May 2016 updated: a+ 220-802 objectives

220-802 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/220-802-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 220-802
Exam name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 220-802 Exam pdf Collection

Actual of 220-802 test engine materials and class for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 May 220-802 Study Guide Questions:

Q11. - (Topic 1) 

A technician has 50 identical computers that need to be upgraded to the Windows 7 OS, and are capable of booting from the network. They are running a Gigabit network with a Windows deployment server. Which of the following will be the BEST to use in this scenario? 

A. UEFI 

B. Windows 7 DVD 

C. PXE 

D. USB flash 

Answer: C 

Explanation: http://www.howtogeek.com/57601/what-is-network-booting-pxe-and-how-can-you-use-it/ 


Q12. - (Topic 5) 

Which of the following is the difference between a quick and a full format? 

A. Quick format does not check for bad sectors while full format does. 

B. Full format prompts for confirmation while quick format does not. 

C. Full format erases all partitions on the disk at once while quick format only erases one 

partition at a time. 

D. Quick format only erases the system partition and not the data partition. 

Answer: A 


Q13. - (Topic 1) 

Which of the following supports IP telephony devices without requiring external power? 

A. VPN 

B. PoE 

C. QoS 

D. WEP 

Answer: B 

Explanation: http://www.metrolinedirect.com/what-is-power-over-ethernet.html 


220-802-exam

Latest comptia a+ 220-801 and 220-802 study guide pdf:

Q14. - (Topic 2) 

Which of the following would be the BEST way to combat social engineering? 

A. User education 

B. Deny social networks through the firewall 

C. Badges 

D. Strong password usage 

Answer: A 

Explanation: http://searchsecurity.techtarget.com/magazineContent/Gaining-awareness-to-prevent-social-engineering-techniques-attacks 


Q15. - (Topic 4) 

Which of the following is the BEST way to get rid of dead pixels on a laptop screen? 

A. Replace the inverter 

B. Replace the back bezel 

C. Replace back light 

D. Replace the LCD 

Answer: D 

Explanation: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2211 


Q16. - (Topic 2) 

When securing a small office home office (SOHO) that has empty cubicles with unused network ports, which of the following can be used to secure ONLY the unused ports? 

A. Use DHCP addressing on the network. 

B. Disable the ports on the router or switch. 

C. Power down the router when it is not being used. 

D. Disable DNS on the network. 

Answer: B 

Explanation: 

To secure unused ports, just disable them on the router or the switch. 


220-802 pdf

Pinpoint cbt nuggets comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q17. - (Topic 5) 

A technician has discovered two PCs with the same name being used on the network. Which of the following BEST describes what has been happening and how to resolve the problem? 

A. Both users can log in but only one can access company shares; both PCs need their network names changed. 

B. Only one user can log in; one PC needs to have its network name changed. 

C. Both users can log in and access company shares; one PC needs to have its network name changed. 

D. Neither user can log in; one PC needs to have its network name changed. 

Answer: B 


Q18. - (Topic 5) 

It is a company's policy to shut down all workstations at the end of the day. However, the majority of employees are leaving disks in their workstations and upon start up the next morning they are receiving a `NTLDR is missing' error. Which of the following is a possible solution? 

A. Make a daily announcement to remove all disks before departing for the day. 

B. Change the Boot order in the BIOS. 

C. Make it a part of the evening checks to ensure all disks are removed. 

D. Make a company policy that states that it is unlawful to leave disks in the machines. 

Answer: B 


Q19. - (Topic 4) 

A technician is troubleshooting a RAID 6 array on a high end CAD/CAM workstation. Two disk drives have their fault lights on. Which of the following is the BEST action for the technician to perform when fixing this problem? 

A. Replace the failed drives and verify the RAID rebuilds completely. 

B. Reseat the drives, backup the data, and then replace them. 

C. Reseat the drives and monitor the RAID status over a few days. 

D. Replace the failed drives and restore the data from a known good backup. 

Answer: A 

Explanation: http://download.intel.com/support/motherboards/server/sb/intel_raid_basic_troubleshooting _guide_v2_0.pdf 


Q20. - (Topic 4) 

A technician responds to a hardware issue with a server. The technician discovers that one of the hard drives in the server has failed. The server is set up in a RAID 1 configuration. Which of the following steps would the technician perform NEXT? 

A. Remove the hard drive and back up the data 

B. Run CONVERT on the hard drive 

C. Reboot the server 

D. Swap hard drive and rebuild array 

Answer: D 

Explanation: http://www.tomshardware.com/forum/254643-32-replace-failed-raid-configuration 



see more http://www.pdfcollection.net/220-802-pdf.html
http://www.exambible.com/220-802-exam/