How to pass Microsoft 98-375 Real Exam in 24 Hours [exam cram 18-34]

98-375 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 98-375
Exam name: HTML5 Application Development Fundamentals
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 98-375 Exam pdf Collection

Accurate of 98-375 test materials and interactive bootcamp for Microsoft certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 98-375 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 98-375 Study Guide Questions:

Q18. Which layout can you create by using a single CSS3 region? 

A. a table layout 

B. a snaked-column layout 

C. a multiple column liquid layout 

D. a multiple column fixed layout 

Answer: A 


Q19. On a Windows touch device, which gesture serves the same purpose as a right-click of the mouse? 

A. swipe 

B. pinch 

C. tap 

D. hold 

Answer: D 


Q20. Which three statements describe cookies? (Choose three.) 

A. They can be created, read, and erased using the document.cookie property. 

B. They are limited in size to 5 MB. 

C. They are deleted automatically when the session ends. 

D. They can be used only by pages on the domain where they were set. 

E. They contain the data in the form of a name=value pair. 

Answer: A,D,E 

Explanation: Note: Cookies are small, usually randomly encoded, text files that help your browser navigate through a particular website. The cookie file is generated by the site you're browsing and is accepted and processed by your computer's browser software. The cookie file is stored in your browser's folder or subfolder. 


Q21. Which code fragment prepares the HTML5 application to be used offline? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q22. An HTML5 application can run without an Internet connection if: 

A. the application is converted to an executable. 

B. the .NET Framework is installed on the client computer. 

C. the application specifies the use of a client-side SQL database. 

D. the application specifies the use of an ApplicationCache interface. 

Answer: D 


98-375 download

Improved 98-375 rapidshare:

Q23. Which two terms represent interfaces in the File API? (Choose two.) 

A. Font 

B. Blob 

C. Keygen 

D. FileList 

Answer: B,D 

Explanation: The File Interface This interface describes a single file in a FileList and exposes its name. It inherits from 

Blob. 

IDL 

[Constructor(Blob fileBits, [EnsureUTF16] DOMStringfileName)] 

interface File : Blob { 

readonly attribute DOMString name; 

readonly attribute Date lastModifiedDate; 

}; 


Q24. Which three code fragments define an HTML input control? (Choose three.) 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: C,D,E 

Explanation: HTML input types include: button checkbox color date datetime datetime-local email file hidden 

image 

month 

number 

password 

radio 

range 

reset 

search 

submit 

tel 

text 

time 

url 

week 

Note: 

HTML Forms - The Input Element 

The most important form element is the <input> element. 

The <input> element is used to select user information. 

An <input> element can vary in many ways, depending on the type attribute. An <input> 

element can be of type text field, checkbox, password, radio button, submit button, and 

more. 


Q25. Which code fragment will display the Play and Pause controls in the audio interface? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q26. Which code shows the correct way to nest tags in HTML5? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q27. Which three components define the URL used for localStorage data in HTML5? (Choose three.) 

A. scheme 

B. user credentials 

C. hostname 

D. unique port 

E. query 

Answer: A,C,D 

Explanation: localStorage is also the same as globalStorage[location.hostname], with the exception of being scoped to an HTML5 origin (scheme + hostname + non-standard port) and localStorage being an instance of Storage 

* HTML5 local storage saves data in string form as key-value pairs. If the data you wish to save is not string data, you are responsible for conversion to and from string when using LocalStorage. 


98-375 test question

Approved 98-375 free practice exam:

Q28. Which CSS3 code fragment styles an H2 element only if it is a direct child of a DIV element? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q29. Which two code fragments represent ways to use HTML5 to save values to session storage? (Choose two.) 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A,C 

Explanation: Example: sessionStorage.setItem("key", "value"); 

Example: 

if (sessionStorage.clickcount) 

sessionStorage.clickcount=Number(sessionStorage.clickcount)+1; 

else 

sessionStorage.clickcount=1; 

document.getElementById("result").innerHTML="You have clicked the button " + 

sessionStorage.clickcount + " time(s) in this session."; 


Q30. Which two HTML properties can JavaScript access to change the text value of an HTML element? (Choose two.) 

A. innerHTML 

B. nodeType 

C. title 

D. nodeValue 

Answer: A,C 

Explanation: The innerHTML property sets or returns the inner HTML of an element. 

Example: 

document.getElementById('myAnchor').innerHTML="Contoso"; 

The title property sets or returns the element's advisory title. 

Example: 

var x=document.getElementsByTagName('body')[0];document.write("Body title: " + x.title); 


Q31. When you are using the GeoLocation API, which two arguments does the getCurrentPosition function utilize? (Choose two.) 

A. success callback 

B. MAC address 

C. browser type 

D. ip address 

E. failure callback 

Answer: D,E 

Explanation: The getCurrentPosition() method returns an object if it is successful. The latitude, longitude and accuracy properties are always returned.The second parameter of the getCurrentPosition() method is used to handle errors. It specifies a function to run if it fails to get the user's location. 

Note: 

* The HTML5 Geolocation API is used to get the geographical position of a user. 

* The getCurrentPosition() method returns an object if it is successful. The latitude, longitude and accuracy properties are always returned. 


Q32. Which term describes the canvas API? 

A. xml-based 

B. vector-based 

C. retained-mode 

D. immediate-mode 

Answer: D 


Q33. You write the following code. (Line numbers are included for reference only.) 

blob.png

You need to make the text animate up the screen from a starting position of 400 pixels. Which CSS code fragment should you insert at line 13? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q34. Which tag is used to create a drop-down list in HTML5? 

A. <ul> 

B. <select> 

C. <datalist> 

D. <dd> 

Answer: B