[Practical] C2020-605 IBM exams 31-40 (Jun 2016)

C2020-605 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: C2020-605
Exam name: IBM Cognos 10 Controller Developer
n questions with full explanations
Certification: IBM Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT C2020-605 Exam pdf Collection

IBM certification will be the worlds the majority of respected international certification. Thus C2020-605 is extremely essential for those who find themselves anxious to go in the particular That business. But its extremely tough if you are active functioning or even learning to pass the particular IBM Cognos 10 Controller Developer check. Ucertify IBM C2020-605 examine manuals will help you preserving a lot of moment,energy and source inside the C2020-605 check. Youll be able to handle this kind of C2020-605 check effectively simply by the C2020-605 pdf and check powerplant. We are able to keep your product on time and invite visitors to discover IBM information quickly. You can also download the particular IBM C2020-605 pdf test version completely free.

2016 Jun C2020-605 exam answers

Q31. Why would a Controller administrator create a form set? 

A. To enable end users to enter data for a particular extended dimension 

B. To enable end users to enter data for a particular account 

C. To enable end users to enter data for a particular submission 

D. To enable end users to enter data for a particular company 

Answer: C 


Q32. Which of the following reports can be included in a report book? 

A. Excel Link reports 

B. Report Generator reports 

C. Ad hoc reports based on input forms 

D. Pre-defined standard reports 

Answer: B 


Q33. When using a non-manual consolidation type, when would the administrator update the consolidation structure? 

A. When importing investments for a parent company 

B. When changing the company structure 

C. When adding an account 

D. When entering period data 

Answer: B 


Q34. The administrator has generated a group adjustment company (GAC). Which of the following actions will a user be able to perform with the GAC? 

A. Eliminate investments using automatic journals 

B. Enter reported value adjustments using a data entry form 

C. Enter data into group journals 

D. Create company journals 

Answer: C 


Q35. In the Controller system, the period values that were entered for a company roll up to several group currencies. How should the historical rates for these group currencies be entered? 

A. In the local currency of the lowest level group. 

B. In local and group currency for the highest level group. 

C. In the local and group currency for each group. 

D. In the group currency that is relevant to each transaction at the highest group. 

Answer: C 


C2020-605

Avant-garde C2020-605 free practice test:

Q36. When creating a company, the administrator selects a consolidation type. What does the consolidation type allow the administrator to do? 

A. Use the same company in different structures 

B. Specify local currency for a subsidiary 

C. Create accounts 

D. Create extended dimensions 

Answer: A 


Q37. What is the benefit of creating user rights? 

A. It ensures that users of Controller are given the appropriate security according to their role in the organization. 

B. It ensures that users of Controller can modify their own security requirements when necessary. 

C. It ensures that all users can approve journals in the organization for the purposes of eliminating intercompany balances. 

D. It ensures that all Controller users can upload data into the system using staging tables from other software. 

Answer: A 


Q38. Which of the following tools could be used to load data into the Controller staging tables? 

A. IBM Controller Import Specification wizard 

B. IBM Cognos Data Manager 

C. IBM Cognos Configuration 

D. IBM Cognos Controller Excel Link 

Answer: B 


Q39. How can an administrator validate company structures to ensure that they meet the application's rules? 

A. Verify Structures menu 

B. Verify Companies menu 

C. Company structure log file 

D. Consolidation structures log file 

Answer: A 


Q40. When importing external data files using import specification, which of the following are compulsory fields in the upload file? 

A. Period, Consolidation Type. Company, Submission, Account, Amount 

B. Period, Actuality, Company, Currency, Account, Amount 

C. Period, Actuality,Company,Consolidation Type, Account, Amount 

D. Period,Submission, Company,Currency,Account, Amount 

Answer: B 



see more http://www.pdfcollection.net/C2020-605-pdf.html
http://www.exambible.com/C2020-605-exam/