10 tips on How to PMI-001 Test Like a Badass [541 to 550]

PMI-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: PMI-001
Exam name: Project Management Professional
n questions with full explanations
Certification: PMI Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT PMI-001 Exam pdf Collection

The particular Testking PMI research manuals happen to be enjoying an even more and more part in candidates researching lifestyle, this save enough time for folks steer clear of to attend the program. The PMI PMI-001 dumps include numerous simulation exercises questions. The particular simulation exercises questions tend to be mixed to the Project Management Professional solutions of our own PMI PMI-001 manuals. We all promise an individual that you receive the success deffinately providing you work hard with this PMI-001 accreditation research supplies. The harder an individual practice the Testking PMI-001 dumps, the greater indicate it is possible to accomplish. You are able to take PMI PMI-001 books or even the e-books anywhere and also anytime you would like in the reason of they are all transportable. Testking will ensure the improve great things about consumers due to the high-quality items.

2016 Jun PMI-001 vce

Q541. Which of the following are examples of interactive communication? 

A. Intranet sites 

B. Voice mails 

C. Video conferences 

D. Press releases 

Answer: C 


Q542. A weighting system is a tool for which area of procurement? 

A. Plan contracting 

B. Request seller responses 

C. Select sellers 

D. Plan purchase and acquisition 

Answer: C 


Q543. The project management processes are usually presented as discrete processes with defined interfaces, while in practice they: 

A. operate separately. 

B. move together in batches, 

C. overlap and interact. 

D. move in a sequence. 

Answer: C 


Q544. Stakeholder communication requirements should be included as a component of: 

A. enterprise environmental factors 

B. organizational process assets 

C. the projectmanagement plan 

D. the stakeholder register 

Answer: C 


Q545. Projects can intersect with an organization’s operations at various points during the product life cycle such as: 

A. When there is an operations shutdown (i.e. a strike). 

B. When developing new products, upgrading products, or expanding outputs. 

C. When a project transitions from a temporary to a permanent status. 

D. When the project manager is promoted to operations manager. 

Answer: B 


PMI-001

Renewal PMI-001 test questions:

Q546. Portfolio Management is management of: 

A. a project by dividing the project into more manageable sub-projects. 

B. a project by utilizing a portfolio of general management skills such as planning, organizing, staffing, executing, and controlling. 

C. all projects undertaken by a company. 

D. a collection of projects that are grouped together to facilitate effective management and meet strategic business objectives. 

Answer: D 


Q547. The item that provides more detailed descriptions of the components in the work breakdownstructure (WB5) is called a WBS: 

A. dictionary. 

B. chart. 

C. report. 

D. register. 

Answer: A 


Q548. If the most likely duration of an activity is five weeks, the best-case duration is two weeks, and the worst-case duration is 14 weeks, how many weeks is the expected duration of the activity? 

A. One 

B. Five 

C. Six 

D. Seven 

Answer: C 


Q549. Perform Integrated Change Control is the process of: 

A. Reviewing, approving, and managing all change requests 

B. Facilitating change management, manuals, or automation tools 

C. Comparing actual results with planned results in order to expand or change a project 

D. Documenting changes according to the change control system by the change control board 

Answer: A 


Q550. Which item is a formal proposal to modify any document, deliverable, or baseline? 

A. Change request 

B. Requirements documentation 

C. Scope baseline 

D. Risk urgency assessment 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/PMI-001-pdf.html
http://www.exambible.com/PMI-001-exam/