comptia project+ pk0-003 cbt (191 to 200)

PK0-003 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: PK0-003
Exam name: CompTIA Project+ (2009)
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT PK0-003 Exam pdf Collection

100% Correct of PK0-003 free practice exam materials and lab for CompTIA certification for client, Real Success Guaranteed with Updated PK0-003 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Project+ (2009) exam Today!

2016 May PK0-003 Study Guide Questions:

Q191. - (Topic 3) 

A project manager is preparing for a project kick-off meeting in support of a new contract awarded to the organization. The project manager is preparing the agenda for the meeting. The account manager asks the project manager which items will be on the agenda. Which of the following topics are MOST likely to be discussed in the kick-off meeting? (Select TWO). 

A. Review of quality control plan 

B. Review of lessons learned documentation 

C. Discussion of service level agreement 

D. Discussion of stakeholder expectations 

E. Review of high-level timeline 

Answer: D,E 


Q192. - (Topic 3) 

Which of the following organizational structures is characterized by project team members who work in job-specific departments? 

A. Functional 

B. Projectized 

C. Strong matrix 

D. Matrix 

Answer: A 


Q193. - (Topic 2) 

Which of the following can be used when risk opportunity is identified? 

A. Mitigation 

B. Avoidance 

C. Exploiting 

D. Acceptance 

Answer: C 


PK0-003

Regenerate pk0-003 exam questions:

Q194. - (Topic 1) 

The Earned Value of a project for the month is $10,000, and the Actual Cost of the project was $8,000. Which of the following is the Cost Performance Index? 

A. 80% 

B. 98% 

C. 100% 

D. 125% 

Answer: D 


Q195. - (Topic 2) 

A project manager is meeting with the key stakeholders to understand the problem, gather business requirements, and identify project objectives. Which of the following allows this information to be formally documented and allows the project manager to measure success? 

A. Project management plan 

B. Project charter 

C. Request for proposal 

D. Statement of work 

Answer: B 


Q196. - (Topic 1) 

One of the development resources on a project team does not agree with how quality assurance testing is being executed. Which of the following should the project manager do? 

A. Schedule a risk assessment meeting 

B. Prepare performance reports 

C. Start executing additional testing 

D. Review the quality management plan 

Answer: D 


PK0-003-exam

Download cbt nuggets comptia project+ pk0-003:

Q197. - (Topic 1) 

Senior executives within a company have noticed an increasing number of projects failing to deliver to requirements. Which of the following project governance methods will help to meet this need? 

A. Phase gate approval 

B. Project phase transition 

C. ISO standards compliance 

D. Audit trail 

Answer: A 


Q198. - (Topic 1) 

Please refer to the attached graphic and review the following task description. 


Which of the following is the project schedule critical path? 

A. A,E,F,B,G,H,D 

B. A,E,F,B,H,D 

C. A,G,H,D 

D. A,E,F,C,D 

Answer: A 


Q199. - (Topic 2) 

Which of the following contract types would MOST likely be used in a project that has a well-defined scope and a strong change control process in place? 

A. Cost plus incentive 

B. Firm fixed cost 

C. Cost reimbursable 

D. Time and materials 

Answer: B 


Q200. - (Topic 2) 

Which of the following is the MOST likely reason for project cancellation? 

A. The quality of the deliverables is inadequate. 

B. Project manager has been transferred. 

C. It is the close of the fiscal year. 

D. The project needs no longer exist. 

Answer: D 



see more http://www.pdfcollection.net/PK0-003-pdf.html
http://www.exambible.com/PK0-003-exam/