Jun 2016 updated: Pass4sure CompTIA JK0-802 test 111-120

JK0-802 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: JK0-802
Exam name: CompTIA A+ Certification Exam (JK0-802)
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT JK0-802 Exam pdf Collection

The actual examinees that read the Actualtests CompTIA JK0-802 places tend to be achievement associated with extremely licensed professors, dwelling a great existence. Actualtests has been dedicated to build your future safe and commence your own CompTIA JK0-802 CompTIA A+ Certification Exam (JK0-802) exam preparations by the latest up to date Actualtests checks JK0-802 test powerplant. Your own goals should come accurate simply by commence your own JK0-802 vce for CompTIA A+ Certification Exam (JK0-802) exam via Actualtests CompTIA research guides simply. You wont able to shine your abilities within the initial endeavor associated with JK0-802 test if you use any other walkway as compared to CompTIA. CompTIA CompTIA JK0-802 pdf will provide you with beauty thus making you enough confident in your entire existence.

2016 Jun JK0-802 torrent

Q111. A customer is not able to connect to any websites. Which of the following commands should a technician run FIRST to identify the issue? 

A. NETSTAT 

B. NET SHOW 

C. IPCONFIG 

D. TRACERT 

Answer: C 


Q112. A user’s laptop has died but the hard drive is still functioning. Which of the following is the BEST way for the user to still access and edit all of their data? 

A. Burn their data to DVDs 

B. Use a SCSI to USB adaptor 

C. USB hard drive enclosure 

D. Copy their data to a USB flash drive 

Answer: C 


Q113. A user gets an error message that the trust relationship to the domain has been broken. Which of the following can be done to resolve this from the client desktop? 

A. Re-join the computer to the domain 

B. Reboot the PC as the domain will automatically rebuild the relationship 

C. Update the BIOS using the latest version 

D. Run CHKDSK 

Answer: A 


Q114. A service technician is installing a second hard drive on a desktop PC running Windows 7. The second hard drive is the same make and model of the first hard drive. The technician would like to provide data redundancy. Which of the following should the technician use to accomplish this? 

A. Disk Management 

B. Device Manager 

C. System Configuration 

D. Data Sources 

Answer: A 


Q115. A technician recently setup a new wired network and wants to ensure only their computers can use it. Which of the following is the MOST secure way to accomplish this? 

A. Make sure the computers are using strong passwords. 

B. Enable an intrusion detection system. 

C. Assign the computers static IP addresses. 

D. Disable the extra ports on the router. 

Answer: D 


JK0-802

Up to the immediate present JK0-802 exam answers:

Q116. Which of the following protocols could a technician use to connect a smartphone to an email server? (Select TWO). 

A. SMTP 

B. POP3 

C. HTTP 

D. SNTP 

E. ICMP 

Answer: A,B 


Q117. A pest exterminator tries to gain access to a company’s computer lab, but the receptionist does not see an extermination scheduled on the calendar and denies the exterminator access to the lab. Which of the following security threats almost occurred? 

A. War driving 

B. Social engineering 

C. Shoulder surfing 

D. Phishing 

Answer: B 


Q118. A user is reporting their web browser is not going to the site they are attempting to access. Which of the following would BEST resolve this? 

A. Delete all Internet cookies. 

B. Ensure the user is not utilizing a proxy server. 

C. Remove all Internet shortcuts. 

D. Clear all Internet cache and saved passwords. 

Answer: B 


Q119. A technician has a computer locked in a cabinet in the office that shares a printer and some files. The computer must remain on. Which of the following Control Panel options would be used to control the users that are able to shut the computer down? 

A. Power options 

B. Security center 

C. Local security policy 

D. System 

Answer: C 


Q120. A technician has upgraded an internal WiFi card on a laptop and now the signal power to connect to a WAP is low. Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. WIFI card drivers are not installed. 

B. The laptop’s memory is faulty. 

C. The laptop’s battery is dead. 

D. One of the antenna wires is unplugged. 

Answer: D 



see more http://www.pdfcollection.net/JK0-802-pdf.html
http://www.exambible.com/JK0-802-exam/