What Exact H13-621 vce Is?

H13-621 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: H13-621
Exam name: HCNP-Storage-CUSN(Constructing Unifying Storage Network)
n questions with full explanations
Certification: HUAWEI Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT H13-621 Exam pdf Collection

Printable of H13-621 test preparation materials and bootcamp for HUAWEI certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated H13-621 pdf dumps vce Materials. 100% PASS HCNP-Storage-CUSN(Constructing Unifying Storage Network) exam Today!

Q91. About storage network management software, which description is wrong?

A. equipment management can manage storage array device

B. business management, business flow management

C. topology display, visual display device of the current topology connection status

D. DHA service management, hard disk health data/performance data 

Answer: A


Q92. Which of the following opinions about S5000 version upgrade is wrong?

A. The subsequent releases of both S5000V1R5 and S5000TV1R1 can achieve a smooth upgrade, no need to upgrade the intermediate version

B. S5000TV1R1 upgrade to V1R5, need to upgrade to the V1R2 first, then upgrade to V1R5, directly from V1R1 upgrade to V1R5 may cause the DB loss, management port IP, log, license loss and other unusual problems

C. before upgrade, need to backup the DB, system configuration information and system log

D. before upgrade, don't have to check the version supporting table and manual of the version, because the system support version detection

Answer: D


Q93. Which of the following descriptions of finding equipment by ISM is wrong?

A. designated IP address discovery, which shows finding equipment according to the specified IP address of the equipment management network port

B. same subnet discovery, which shows that the search range is the user's specify IP address subnet

C. designated IP addresses discovery, which shows finding equipment according to the specified IP addresses of the equipment management network port

D. the specified mask discovery, which shows that search range is the user's defined the address network segment of specified mask

Answer: D


Q94. Which of the following don't belong to FC SAN storage network software components?

A. storage software system

B. switch operating system

C. storage devices HBA Driver

D. client application 

Answer: D


Q95. SMI-s is initiated and led by SNIA (global network storage industry association), and is standard management interface which is commonly developed by a number of storage manufacturers.

A. True

B. False 

Answer: A


Q96. When do a rollback operation to the virtual snapshot, the source LUN of snapshot cannot be mapped to the operating system.

A. True

B. False 

Answer: A


Q97. In the multipath environments of iSCSI link, for failover failures, which aspects will be usually diagnosed? (Selected 3 answers)

A. Confirm the compatibility of open-iscsi and multipath

B. Check Multipath Service started or not and Multipath module loading

C. Check Controller Status, especially Peer controller

D. Check the Parameter configuration of /etc/iscsi.conf document ConnFailTimeout=0 

Answer: A,B,C


Q98. Which of the following statements about IO size are correct? (Select 3 Answers)

A. the amount of data size of deciding an IO request carries once

B. every IO data logically is discontinuous

C. IOPS decreases continuously with the increase of data blocks

D. bandwidth value increases with the increase of data blocks, but the trend of increase is gradually slow, until leveled off

Answer: A,C,D


Q99. Incremental LUN copy about storage array, which of the following are correct? (Select two Answers)

A. support third-party array to third-party array

B. support huawei array to other manufacturers array

C. support copy in S5000 and S2600 array

D. don't support copy in S5000T and S5000 array

Answer: B,C


Q100. Which are the common commands in the state of check storage side system?(Select 3 Answers)

A. showctrlinfo

B. showsys

C. showrg

D. showraid 

Answer: A,B,C