comptia cloud+ certification study guide (exam cv0-001) (1 to 10)

1Z0-548 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/1Z0-548-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 1Z0-548
Exam name: Oracle E-Business Suite R12.1 Human Capital Management Essentials
n questions with full explanations
Certification: Oracle Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 1Z0-548 Exam pdf Collection

Exam Code: 1Z0-548 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle E-Business Suite R12.1 Human Capital Management Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-548 Exam.

2016 May 1Z0-548 Study Guide Questions:

Q1. In the Approval Management Engine (AME), how are the approvers notified in the Consensus Voting Regime? 

A. Members are notified in parallel. 

B. Members are notified one after the other, in an order consistent with the member's order numbers. 

C. The first member to respond to the notification requesting approval becomes the group's approval decision. 

D. No approval is required; only FYI notification is sent. 

E. Members are notified in Serial. 

Answer: A

The decision to parallelize the transaction's approver groups and chains of authority amount to choosing consensus voting regimes for the approver groups. 

Reference: Oracle Approvals Management Implementation Guide, Implementing Oracle Approvals Management 


Q2. Select the effective date on which the element entries will be end dated if the Termination Rule attached to the Element Definition is ‘Last Standard Process’ 

A. Actual C Date 

B. Notified Termination Date 

C. Payroll Period End Date 

D. Final Process Date 

E. Projected Termination Date 

Answer: C

The Element Entries will be closed on the last date of the Payroll Period 

Note: 

Termination Dates:.

* Notified: (Optional) Enter the notification date of termination. 

* Projected: Enter if a non-12-month termination whose last day is 24-May. 

* Actual: Enter the actual last date of employment, or if entering a non-12-month termination and last day is 24-May, enter August 24. 

* Last Standard Process Date: Will automatically populate with the end date of the payroll of the active assignment when you click on the [Terminate] button. 

If there are multiple assignments with different payrolls, ensure the last standard process date is the latest date. 

* Final Process: Leave blank. 


Q3. A user defining the career path in the system, identify the reason that the user cannot see the job name in the job progression from field. 


A. The job has already been used in the current career Path the user is defining. 

B. The job has already been used in another career path defined in the system. 

C. The job is present under a different job Group in the same business Group. 

D. The job is not defined as a Benchmark Job. 

E. The job is not attached to a Benchmark Job 

Answer: A


1Z0-548

Renovate exam cv0-001:

Q4. System has two user person types: Civil Servants & Regular Employees. Both of these have the system person type as employee. An employee is hired on Ol-Jan-2000 as Civil Servant. One year after the hire date (01-3an-2001), the person type needs to be updated to Regular Employee. Fifteen leaves have been processed for the employee during this one year. How can this be done? 

A. Navigate to person type usage form and date track update the person type from Civil Servant to Regular Employee. 

B. Navigate to People Enter and Maintain form, query this Employee, date track to Ol-Jan-2001, and update the person type to Regular Employee. 

C. Navigate to Secondary status (on Assignment form) and date track update the person type from Civil Servant to Regular Employee. 

D. Create a secondary assignment for the employee with the person type as Regular Employee from l-3an-2001. 

E. Navigate to the Assignment form and update the Assignment status to Regular Employee from l-Jan-2001. 

Answer: A


Q5. Which option best explains the Update-Insert option of the Datetrack Mode? 

A. It replaces all information for the record you are updating. 

B. It end-dates the original record and creates a new record to hold the new changes, thus preserving the history of the changes to the record. 

C. It creates a new record in between two existing records, preserving the record's entire history. 

D. It behaves like a Correction, but replaces only an update rather than the entire history of the record. 

E. It end-dates the original record, creates a new record, and replaces all future changes. 

Answer: C

DateTrack Insert/Update. This means that the person must have a future dated change to permit changes in this row to be inserted on a future date specified by the user. 

Note: DateTrack: When you change your effective date (either to past or future), DateTrack enables you to enter information that takes effect on your new effective date, and to review information as of the new date. 

Reference: Application Data Export User’s Guide 


Q6. Payroll has completed, but the payroll process is in incomplete status. The pre-payment process is run. What is the impact on the pre-payment? 

A. The pre-payment process will not process any employee. 

B. Pre-payments are processed only for those employees whose payroll process status is Incomplete 

C. Pre-payments are processed only for those employees whose payroll process status is Complete. 

D. Pre-payments are processed for all the employees for whom payroll was run. 

E. Pre-payments will be processed for all the employees with default payment method. 

Answer: C 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Payroll Processing Management Guide, Payroll Processing and Analysis


1Z0-548-exam

Free comptia cv0-001:

Q7. How can the number of Special Information Types (SIT) available through a specific Human Resource responsibility be restricted? 

