network+ free practice test n10-005 (281 to 290)

N10-005 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: N10-005
Exam name: CompTIA Network+ Certification Exam
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT N10-005 Exam pdf Collection

Highest Quality of N10-005 training materials and dump for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated N10-005 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ Certification Exam exam Today!

2016 May N10-005 Study Guide Questions:

Q281. Which of the following network devices builds a table of ports to MAC addresses to forward packets only to necessary ports? 

A. Switch 

B. Hub 

C. Router 

D. Repeater 

Answer: A 


Q282. An administrator needs to install a WAP in a location where there is no electrical wiring. Which of the following should the administrator use to complete a successful installation? 

A. Coaxial 

B. Wireless bridge 

C. PoE 

D. Multimode fiber 

Answer: C 


Q283. Which of the following technologies prevents network collisions to maximize safe delivery of network data? 

A. CSMA/CA 

B. DWDM 

C. RADIUS 

D. SONET 

Answer: A 


N10-005

Updated testout network pro n10-005 download:

Q284. Which of the following cable types supports the FURTHEST distance when connecting various MDFs? 

A. Multimode 

B. UTP 

C. Singlemode 

D. CAT6 

Answer: C 


Q285. Which of the following wireless standards would BEST allow a company to utilize new and old devices on the 5GHz spectrum while allowing for the highest possible speeds? 

A. A 

B. B 

C. G 

D. N 

Answer: D 


Q286. Which of the following is a path vector routing protocol? 

A. RIP 

B. EIGRP 

C. ISIS 

D. OSPF 

E. BGP 

Answer: E 


N10-005 pdf

Pinpoint n10-005 vs n10-006:

Q287. Which of the following is a common physical network topology? 

A. Cross-over 

B. Loopback 

C. Star 

D. Straight 

Answer: C 


Q288. A company recently added an addition to their office building. A technician runs new plenum network cables from the switch on one side of the company's gymnasium 80 meters (262 ft.) to the new offices on the other side, draping the wires across the light fixtures. Users working out of the new offices in the addition complain of intermittent network connectivity. Which of the following is MOST likely the cause of the connectivity issue? 

A. dB loss 

B. Distance 

C. Incorrect connector type 

D. EMI 

E. Crosstalk 

Answer: D 


Q289. A system administrator is implementing an IDS on the database server to see who is trying to access the server. The administrator relies on the software provider for what to detect. Which of the following would MOST likely be installed? 

A. Behavior based IDS 

B. Network based IDS 

C. Signature based IDS 

D. Honeypot 

Answer: C 


Q290. A technician is reviewing the following aggregated information on a server to determine the cause of a user’s connection problem: 


Which of the following is the technician reviewing? 

A. Syslog server logs 

B. Application logs 

C. Network sniffer logs 

D. SNMPv2 queries 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/N10-005-pdf.html
http://www.exambible.com/N10-005-exam/