10 tips on How to C2070-987 Test Like a Badass [11 to 20]

C2070-987 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: C2070-987
Exam name: IBM Content Manager V8.5 Solution Designer
n questions with full explanations
Certification: IBM Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT C2070-987 Exam pdf Collection

The C2070-987 software regarding Exambible can easily examine the testee whether to grasp the IBM Content Manager V8.5 Solution Designer knowledge firmly and actual answers. The Exambible C2070-987 products are contain multiple select. Candidate can pick diverse package deal items for your C2070-987 pdf or perhaps C2070-987 vce software according to their particular grasp from the C2070-987 scenario.

2016 Jun C2070-987 exam topics

Q11. A company has setup an IBM Content Manager system to store documents and the system designer has deployed all components on one AIX server. The specialist recently found that AIX server disk I/O is too busy. 

Which of the fallowing actions can best improve disk I/O? 

A. Enable connection pooling. 

B. Enable resource manager replication 

C. Set all network interfaces to full duplex. 

D. Put the library server and resource manager databases on separate disk controllers. 

Answer: B 


Q12. An IBM Content Manager system administrator has completed the following definitions: 

1. Create volume for file system Diskl. assign it to storage group Group01 

2. Create volume for file system Disk2, assign it to storage group Group0l 

3. Create volume For file system Disk3, assign it to Overflow 

4. Create volume for file system Disk4, assign it to Overflow Documents are then stored to storage group GroupOl. Which of the following statements is true? 

A. Documents are stored to Disk1 and Disk2 evenly. 

B. Documents are not stored to Disk2 until Diskl is suspended. 

C. If both Diskl and Disk2 are suspended, documents will be stored to Disk3 and Disk4 evenly. D. If Diskl is suspended, documents will be stored to Disk3 whether or not Disk2 is suspended 

Answer: C 


Q13. A customer asked for an IBM Content Manager secure transport solution and wants to implement an IBM Content Manager V8.5 solution in their environment. 

Which of the following Content Manager component does NOT support the new enhanced transport layer security offering? 

A. Java API's 

B. Library server 

C. System administration client 

D. Content Manager Client for Windows 

Answer: D 


Q14. A solution designer configured a library server on server A. There is also a resource manager server on server B that stores content directly into Tivoli Storage Manager. 

Initially, the content retrieve performance was within acceptable limits. Now the client base has significantly increased and there is a consistent delay on retrieval performance. 

Which of the following should be checked first for performance tuning? 

A. Tivoli Storage Manager API logs 

B. Tivoli Storage Manager server logs 

C. Resource manager performance logs 

D. WebSphere Application Server with resource manager application java core dump 

Answer: D 


Q15. A solution designer is designing an IBM Content Manager system. As part of planning, the designer needs to make sure the hardware will be powerful enough to meet the throughput requirements. 

Which of following can be used to measure throughput of an IBM Content Manager system in a given interval of time? 

A. The number of database transactions in resource manager. 

B. The total number of operations that can be executed per user. 

C. The number of concurrent users that can be served by the system. 

D. The total number of workload operations that can be executed for the entire system. 

Answer: D 


C2070-987-exam

Refresh C2070-987 test engine:

Q16. An IBM Content Manager system administrator found that some query operations had started performing slower. They ran the RUMSTATS and REBlND utilities on the databases to improve query performance. 

What impact does periodically running RUNSTATS and REBlND utilities have on the Library Server and Resource Manager databases? 

A. It helps to remove disk fragmentation 

B. It helps to generate good query plans, 

C. It helps to bind stored procedures to CPUs. 

D. It helps to generate disk utilization information. 

Answer: C 

Reference: http://www.redbooks.ibm.com/redbooks/pdfs/sg247083.pdf 


Q17. An IHM Content Manager solution designer wants to configure two resource managers so that an object is available for both store and retrieval if the resource manager that contains the primary object is offline. 

Which of the following options will meet this requirement? 

A. Replication between the resource managers. 

B. Remote migration between the resource managers. 

C. Deploy the resource managers in a WebSphere cluster. 

D. Synchronous replication between the resource managers. 

Answer: C 


Q18. An IBM Content Manager system administrator notices that the library server log occasionally records a replication error, indicating that one of the resource managers in the system is unavailable. Further investigation reveals that there are timeout errors related to this resource manager during periods of high usage- St is not feasible to change the replication schedule or alter the hardware or network configuration 

Which one of the following statements is true? 

A. This error can be avoided by using the system administration client Jo increase the token duration value in the resource manager configuration, 

B. This error can be avoided by using the system administration client to increase the library response timeout in the resource manager configuration definition. 

C. This error can be avoided by using the system administration client to increase the server timeout threshold value for replication in the library server configuration defaults. 

D. This error cannot be avoided by using the system administration client to modify Content Managers settings: it will be necessary to improve the resource Manager's response time. 

Answer: B 

Reference: 

http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRS7Z_8.5.0/readme/CM_8.5.0.1_fix_pack_readm e.html?acss=danl_1596_web 


Q19. An IBM Content Manager solution designer wants to configure two resource managers (RM A and RM B) so that an object is available for retrieval or update if the resource manager that contains the primary object is offline. 

To meet this requirement, the Content Manager administrator wants to configure replication between the two resource managers (RM A and RM B). 

Which two of the following configuration actions in the system administration client will fulfill this requirement? 

A. On RM B, add a new server definition for RM A, create a new workstation collection and add RM A for replication 

B. On RM A. add a new -server definition for RM B, create a new workstation collection and add RM B for replication. 

C. On RM A. add a new server definition for RM B. create a new workstation collection and add RM A for replication 

D. On RM B, add a new server definition for RM A. create a new workstation collection and enable synchronous replication 

E. On RM A, add a new server definition for RM B. create a new workstation collection and enable synchronous replication. 

Answer: B,C 


Q20. A specialist is creating a resource manager workstation collection using the IBM Content Manager system administration client. 

Which two of the following must be created before they can create a workstation collection? 

A. An item type 

B. A storage group 

C. A replication rule 

D. A retention policy 

E. A migration policy 

Answer: B,D 



see more http://www.pdfcollection.net/C2070-987-pdf.html
http://www.exambible.com/C2070-987-exam/