A. Number of SIT available cannot be restricted. Extra Information Types needs to be used for any such requirement. 

B. In Human Resource Responsibility navigate to Security > CustomForm and create a new form with the specific restrictions. Add this custom form to the applicable responsibility using task flow. 

C. In Human Resource Responsibility navigate to the SIT form and delete the SIT structure name that needs to be restricted. 

D. SITs are not available to a specific responsibility until the Register Extra Information Types (EITs) concurrent program is run. Hence do not run this concurrent program for the responsibility where the SIT is not required. 

E. Create a Security profile option and use that for restricting SIT for the given responsibility. 

Answer: B 

Explanation: See step 3 below. 

To set up Special Information Types: 

1.Define each Special Information Type as an instance of the Personal Analysis key flexfield. 

2.Enable the Special Information Types you want to use in your Business Group and select how you want to use them. 

3.Consider whether you want to create customized versions of the windows in which you can enter and display Special Information. These are the Special Information window and the List People by Special Information window. 4.Design the task flows for entering personal information, which should include the Special Information window. 5.Design your navigation menus, including the List People by Special Information window (or your customized versions of it) and the personal information task flows. 6.Consider your special information reporting requirements. A standard Skills Matching report is supplied. This compares the special information, such as skills, held by employees and applicants with the requirements of a job or position. 

Note: Special Information Types (SIT) are categories of personal information, such as skills, that you define in the Personal Analysis key flexfield. 

Reference: Oracle Human Resource Management Systems, Special Information Types, Special Information Setup Steps 


Q8. The Recruitment letter type is linked with a SQL* Plus script and applicant status as 1st interview. The applicant status is changed from Active Application to 1st interview. Identify the valid outcome. 

A. It creates a letter request automatically, with the status of Pending. 

B. It creates a letter request automatically, with the status of Completed. 

C. The SQL* Plus script concurrent program associated with the recruitment letter type is fired automatically. 

D. It creates a letter request automatically, with the status as completed only if the number of applicants with a status of 1st interview is more than 10. 

E. The SQL* Plus script concurrent program associated with the recruitment letter type is scheduled to be run at the end of the day. 

Answer: A

You need to link your SQL*Plus script with a letter and one or more statuses. In Oracle Human Resources, you can link one or more applicant assignment statuses with each recruitment letter. A request for the letter is then created automatically when an applicant is given an associated assignment status. When an applicant is given one of these statuses, a pending request for this letter type is created automatically. If a pending letter request already exists, the applicant is added to the list of people to receive the letter when you submit the request. 

Reference: 

Oracle Human Resources Management Systems Configuring, Reporting, and System Administration Guide, Linking the SQL*Plus Script With a Letter 


Q9. Your client has created a competency for driving skills to capture the competency details of all the employees who are defined as drivers in the system. The client also wants to capture details such as Source of Proficiency Rating (e.g. Regional Transport Office), Certification Method (e.g. Driving test), and so on, while recording the competency detail for an employee. How would you capture these details while recording the competency profile of an employee? 

A. The Source of Proficiency Rating and Certification Method fields are available in the Competence Profile form. These details can be captured while creating the competency profile of the employee. 

B. The details can be captured if the competency is defined as a Global Competency. 

C. The details can be captured if the competency is defined as a Local Competency. 

D. The details can be captured if the rating scale associated with the competency is defined of the type Proficiency. 

E. These details can be captured if Unit Standard Qualifications Framework Details are specified while defining the competency. 

Answer: E


Q10. What will cause Costing entries to be posted to the Suspense Account after the Costing process has been run? 

A. All the Costing entries are posted to the Suspense Account if the Costing process is completed with the status "Error." 

B. Costing entries for a specific assignment will be posted to the Suspense Account if the Costing process is skipped for the assignment. 

C. Costing entries are posted to the Suspense Account for all the element entries that are generated by the RetroPay By Element process. 

D. Costing entries would be posted to the Suspense Account if Costing codes are missing across the costing hierarchy. 

E. Costing entries are posted to Suspense Account for all the element entries that are generated by the RetroCosting Process. 

Answer: D

Postings can be posted to the suspense account if costing codes are wrong or, for example, values missing for distributed costing. Such costings still have a status of Complete. For costing processes to be given a status of Error there must be a serious breakdown at system or process level. 

Reference: Oracle Human Resources Management Systems Payroll Processing Management Guide, Viewing Payroll Process Results 



see more http://www.pdfcollection.net/1Z0-548-pdf.html
http://www.exambible.com/1Z0-548-exam/