Shortcuts To 100-105(121 to 130)

100-105 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

https://www.exambible.com/100-105-exam/

Product Description:
Exam Number/Code: 100-105
Exam name: Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0)
n questions with full explanations
Certification: Cisco Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 100-105 Exam pdf Collection

Examcollection 100-105 audit education resources offer anyone substantial education of the crucial methods together with abilities with audit subjects. Examcollection 100-105 education resources make you create the actual inquiries comparable to the actual Cisco 100-105 audit. What?¡¥s a lot more, some of our Official certifications My partner and i 100-105 practice Q&A provide VUE testing centre options in order to give you anything prior to deciding to actually take your own 100-105 audit. Any Examcollection 100-105 practice audit is a very detailed, correct, together with up-to-date practice test out one can find available. Examcollection 100-105 gives you the self-assurance in realizing that you will go this difficult audit for the try.

2017 Mar 100-105 vce

Q121. - (Topic 3) 

Which statement about IPv6 is true? 

A. Addresses are not hierarchical and are assigned at random. 

B. Only one IPv6 address can exist on a given interface. 

C. There are 2.7 billion addresses available. 

D. Broadcasts have been eliminated and replaced with multicasts. 

Answer:

Explanation: 

IPv6 has three types of addresses, which can be categorized by type and scope: 

Unicast addresses. A packet is delivered to one interface. 

Multicast addresses. A packet is delivered to multiple interfaces. 

Anycast addresses. A packet is delivered to the nearest of multiple interfaces (in terms of 

routing distance). 

IPv6 does not use broadcast messages. 

Unicast and anycast addresses in IPv6 have the following scopes (for multicast addresses, 

the scope are built into the address structure): 

Link-local. The scope is the local link (nodes on the same subnet). 

Site-local. The scope is the organization (private site addressing). 

Global. The scope is global (IPv6 Internet addresses). 

In addition, IPv6 has special addresses such as the loopback address. The scope of a 

special address depends on the type of special address. 

Much of the IPv6 address space is unassigned. 

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc757359(v=ws.10).aspx 


Q122. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

The internetwork is using subnets of the address 192.168.1.0 with a subnet mask of 

255.255.255.224. The routing protocol in use is RIP version 1. Which address could be assigned to the FastEthernet interface on RouterA? 

A. 192.168.1.31 

B. 192.168.1.64 

C. 192.168.1.127 

D. 192.168.1.190 

E. 192.168.1.192 

Answer:

Explanation: 

Subnet mask 255.255.255.224 with CIDR of /27 which results in 32 hosts per. 

192.168.1.31 is the broadcast address for sunbet '0' 

192.168.1.64 is the network address for subnet '2' 

192.168.1.127 is the broadcast address for subnet '3' 

192.168.1.192 is the network address for subnet '6' 


Q123. - (Topic 3) 

Which two commands will display the current IP address and basic Layer 1 and 2 status of an interface? (Choose two.) 

A. router#show version 

B. router#show ip interface 

C. router#show protocols 

D. router#show controllers 

E. router#show running-config 

Answer: B,C 

Explanation: 

The outputs of “show protocols” and “show ip interface” are shown below: 

Global values:Internet Protocol routing is enabledSerial0/0 is up, line protocol is downInternet address is 10.1.1.1/30Serial0/1 is up, line protocol is downInternet address is 209.65.200.225/30Serial0/2 is up, line protocol is downSerial0/3 is up, line protocol is downNVI0 is up, line protocol is upInterface is unnumbered. Using address of NVI0 (0.0.0.0)Loopback0 is up, line protocol is upInternet address is 10.1.10.1/32Loopback1 is up, line protocol is upInternet address is 10.1.2.1/27Loopback6 is up, line protocol is up 

Serial0/0 is up, line protocol is downInternet address is 10.1.1.1/30Broadcast address is 255.255.255.255Address determined by non-volatile memoryMTU is 1500 bytesHelper address is not setDirected broadcast forwarding is disabledMulticast reserved groups joined: 224.0.0.5Outgoing access list is not setInbound access list is not setProxy ARP is enabledLocal Proxy ARP is disabledSecurity level is defaultSplit horizon is disabledICMP redirects are always sentICMP unreachables are always sentICMP mask replies are never sentIP fast switching is enabledIP fast switching on the same interface is enabledIP Flow switching is disabledIP CEF switching is disabledIP Feature Fast switching turbo vectorIP multicast fast switching is enabledIP multicast distributed fast switching is disabledIP route-cache flags are FastRouter Discovery is disabledIP output packet accounting is disabledIP access violation accounting is disabledTCP/IP header compression is disabledRTP/IP header compression is disabledPolicy routing is disabledNetwork address translation is enabled, interface in domain insideBGP Policy Mapping is disabledWCCP Redirect outbound is disabledWCCP Redirect inbound is disabledWCCP Redirect exclude is disabled 


Q124. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

A technician is troubleshooting a host connectivity problem. The host is unable to ping a server connected to Switch_A. Based on the results of the testing, what could be the problem? 

