer: C 


220-802

Improve difference between 220-801 and 220-802:

Q314. - (Topic 2) 

A technician is implementing a SOHO wireless network for Company A that shares a floor with Company B. Which of the following would BEST secure the wireless network so that only Company A employees are allowed access? 

A. Turning down the radio power level 

B. Enabling MAC filtering 

C. Setting a high encryption level 

D. Disabling the SSID broadcast 

Answer: B 

Explanation: http://compnetworking.about.com/cs/wirelessproducts/qt/macaddress.htm 


Q315. - (Topic 2) 

A technician wants to ensure that only authorized administrators can make configuration changes to the company’s wireless router. Which of the following MUST the technician change to prevent unauthorized users from modifying the access point configuration? 

A. MAC address filters 

B. Manufacturer password 

C. Default SSID 

D. Configure encryption 

Answer: B 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/windows7/f/default-password-windows-7.htm 


Q316. - (Topic 3) 

Which of the following BEST represents a security vulnerability of mobile devices? (Select TWO). 

A. Unauthorized downloads 

B. Viruses 

C. Improper file permissions 

D. Phishing 

E. Theft 

Answer: B,E 

Explanation: 

Security of mobile devices can be compromised when a virus infects the device. Another way is theft because a mobile device is portable and can be easily be handled or pocketed. 


220-802 pdf

Breathing comptia a+ 220-802 vce:

Q317. - (Topic 5) 

Ann, a user, has a computer running Windows XP Professional. She would like the computer to run Windows 7 Professional. She does not wish to save any information on the current system. 

Which of the following types of installations should the technician perform? 

A. Repair 

B. Multiboot 

C. Clean 

D. Upgrade 

Answer: C 


Q318. - (Topic 5) 

A small business owner is looking to assign users to a Windows group level. They have the following requirements for these users, and stress that they should receive no more privileges than necessary: 

The users should not be able to change passwords for higher level accounts 

The users need the ability to install software 

The users cannot create new accounts for others 

Which of the following group levels will BEST meet these needs? 

A. Remote Desktop Users 

B. Power Users 

C. Standard Users 

D. Administrators 

Answer: B 


Q319. - (Topic 4) 

After being relocated to an enclosed position under a desk, a computer experiences intermittent shutdowns. Which of the following conditions is MOST likely the cause? 

A. Power surges 

B. Overheating 

C. APIPA addressing 

D. RF interference 

Answer: B 

Explanation: http://lifehacker.com/5570909/how-to-prevent-your-computer-from-overheating-and-why-its-important 


Q320. - (Topic 5) 

Which of the following is the BEST example of a physical security barrier? 

A. Firewall 

B. Cypherlock 

C. Strong passwords 

D. BitLocker 

Answer: B 



see more http://www.pdfcollection.net/220-802-pdf.html
http://www.exambible.com/220-802-exam/