Apr 2016 updated: Actualtests Microsoft 70-528 question 49-64

70-528 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-528
Exam name: MS.NET Framework 2.0-Web-based Client Development
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-528 Exam pdf Collection

Accurate of 70-528 exams materials and dump for Microsoft certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 70-528 pdf dumps vce Materials. 100% PASS MS.NET Framework 2.0-Web-based Client Development exam Today!

2016 Apr 70-528 Study Guide Questions:

Q49. 1 DRAG DROP

You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a navigation application. You add an ImageMap control to a Web page named City.aspx and set its ImageUrl property to the URL of an image that represents the street map of central Washington. When a user clicks on an area that represents a building, you want to display a street address for the building on the same page

You want to configure the City.aspx page and the ImageMap control to accomplish this task.

What should you do? To answer, select the appropriate actions and arrange them in the correct order in the work area.


Answer: 


Q50. You work as an application developer at Exambible.com. You are in the process of developing a Web application that connects to a Microsoft SQL Server database by using the SqlConnection object.

The connection objects are currently being pooled and as the pool gets full the connection request on the database are queued. As a result, a number of connection requests are being rejected.

You need to minimize the rejection of connection requests and you ensure that your application releases connections back to the pool as quick as possible.

What should you do? (Choose all that apply)

A.

What should you do? (Each correct answer represents part of the solution. Choose two.)

A.

What should you do? (Each correct answer represents part of the solution. Choose two.)

A. Use the CompositeControl base class.

B. Use the Control base class.

C. Use the WebControl base class.

D. Use the INamingContainer interface.

Answer: AB


Q60. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio. ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You have been instructed to develop a Web application that will support mobile devices. You need to create a project for the Web application in Visual Studio. ET 2005. You must be able to test and debug the Web application by using Microsoft Device Emulator 1.0.

What should you do?

A. Create an ASP.NET Web Site project and choose File System as the location for the project.

B. Create an ASP.NET Web Site project and choose HTTP as the location for the project.

C. Create a Smart Device Application project and add mobile ASP.NET pages to the project.

D. Create a Smart Device Console Application project and add mobile ASP.NET pages to the project.

Answer: A


Q61. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You want to create a PowerTools.aspx page that displays all power tools in the EB_Products database. You use a SqlCommand instance to execute the sp_GetProductsByCategory stored procedure to return XML data from the Products table in the EB_Products database and load the data into an XmlDocument instance.

The code for the stored procedure is shown in the following exhibit:

Dim conString As String = _

"database=EB_Products;server=EXAMBIBLE-DB01;Integrated Security=SSPI" Dim con As SqlConnection = New SqlConnection(conString) con.Open()

Dim com As SqlCommand = New SqlCommand("sp_GetProductsByCategoryXml", con)

Dim read As XmlReader = com.ExecuteXmlReader()

Dim doc As XmlDocument = New XmlDocument()

doc.Load(read)

You want to cache the XML data until the data in the in the EB_Products database changes.

What code segment should you use?

A. Dim dep As CacheDependency = new SqlCacheDependency("EB_Products", "Products") If(Not Cache("Data') Is Nothing)

Cache.Add("Data" ,doc, dep, System.Web.Cache.NoAbsoluteExpiration, System.Web.Cache.NoSlidingExpiration, CacheItemPriority.Default, Nothing); End If

B. Dim dep As CacheDependency = new SqlCacheDependency("EB_Products", "Products")

If(Cache("Data') Is Nothing)

Cache.Add("Data" ,doc, dep, System.Web.Cache.NoAbsoluteExpiration, System.Web.Cache.NoSlidingExpiration, CacheItemPriority.Default, Nothing); End If

C. Dim dep As CacheDependency = new SqlCacheDependency("EB_Products", "Products")

If(Cache("Data') Is Nothing)

Cache.Add("Data" ,read, dep, System.Web.Cache.NoAbsoluteExpiration, System.Web.Cache.NoSlidingExpiration, CacheItemPriority.Default, Nothing); End If

D. Dim dep As CacheDependency = new SqlCacheDependency("EB_Products", "Products")

If(Not Cache("Data') Is Nothing)

Cache.Add("Data" ,read, dep, System.Web.Cache.NoAbsoluteExpiration, System.Web.Cache.NoSlidingExpiration, CacheItemPriority.Default, Nothing); End If

Answer: B


Q62. You work as a Web developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. The Exambible.com network contains a Web server named EXAMBIBLE-SR03. EXAMBIBLE-SR03 hosts the Exambible.com intranet that consists of several Web sites. You are in the process of redesigning the Web sites to make their pages and controls consistent in design.

You want to implement the style changes to all the Web sites on EXAMBIBLE-SR03 without having to edit the individual pages on every Web site.

What should you do? (Choose all that apply.)

A. You need to assign a theme by setting the <%@ Page Theme="..." %> directive to the name of the application theme.

B. You need to assign a theme by specifying the <pages theme="..." /> section in the Web.config file.

C. You need to place a theme in the App_Themes directory. This should be done under the application root directory.

D. You need to place a theme under an ASP.NETClientFiles folder under the ASP.NET installation directory.

Answer: BC


Q63. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a Web application for Exambible.com's existing Web site. The Web application allows for the administration and maintenance of the Exambible.com Web site. The Web application contains a users.aspx page that allows administrators to manually create user accounts for the Exambible.com Web site. You add a CreateUserWizard control to the users.aspx page and you do not alter any of the control's properties.

You must add input controls to the wizard steps. However, the input controls that allow administrators to enter user information must be inserted before the Security Question and Security Answer input controls.

What should you do?

A. Add a StartNavigationTemplate element to the CreateUserWizard control and add the input controls to the StartNavigationTemplate element.

B. Add a CustomNavigationTemplate element to the CreateUserWizardStep control and add the input controls to the CustomNavigationTemplate element.

C. Add a ContentTemplate element to the CreateUserWizardStep control and add the input controls to the ContentTemplate element.

D. Add a StepNavigationTemplate element to the CreateUserWizard control and add the input controls to the StepNavigationTemplate element.

Answer: C


Q64. You work as a Microsoft ASP. ET developer at Exambible.com. Exambible.com is a major supplier of Widgets for various affiliate online retail companies. Exambible.com uses the Microsoft Visual Studio . ET 2005 as their application development platform. You use a Microsoft Windows XP Professional client computer named EXAMBIBLE-WS528 as your development computer. Internet Information Services (IIS) is installed on EXAMBIBLE-WS528.

You are developing a Web application that allows Exambible.com's affiliates to manage their accounts at Exambible.com. Because of the complexity and size of the data, Exambible.com implements a staging environment and a production environment for their affiliates. The URLs staging and a production environments are stored in the <appSettings> section of the Web.config file. The <appSettings> section of the Web.config file is shown in the following exhibit:


You need to place the code in the appropriate event handler.

What should you do?

A. Place the codes in the Application_Start event handler.

B. Place the codes in the Session_Start event handler.

C. Place the codes in the Application_BeginRequest event handler.

D. Place the codes in the Session_End event handler.

Answer: C



see more 70-528 - MS.NET Framework 2.0-Web-based Client Development