A. A remote physical layer problem exists. 

B. The host NIC is not functioning. 

C. TCP/IP has not been correctly installed on the host. 

D. A local physical layer problem exists. 

Answer:

Explanation: 

Here we see that the host is able to ping its own loopback IP address of 127.0.0.1 and it’s own IP address of 10.0.0.35, so we know that the NIC is functioning and that the host’s TCP/IP stack is OK. However, it is not able to ping the IP address of its local default gateway, so we know that there is a local cabling problem between the switch and the router. 


Q125. - (Topic 3) 

ROUTER# show ip route 

192.168.12.0/24 is variably subnetted, 9 subnets, 3 masks C 192.168.12.64 /28 is directly connected, Loopback1 C 192.168.12.32 /28 is directly connected, Ethernet0 C 192.168.12.48 /28 is directly connected, Loopback0 O 192.168.12.236 /30 [110/128] via 192.168.12.233, 00:35:36, Serial0 C 192.168.12.232 /30 is directly connected, Serial0 O 192.168.12.245 /30 [110/782] via 192.168.12.233, 00:35:36, Serial0 O 192.168.12.240 /30 [110/128] via 192.168.12.233, 00:35:36, Serial0 O 192.168.12.253 /30 [110/782] via 192.168.12.233, 00:35:37, Serial0 O 192.168.12.249 /30 [110/782] via 192.168.12.233, 00:35:37, Serial0 O 192.168.12.240/30 [110/128] via 192.168.12.233, 00:35:36, Serial 0 

To what does the 128 refer to in the router output above? 

A. OSPF cost 

B. OSPF priority 

C. OSPF hop count 

D. OSPF ID number 

E. OSPF administrative distance 

Answer:

Explanation: 

The first parameter is the Administrative Distance of OSPF (110) while the second parameter is the cost of OSPF. 


Most up-to-date 100-105 exam question:

Q126. - (Topic 4) 

The ip helper-address command does what? 

A. assigns an IP address to a host 

B. resolves an IP address from a DNS server 

C. relays a DHCP request across networks 

D. resolves an IP address overlapping issue 

Answer:

Explanation: 

http://cisconet.com/tcpip/dhcp/107-how-to-use-ip-helper-address-to-connect-remote-dhcp-

server.html 

When the DHCP client sends the DHCP request packet, it doesn’t have an IP address. So it uses the all-zeroes address, 0.0.0.0, as the IP source address. And it doesn’t know how to reach the DHCP server, so it uses a general broadcast address, 255.255.255.255, for the destination. So the router must replace the source address with its own IP address, for the interface that received the request. And it replaces the destination address with the address specified in the ip helper-address command. The client device’s MAC address is included in the payload of the original DHCP request packet, so the router doesn’t need to do anything to ensure that the server receives this information. The router then relays the DHCP request to the DHCP server. 


Q127. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

If the hubs in the graphic were replaced by switches, what would be virtually eliminated? 

A. broadcast domains 

B. repeater domains 

C. Ethernet collisions 

D. signal amplification 

E. Ethernet broadcasts 

Answer:

Explanation: 

Modern wired networks use a network switch to eliminate collisions. By connecting each device directly to a port on the switch, either each port on a switch becomes its own collision domain (in the case of half duplex links) or the possibility of collisions is eliminated entirely in the case of full duplex links. 


Q128. - (Topic 1) 

What are two common TCP applications? (Choose two.) 

A. TFTP 

B. SMTP 

C. SNMP 

D. FTP 

E. DNS 

Answer: B,D 

Explanation: 

SMTP uses TCP port 25, while FTP uses TCP ports 20 and 21. 

Reference: http://pentestlab.wordpress.com/2012/03/05/common-tcpip-ports/ 


Q129. - (Topic 5) 

What is the bandwidth on the WAN interface of Router 1? 

A. 16 Kbit/sec 

B. 32 Kbit/sec 

C. 64 Kbit/sec 

D. 128 Kbit/sec 

E. 512 Kbit/sec 

F. 1544 Kbit/sec 

Answer:

Explanation: 

Use the “show interface s0/0” to see the bandwidth set at 16 Kbit/sec. The show interface s0/0 command results will look something like this and the bandwidth will be represented by the "BW" on the fourth line as seen below where BW equals 1544 Kbits/sec. R2#show interface serial 0/0 Serial0/0 is up, line protocol is down Hardware is GT96K Serial Internet address is 10.1.1.5/30 MTU 1500 bytes, BW 1544 Kbit/sec, DLY 20000 uses. 


Q130. - (Topic 1) 

Which network device functions only at Layer 1 of the OSI model? A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer:

Explanation: 

Most hubs are amplifying the electrical signal; therefore, they are really repeaters with several ports. Hubs and repeaters are Layer 1 (physical layer) devices.