10 tips on ccna dumps 200-120 pdf

200-120 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/200-120-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 200-120
Exam name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
n questions with full explanations
Certification: Cisco Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 200-120 Exam pdf Collection

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q41. - (Topic 9) 

What is the effect of the overload keyword in a static NAT translation configuration? 

A. It enables port address translation. 

B. It enables the use of a secondary pool of IP addresses when the first pool is depleted. 

C. It enables the inside interface to receive traffic. 

D. It enables the outside interface to forward traffic. 

Answer: A 


Q42. - (Topic 9) 

Which three statements about IPv6 prefixes are true? (Choose three.) 

A. FF00:/8 is used for IPv6 multicast. 

B. FE80::/10 is used for link-local unicast. 

C. FC00::/7 is used in private networks. 

D. 2001::1/127 is used for loopback addresses. 

E. FE80::/8 is used for link-local unicast. 

F. FEC0::/10 is used for IPv6 broadcast. 

Answer: A,B,C 


Q43. - (Topic 6) 

A network administrator needs to configure port security on a switch. Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The network administrator can apply port security to dynamic access ports. 

B. The network administrator can apply port security to EtherChannels. 

C. When dynamic MAC address learning is enabled on an interface, the switch can learn new addresses, up to the maximum defined. 

D. The sticky learning feature allows the addition of dynamically learned addresses to the running configuration. 

E. The network administrator can configure static secure or sticky secure MAC addresses in the voice VLAN. 

Answer: C,D 


200-120

Down to date test 200-120:

Q44. - (Topic 5) 

What are the alert messages generated by SNMP agents called? 

A. TRAP 

B. INFORM 

C. GET 

D. SET 

Answer: A,B 


Q45. - (Topic 9) 

What is the danger of the permit any entry in a NAT access list? 

A. It can lead to overloaded resources on the router. 

B. It can cause too many addresses to be assigned to the same interface. 

C. It can disable the overload command. 

D. It prevents the correct translation of IP addresses on the inside network. 

Answer: A 


Q46. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial 

links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and 

SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various 

routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 

Which path does traffic take from R1 to R5? 

A. The traffic goes through R2. 

B. The traffic goes through R3. 

C. The traffic is equally load-balanced over R2 and R3. 

D. The traffic is unequally load-balanced over R2 and R3. 

Answer: A 


200-120-exam

Free ccna 200-120 pdf download free:

Q47. - (Topic 1) 

Which of the following statements describe the network shown in the graphic? (Choose two.) 

A. There are two broadcast domains in the network. 

B. There are four broadcast domains in the network. 

C. There are six broadcast domains in the network. 

D. There are four collision domains in the network. 

E. There are five collision domains in the network. 

F. There are seven collision domains in the network. 

Answer: A,F 


Q48. - (Topic 6) 

Which two commands correctly verify whether port security has been configured on port 

FastEthernet 0/12 on a switch? (Choose two.) 

A. SW1#show port-secure interface FastEthernet 0/12 

B. SW1#show switchport port-secure interface FastEthernet 0/12 

C. SW1#show running-config 

D. SW1#show port-security interface FastEthernet 0/12 

E. SW1#show switchport port-security interface FastEthernet 0/12 

Answer: C,D 


Q49. - (Topic 3) 

Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.) 

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast. 

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type. 

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address. 

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID. 

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory. 

Answer: B,C 


Q50. - (Topic 8) 

Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer: D 



see more http://www.pdfcollection.net/200-120-pdf.html
http://www.exambible.com/200-120-exam/