comptia cloud+ certification study guide (exam cv0-001) free download : Jun 2016 Edition

CD0-001 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: CD0-001
Exam name: CDIA+ Certification Exam
n questions with full explanations
Certification: CompTIA Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT CD0-001 Exam pdf Collection

The actual Pass4sure CompTIA examine guides are already playing a far more plus more important role within candidates learning existence, this help save much time for individuals steer clear of to go to this course. The CompTIA CD0-001 places also include several simulation exercises queries. The actual simulation exercises queries are usually mixed to the CDIA+ Certification Exam solutions in our CompTIA CD0-001 guides. We all guarantee you that you receive the actual success deffinately providing you strive with your CD0-001 certification examine materials. The harder you undertake the actual Pass4sure CD0-001 places, the higher indicate it is possible to accomplish. You are able to consider CompTIA CD0-001 guides or even the e-books anywhere and anytime you want in the purpose associated with they all are transportable. Pass4sure will ensure the actual maximize benefits of consumers due to our high-quality goods.

2016 Jun CD0-001 rapidshare

Q41. The customer requires that the database be accessible by third party reporting tools. Which option BEST allows the database to comply with this requirement? 

A. Open Database Connectivity (ODBC) compliant 

B. Full text search capabilities 

C. Availability of user views 

D. FTP accessible 

Answer: A 

Explanation: 


Q42. In a Request For Proposal (RFP) for an Electronic Document Management (EDM) solution, the customer is requiring a total cost for all goods and services. This model is known as: 

A. fixed price. 

B. time and materials. 

C. time and materials with travel expenses. 

D. mixed mode pricing. 

Answer: A 

Explanation: 


Q43. During the implementation phase of an Electronic Document Management System (EDMS) project, the Project Manager discovers that the storage system will not arrive by its targeted installation date. What is the next step? 

A. Change the project Gantt chart to reflect the new expected date 

B. Proceed as normal because the project schedule will resolve itself 

C. Create a project change request and submit it to the project committee 

D. Order a storage system from another vendor 

Answer: C 

Explanation: 


Q44. An organization currently microfilms all source documents. While filming, the source document is unavailable for a minimum of three days. A document imaging system has been proposed where documents will now be scanned. What is the best advantage of the proposed system? 

A. Scanned images are higher quality. 

B. Scanners are more reliable than cameras. 

C. Microfilm can be created from the scanned documents. 

D. Documents are available immediately. 

Answer: D 

Explanation: 


Q45. A customer has decided to use a Multi-functional Device (MFD) to scan to their file server via FTP. Each department will have its own folder to scan to. What integration details should be documented? 

A. Server OS, FTP server type, and hard disk array type 

B. Back up system used, server OS, and client PC type 

C. Resolution, file type, and FTP server folder hierarchy 

D. FTP server system used, protocol used, and document color space 

Answer: C 

Explanation: 


CD0-001-exam

Regenerate livelessons - comptia cloud cv0-001:

Q46. An accounting firm stores electronic images of its clients tax returns in the Electronic Document Management System (EDMS). The company should be MOST concerned with: 

A. network bandwidth. 

B. network security. 

C. document format. 

D. application integration. 

Answer: B 

Explanation: 


Q47. A proposed scanner uses TIFF Group 4 compression. What will be the average size of a black and white A4 sized (8.5 inches x 11 inches or 216 mm x 279 mm) document at 600 dpi (24 dots per mm)? 

A. 50 K bytes 

B. 180 K bytes 

C. 210 K bytes 

D. 380 K bytes 

Answer: C 

Explanation: 


Q48. In order to create a document management solution, what would be the BEST information to capture in an initial meeting? 

A. Current organizational processes 

B. Organizations sales figures 

C. Companys organizational chart 

D. Network topography map 

Answer: A 

Explanation: 


Q49. A client wants to capture images of documents in a warehouse at the point of shipping. The application must facilitate the scanning of the documents in a completely automated manner (hands-free after placing images on scanner). Which of the following technologies should be employed to facilitate this? 

A. OCR, ADF, and XML 

B. Barcodes, ADF, and DDE 

C. Screen Scraping, XML, and Barcodes 

D. Scanner Polling (API), Barcodes, and ADF 

Answer: D 

Explanation: 


Q50. While reviewing a projects proposed timeline, it is found that the Document Management System (DMS) rollout schedule is unrealistic. A discussion should be held FIRST with the: 

A. Chief Executive Officer (CEO). 

B. project sponsor. 

C. end-users. 

D. system storage managers. 

Answer: B 

Explanation: 



see more http://www.pdfcollection.net/CD0-001-pdf.html
http://www.exambible.com/CD0-001-exam/