jk0-017 exam [May 2016]

JK0-017 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: JK0-017
Exam name: CompTIA E2C Project+ Certification Exam
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT JK0-017 Exam pdf Collection

Exam Code: JK0-017 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA E2C Project+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass JK0-017 Exam.

2016 May JK0-017 Study Guide Questions:

Q191. Which of the following should be created in the project closing documentation? (Select Two). 

A. Closure report summarizing costs 

B. Responsibility assessment matrix 

C. Lessons learned 

D. Project timeline 

E. Statement of Work (SOW) 

Answer: A,C 


Q192. Which of the following documents is used when soliciting vendors? 

A. Request for Proposal (RFP) 

B. Work Breakdown Structure (WBS) 

C. Statement of Work (SOW) 

D. Responsibility Assignment Matrix (RAM) 

Answer: A 


Q193. A project manager added some experienced team members to work on certain project activities in conjunction with inexperienced team members because the project is behind schedule. Which of the following BEST describes the technique the project manager is using? 

A. Schedule optimization 

B. Fast tracking 

C. Resource management 

D. Crashing 

Answer: D 


JK0-017-exam

Far out what is jk0-017:

Q194. After final acceptance, which of the following would the project manager use to assess the strengths and weaknesses of the project? 

A. Post-project review 

B. Transition plan 

C. Project kick-off meeting 

D. Quality analysis 

Answer: A 


Q195. Which of the following describes a qualitative risk analysis tool that assigns ratings to project risk factors based upon the likelihood of occurrence and the affect it will have on the project? 

A. Cause and effect diagram 

B. Risk register 

C. Probability and impact matrix 

D. Decision tree analysis 

Answer: C 


Q196. During execution of the project, the project sponsor informs the project manager that a requirement needs to be added to the scope statement. Which of the following is the FIRST action that the project manager should take? 

A. Evaluate the impact of the change on the project. 

B. Call the project team members together to determine how to handle the change. 

C. Change the work breakdown structure (WBS) to include all the tasks involved with this change. 

D. Rewrite the statement of work (SOW) to include the proposed change. 

Answer: A 


JK0-017 pdf

Vivid jk0-017 exam:

Q197. A project manager is reviewing the ownership, date, and the necessary training for a deliverable. Which of the following documents would include this information? 

A. Transition plan 

B. Quality plan 

C. Change Control plan 

D. Procurement plan 

Answer: A 


Q198. All of the following are considered part of the risk management plan EXCEPT the risk: 

A. register. 

B. matrix. 

C. assessment. 

D. baseline. 

Answer: D 


Q199. A project manager has been engaged to deliver a project in South America and does not speak Spanish. More than 50 percent of the project team will be Spanish speaking. Which of the following would be the project managers BEST option? 

A. Insist that all communication be in English. 

B. Use automated translation technologies to communicate with team members in writing. 

C. Engage only bi-lingual team members. 

D. Engage interpreters at both locations for all key team communication. 

Answer: D 


Q200. Which of the following is an example of risk mitigation? 

A. Reduce the likelihood of the risk. 

B. Transfer ownership of the risk. 

C. Update the risk management plan. 

D. Change the project scope to eliminate the risk. 

Answer: A 



see more http://www.pdfcollection.net/JK0-017-pdf.html
http://www.exambible.com/JK0-017-exam/