All About Virtual 101-01 dumps

101-01 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/101-01-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 101-01
Exam name: Riverbed Certified Solutions Associate
n questions with full explanations
Certification: Riverbed Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 101-01 Exam pdf Collection

Exam Code: 101-01 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Riverbed Certified Solutions Associate
Certification Provider: Riverbed
Free Today! Guaranteed Training- Pass 101-01 Exam.

Q11. The Central Management Console appliance can scale to support a range of Steelhead appliances and is available in the following physical form factor(s):

A. Desktop,1U and 3U

B. 1U and 3U

C. 3U only

D. 1U only

E. 1U, 2U, 3U

Answer: D


Q12. When implementing WCCP, Riverbed recommends using which service groups?

A. 61 and 62

B. 69 and 70

C. 100 and 101

D. 101 and 102

E. 102 and 103

Answer: A


Q13. To run RSP which Steelhead appliance ports must to be connected to your network? (Select 2)

A. Primary

B. LAN

C. Inpath0_0

D. Auxiliary

E. WAN

Answer: AD


Q14. How many TCP connections can an Interceptor appliance set up per second?

A. 1000

B. 2000

C. 3000

D. 4000

E. 5000 or over

Answer: E


Q15. What action should be taken when the Steelhead appliance datastore is full?

A. Disconnect all users

B. Expand disk capacity

C. No action is required

D. Clean the datastore

E. Insert a USB key for extra storage

Answer: C


Q16. Which of the following parameters can be used to classify traffic into QoS classes? (Select 3)

A. Destination subnet

B. Source subnet

C. VLAN

D. WCCP Mask or HASH

E. Service Groups

Answer: ABC


Q17. When enabling the IPSec feature on the Steelhead appliances:

A. Both optimized and pass-through traffic are encrypted

B. Only optimized traffic is encrypted

C. IPSec encrypted traffic is optimized

D. Only control traffic is encrypted, not user traffic

Answer: B


Q18. If a file is not optimized for more than one user at a time, this indicates:

A. Steelhead appliance has entered admission control

B. Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on the Primary interface

C. Steelhead appliance is configured with the incorrect speed or duplex on the in-path interfaces

D. Steelhead appliance is not able to acquire a "File Hold Key (FHK)"

E. Steelhead appliance is not able to acquire an "Opportunistic Lock (oplock)"

F. Steelhead appliance is not able to acquire a "Double Link (doulink)"

Answer: E


Q19. Which of the following QoS scheduling algorithms does Steelhead appliance use when QoS is enabled?

A. Weighted Random Early Discard

B. Weighted Fair Queuing

C. Hierarchical Fair Service Curve

D. Class Base Weighted Fair Queuing

Answer: C


Q20. On the Interceptor appliance what is the size of the datastore?

A. 0 MB

B. 600 MB

C. 1.2 TB

D. 3.6 TB

E. 4.8 TB

Answer: A