Tips to Pass 98-375 Exam (1 to 17)

98-375 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 98-375
Exam name: HTML5 Application Development Fundamentals
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 98-375 Exam pdf Collection

High quality of 98-375 exam guide materials and item pool for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 98-375 pdf dumps vce Materials. 100% PASS HTML5 Application Development Fundamentals exam Today!

2016 Apr 98-375 Study Guide Questions:

Q1. Which two semantic tags are used to define layouts in HTML5? (Choose two.) 

A. <footer> 

B. <head> 

C. <progress: 

D. <section> 

Answer: A,D 

Explanation: New Semantic Elements in HTML5 Many of existing web sites today contains HTML code like this: <div id="nav">, <div class="header">, or <div id="footer">, to indicate navigation links, header, and footer. 

HTML5 offers new semantic elements to clearly define different parts of a web page: 

<header> 

<nav> 

<section> 

<article> 

<aside> 

<figcaption> 

<figure> 

<footer> 

Note: A semantic element clearly describes its meaning to both the browser and the developer. 

Examples of non-semantic elements: <div> and <span> - Tells nothing about its content. 

Examples of semantic elements: <form>, <table>, and <img> - Clearly defines its content. 


Q2. What does "V" stand for in the file type SVG? 

A. Video 

B. Vertical 

C. Vector 

D. Variable 

Answer: C 


Q3. Which two code segments declare JavaScript functions? (Choose two.) 

A. varfunct= (a); 

B. function Foo(a){ 

… 

C. var a=new Foo(); 

D. Foo=function(a){ 

...} 

Answer: C,D 

Explanation: Example: 

function add(x, y) { 

return x + y; 

var t = add(1, 2); 

alert(t); //3 

Example: 

//x,y is the argument. 'returnx+y' is the function body, which is the last in the argument list. 

var add = new Function('x', 'y', 'return x+y'); 

var t = add(1, 2); 

alert(t); //3 

Incorrect: 

Not A: funct keyword not used in JavaScript 


Q4. When you are working with the path API, what is the purpose of the clip method? 

A. pastes a shape object in from the system clipboard 

B. constrains the rendered output of the shape object 

C. copies the shape object to the system clipboard 

D. stores the shape object for later reference in script 

Answer: B 


Q5. Which two events are supported on touch devices? (Choose two.) 

A. click 

B. touchstart 

C. selection 

D. drag 

Answer: A,B 

Explanation: when the user touches the screen both touch and click events will occur. 

The touchstart event 

A user agent must dispatch this event type to indicate when the user places a touch point 

on the touch surface. 

Note: 

The main touch events are: 

touchstarttriggered when a touch is detected 

touchmovetriggered when a touch movement is detected 

touchendtriggered when a touch is removed e.g. the user’s finger is removed from the 

touchscreen 

touchcanceltriggered when a touch is interrupted, e.g. if touch moves outside of the touch-

capable area 


98-375

Updated 98-375 free practice questions:

Q6. Which CSS property defines which sides of an element where other floating elements are not allowed? 

A. float 

B. position 

C. display 

D. clear 

Answer: D 


Q7. DRAG DROP 

Match the touch events to the corresponding actions. (To answer, drag the appropriate touch event from the column on the left to its action on the right. Each touch event may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.) 

blob.png

Answer: 

blob.png


Q8. Which JavaScript method allows you to register multiple handlers for a single touch event? 

A. dispatchEvent 

B. initUIEvent 

C. addEventListener 

D. initEvent 

Answer: C 


Q9. What is the default value of the CSS position property? 

A. fixed 

B. absolute 

C. static 

D. relative 

Answer: C 


Q10. Which three are valid JavaScript variables? (Choose three.) 

A. xyz1 

B. .Int 

C. int1 

D. _int 

E. 1xyz 

Answer: A,C,D 

Explanation: Variable names must begin with a letter or special variable with either $ or _ Variable names are case sensitive (y and Y are different variables) 


98-375-exam

Approved 98-375 :

Q11. Which positioning scheme places an object in normal document flow? 

A. absolute 

B. relative 

C. fixed 

D. float 

Answer: B 


Q12. What value does the following JavaScript code fragment store into the variable num? 

varnum = localStorage.length; 

A. maximum length of a character string 

B. potential capacity of local storage 

C. number of bytes available in local storage 

D. number of key-value pairs in local storage 

Answer: D 


Q13. In HTML5, which two objects in the Web Storage specification are used to store data on the client? (Choose two.) 

A. websocket 

B. navigator 

C. cache 

D. sessionStorage 

E. localStorage 

Answer: D,E 

Explanation: There are two new objects for storing data on the client: 

localStorage - stores data with no expiration date sessionStorage - stores data for one session 


Q14. Which two CSS properties can be used to position multiple HTML elements next to one another? (Choose two.) 

A. display 

B. position 

C. overflow 

D. float 

Answer: B,D 

Explanation: CSS position Property 

The position property specifies the type of positioning method used for an element (static, 

relative, absolute or fixed). 

CSS float Property 

The float property specifies whether or not a box (an element) should float. 


Q15. What does the following HTML5 code fragment do? 

blob.png

A. It plays the myVacation.avi video if the browser supports it; otherwise, plays the myVacation.ogg video if the browser supports it. 

B. It plays two videos: first myVacation.avi, and then myVacation.ogg. 

C. It plays both videos simultaneously, myVacation.avi and myVacation.ogg. 

D. It prompts the user to choose which format of the myVacation video it should play, .avi or .ogg. 

Answer: D


Q16. Which three properties can be used with the TouchEvent object in the Safari touch API? (Choose three.) 

A. offsetTop 

B. clientHeight 

C. scale 

D. touches 

E. rotation 

Answer: C,D,E 


Q17. DRAG DROP 

Match the HTML5 technologies to the corresponding descriptions. (To answer, drag the appropriate technology from the column on the left to its description on the right. Each technology may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.) 

blob.png

Answer: 

blob.png



see more http://www.pdfcollection.net/98-375-pdf.html
http://www.exambible.com/98-375-exam/