pk0-003 exam cost : May 2016 Edition

PK0-003 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: PK0-003
Exam name: CompTIA Project+ (2009)
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT PK0-003 Exam pdf Collection

Approved of PK0-003 free exam questions materials and pdf for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated PK0-003 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Project+ (2009) exam Today!

2016 May PK0-003 Study Guide Questions:

Q81. - (Topic 1) 

A quality control team is engaged in ensuring the quality of a production part. The team has just completed gathering performance information. Which of the following actions should be taken NEXT? 

A. Update quality control plan 

B. Generate change requests 

C. Identify variances 

D. Perform impact analysis 

Answer: C 


Q82. - (Topic 3) 

Halfway through a project, the customer lead retired and was replaced. The new lead attended a briefing on the project and let the project manager know the customer is dissatisfied with the performance of the project team. The new lead has called for the immediate termination of the project and has requested that all funds spent should be returned. Which of the following should the project manager do NEXT? 

A. Cancel the project but keep all funds that have already been allocated. 

B. Return funds as the customer is always right and should be happy. 

C. Schedule an executive meeting to determine how appropriate stakeholders want to continue. 

D. Inform the customer that funds cannot be returned due to the contractual agreement. 

Answer: C 


Q83. - (Topic 3) 

A project resource identifies a critical requirement which was not in scope for the project. Adhering to which of the following documents will inform the resource of what to do FIRST? 

A. Change management form 

B. Communication plan 

C. Risk register 

D. WBS 

Answer: B 


PK0-003

Far out comptia project+ pk0-003 questions:

Q84. - (Topic 3) 

A project manager is leading a rapid-improvement project. The project sponsor has requested the team focus on risk avoidance as part of the project. Which of the following strategies would fulfill the sponsor’s requirements? (Select TWO). 

A. Creating management reserves 

B. Reducing the scope 

C. Outsourcing key development efforts 

D. Investing in warranty support capacity 

E. Increasing resource availability 

F. Prototyping 

Answer: B,E 


Q85. - (Topic 3) 

A project manager is approached by a business analyst within the organization. The analyst has been assigned to the project manager’s team for an upcoming project focused on a software application. The analyst is not familiar with project management and inquires about the purpose of the project and why it has been assigned to the analyst. The analyst asks the project manager how the project is different from the day-to-day work the analyst does. The project manager should respond that a project: 

A. is intended to deliver a unique product. 

B. is meant to provide long-term sustainment of the product. 

C. is not constrained by time. 

D. is formed using only temporary employees. 

Answer: A 


Q86. - (Topic 1) 

A third party product warranty is an example of which of the following types of risk response? 

A. Risk sharing 

B. Risk avoidance 

C. Risk acceptance 

D. Risk transfer 

Answer: D 


PK0-003-exam

Pinpoint pk0-003 study guide:

Q87. - (Topic 1) 

A project manager schedules a weekly meeting to review the project schedule. The project manager is looking for an easy way to see the project tasks and review areas where tasks may overlap and are dependent on others. Which of the following would provide the project manager with the BEST project view? 

A. PERT 

B. Pareto 

C. CPM 

D. Gantt 

Answer: D 


Q88. - (Topic 2) 

The WBS is an input for which of the following activities? 

A. Schedule planning and budget planning 

B. Schedule planning and scope planning 

C. Budget planning and project charter 

D. Scope planning and budget planning 

Answer: A 


Q89. - (Topic 2) 

A defect in an application code is observed and documented in the middle of a project. The defect is noted as a security risk and requires immediate action. Who is responsible for approving the required fix? 

A. Contracting officer 

B. Lead developer 

C. Change control board 

D. Risk management team 

Answer: C 


Q90. - (Topic 2) 

Which of the following would be the BEST document for determining project resourcing needs? 

A. Scope statement 

B. Work breakdown structure 

C. Project charter 

D. Quality plan 

Answer: B 



see more http://www.pdfcollection.net/PK0-003-pdf.html
http://www.exambible.com/PK0-003-exam/