How to pass Microsoft 98-375 Real Exam in 24 Hours [free download 52-68]

98-375 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 98-375
Exam name: HTML5 Application Development Fundamentals
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 98-375 Exam pdf Collection

Actual of 98-375 exams materials and item pool for Microsoft certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 98-375 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 98-375 Study Guide Questions:

Q52. Which HTML5 tag is used to display text with a fixed-width font and preserves both spaces and line breaks? 

A. <area> 

B. <hr> 

C. <pre> 

D. <strong> 

Answer: C 


Q53. You need to ensure the scope of a variable named j is limited to the block of a single function named foo(). Which JavaScript code fragment will accomplish this? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q54. The data in a specific HTML5 local storage database can be accessed from: 

A. Different browsers on the same device. 

B. Different browsers on different devices. 

C. The same browser on different devices. 

D. The same browser on the same device. 

Answer: A 


Q55. The variable named "ctx" is the context of an HTML5 canvas object. What does the following code fragment draw? ctx.arc(x, y, r, 0, Math.PI, true); 

A. a circle at the given point 

B. a square at the given point 

C. a semi-circle at the given point 

D. a line from one point to another 

Answer: C 


Q56. Which two tags are used with the HTML5 TABLE element? (Choose two.) 

A. <body> 

B. <tfoot> 

C. <td> 

D. <head> 

Answer: B,C 

Explanation: An HTML table consists of the <table> element and one or more <tr>, <th>, and <td> elements. 

The <tr> element defines a table row, the <th> element defines a table header, and the <td> element defines a table cell. 

A more complex HTML table may also include <caption>, <col>, <colgroup>, <thead>, <tfoot>, and <tbody> elements. 


98-375 practice

Replace 98-375 free exam questions:

Q57. You need to use JavaScript to access the "section1" element in the following code fragment: 

<div id='section1'> 

Which method should you use? 

A. getElementsByTagName 

B. getElementById 

C. getElementsByName 

D. getElementsByClassName 

Answer: B 


Q58. DRAG DROP 

Match the CSS terms to the corresponding examples. (To answer, drag the appropriate term from the column on the left to its example on the right. Each term may be used once, more than once, or not at all. Each correct match is worth one point.) 

blob.png

Answer: 

blob.png


Q59. You create an interface for a touch-enabled application. 

During testing you discover that some touches trigger multiple input areas. 

Which situation will cause this problem? 

A. The touch screen is not calibrated. 

B. The input areas are too close together. 

C. The defined input areas are too small. 

D. The input areas are semi-transparent. 

Answer: B 


Q60. Your HTML5 code includes this code segment: 

blob.png

Which JavaScript code fragment will determine that a visitor has selected the "Chocolate" radio button? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q61. When applied to an image, the CSS float:right property: 

A. positionsthe image to the left and displays all of the text to the right of the image. 

B. positionsthe image to the right of the region and wraps text around the top, left, and bottom. 

C. positionsthe image to the left of the region and wraps text around the top, right, and bottom. 

D. positionsthe image to the right and wraps text to the top and bottom. 

Answer: B 


98-375 exam engine

Realistic 98-375 practice question:

Q62. You write the following code to create a page. (Line numbers are included for reference only.) 

blob.png

You need to apply the SVG blur filter to the text tag on the page. Which HTML/CSS code should you insert at line 02? 

blob.png

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q63. When you are testing a touch interface, which two gestures can you simulate by using a mouse? (Choose two.) 

A. tap 

B. pinch 

C. flick 

D. rotate 

Answer: A,D 


Q64. You add script tags to an HTML page. You need to update the text value within a specific HTML element. You access the HTML element by id. What should you do next? 

A. Use the createTextNode method. 

B. Use the appendChild method. 

C. Set the new text value with the setAttribute method. 

D. Use the firstChild property and set the new text value with the nodeValue property. 

Answer: D 


Q65. Which code fragment sets up a timer that calls a function named "adjust" every second? 

A. setTimeout(adjust, 1000); 

B. setInterval(adjust, 1000); 

C. setInterval(adjust, 1); 

D. setTimeout(adjust, 1); 

Answer: B 


Q66. In CSS, the flow-into property deposits: 

A. the flow into the content. 

B. the regions into a flow. 

C. the flow into the regions. 

D. content into the flow. 

Answer: D 


Q67. Which attribute prefills a default value for an input element in HTML5? 

A. name 

B. placeholder 

C. autocomplete 

D. required 

Answer: B 


Q68. Which CSS3 code fragment rounds the corners of a border? 

A. border-image: 50px; 

B. border-clip: 50px concave; 

C. border-radius: 50px; 

D. border-clip: 50px; 

Answer: C