jk0-019 vs n10-005 [Jun 2016]

JK0-019 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: JK0-019
Exam name: CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT JK0-019 Exam pdf Collection

Ucertify older CompTIA lecturers as well as experts can easily say yes to that Ucertify CompTIA JK0-019 examination answers and questions tend to be practically correct. The actual complete price regarding CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) has been practically 95 %. Above al, we could show how the JK0-019 research materials produced useful research for CompTIA applicants. Our own JK0-019 pdf definitely worth the examinees sparing with out to study. You can wager your trunk youll have a optimistic outcome from the Ucertify CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) practice tests.

2016 Jun JK0-019 exam prep

Q351. Which of the following layers of the OSI model is above the Session layer? 

A. Data link 

B. Presentation 

C. Physical 

D. Transport 

Answer: B 


Q352. Kurt, an administrator, wants to eliminate remote access to a network from all users, except those users in Kurt’s own country. Which of the following security measures could he use to set up this functionality? 

A. MAC filtering 

B. Port filtering 

C. IP filtering 

D. TLS 

Answer: C 


Q353. Which of the following is true about an IP address if the first bit is a zero? 

A. The address is a Class A address. 

B. The address is a Class B address. 

C. The address is a Class C address. 

D. The address is a Class D address. 

Answer: A 


Q354. Which of the following analyzes the entire subnet to identify all hosts that are active? 

A. Ping sweep 

B. Packet sniffer 

C. Traceroute 

D. Port scanner 

Answer: A 


Q355. Which of the following would MOST likely be used to punch down LAN cables before connecting them to the main switch? 

A. IDF 

B. 66 block 

C. MDF 

D. 110 block 

Answer: D 


JK0-019

Up to date network+ jk0-019:

Q356. 802.11g wireless signals operating at 24GHz has a maximum line of sight range of which of the following? 

A. 460 feet (140 meters) 

B. 540 feet (165 meters) 

C. 560 feet (171 meters) 

D. 840 feet (256 meters) 

Answer: A 


Q357. Which of the following OSI model layers is used for logical addressing? 

A. Physical 

B. Transport 

C. Network 

D. Data link 

Answer: C 


Q358. A network technician arrives to work and discovers users are having a problem connecting the company server. The server operator was working on upgrades the night before. Which of the following documents should the technician use to attempt to discover the problem? 

A. Network maps 

B. Change management 

C. Baselines 

D. Cable management 

Answer: B 


Q359. A user in the accounting department reports that their office is able to connect to the network, but they are unable to connect to the Internet. Which of the following documentation would be the MOST useful to the administrator in diagnosing this issue? (Select TWO). 

A. Physical network diagram 

B. Job log 

C. Acceptable use policy 

D. Baseline documentation 

E. Wiring schematic 

Answer: AE 


Q360. New service from the telephone company is delivered over fiber, but the technician does not have a fiber module for the router. Which of the following would remedy this issue? 

A. OTDR 

B. Media converter 

C. CSU/DSU 

D. Fiber repeater 

Answer: B 



see more http://www.pdfcollection.net/JK0-019-pdf.html
http://www.exambible.com/JK0-019-exam/