10 tips on jk0-019 exam

JK0-019 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: JK0-019
Exam name: CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019)
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT JK0-019 Exam pdf Collection

Pinpoint of JK0-019 brain dumps materials and cram for CompTIA certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated JK0-019 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) exam Today!

2016 May JK0-019 Study Guide Questions:

Q131. Which of the following protocols is Joe, a technician, using to encrypt data between web servers and web browsers? 

A. SMTP 

B. SIP 

C. HTTP 

D. SSL 

Answer: D 


Q132. After 100 meters (328 feet), CAT6 cabling is known to experience which of the following symptoms? 

A. Signal loss 

B. Signal bleed 

C. Data collision 

D. Crosstalk 

Answer: A 


Q133. Which of the following would be used to optimize network performance and increase bandwidth availability? 

A. Packet analysis 

B. QoS 

C. Traffic shaping 

D. Fault tolerance 

Answer: C 


JK0-019

Renovate jk0-019 comptia network+ certification exam:

Q134. A common technique used to prevent the unauthorized network devices from sending traffic across a network is port. 

A. spanning 

B. address translation 

C. mirroring 

D. authentication 

Answer: D 


Q135. An administrator is deploying three B/G wireless access points in a new office location. Which of the following channels eliminates interference? 

A. 1, 6, and11 

B. 3, 6, and 9 

C. 11,16, and20 

D. 36, 40, and 44 

Answer: A 


Q136. Keyword and blacklist filtering would be handled at which level in a network? 

A. Layer 2 managed switch 

B. DHCP server 

C. Hardware firewall 

D. Bridge 

Answer: C 


JK0-019 pdf

Exact what is jk0-019:

Q137. Which of the following allows a WAP to be installed in a location where there are no power outlets available? 

A. Port authentication 

B. PoE 

C. PPTP 

D. Trunking 

Answer: B 


Q138. Joe, a network technician, is concerned about the environmental effects of power consumption and heat from network resources. Limited space is also a concern. Which of the following technologies should be implemented? 

A. Circuit switching 

B. Network address translation 

C. Power over Ethernet 

D. Virtual servers 

Answer: D 


Q139. Which of the following can be configured to restrict specific ports and IP addresses from accessing the internal network? (Select TWO). 

A. Layer 2 switch 

B. MAC address filtering 

C. ACLs 

D. IIS server 

E. Port scanner 

F. Firewall 

Answer: CF 


Q140. After a brownout, Kurt, a user, can connect to the internal network, but not the Internet. Which of the following is the company's DSL router experiencing that is causing this issue? 

A. Switching loop 

B. Power failure 

C. Broadcast storm 

D. Duplicate IP address 

Answer: B 



see more http://www.pdfcollection.net/JK0-019-pdf.html
http://www.exambible.com/JK0-019-exam/