How to pass Microsoft 70-523 Real Exam in 24 Hours [free draindumps 61-75]

70-523 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-523
Exam name: UPG:Transition MCPD.NET Frmwrk 3.5 Web Dev to 4 Web Dev
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-523 Exam pdf Collection

Certified of 70-523 exam question materials and preparation exams for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-523 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-523 Study Guide Questions:

Q61. You are implementing an ASP. NET MVC 2 Web application. You add a controller named CompanyController.

You need to modify the application to handle the URL path /company/info.

Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A.

A.

B.

C.

D.

Answer: AD


70-523 dumps

Avant-garde 70-523 free practice exam:

Q66. You are designing an ASP.NET Web Forms application that uses a database containing user names and hashed passwords for authentication. The Web application includes a login form in which users type their user names and passwords.

You need to design a strategy to ensure that the user’s login credentials cannot be stolen through a man-in-the-middle attack.

Which approach should you recommend?

A.

C.

Answer: A


Q67. You are designing an ASP.NET Web application.

You have the following requirements:

•Users must be allowed to save their work in progress on one computer and to continue the work on another computer.

•Data that is submitted for processing must be valid, and invalid data must be rejected.

•Primary key constraints within the database must be enabled at all times.

•The application must store only data that is entered by the user.

You need to design data validation to support the requirements.

Which two approaches should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A.

Answer: D


Q72. You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft. NET Framework 4 to create an application. The application connects to a Microsoft SQL Server database. You use Entity SQL of the ADO.NE Entity Framework to retrieve data from the database. You need to define a custom function in the conceptual model. You also need to ensure that the function calculates a value based on properties of the object. Which two XML element types should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A. Function

B. FunctionImport

C. Dependent

D. Association

E. DefiningExpression

Answer: AE


Q73. You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft .NET Framework 4 to create an application. The application updates several Microsoft SQL Server databases within a single transaction. You need to ensure that after a resource failure, you can manage unresolved transactions. What should you do?

A. Call the EnlistVolatile method of the Transaction class.

B. Call the EnlistDurable method of the Transaction class.

C. Call the Reenlist method of the TransactionManager class.

D. Call the RecoveryComplete method of the TransactionManager class.

Answer: C


Q74. You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft .NET Framework 4 to create an application. You are creating the data layer of the application. You write the following code segment. (Line numbers are included for reference only.)

01  public static SqlDataReader GetDataReader(string sql){

02  SqlDataReader dr;

03

04  return dr;

05  }

You need to ensure that the following requirements are met:

•The SqlDataReader returned by the GetDataReader method can be used to retrieve rows from the database.

•SQL connections opened within the GetDataReader method will close when the SqlDataReader is closed.

Which code segment should you insert at line 03?

A. using (SqlConnection cnn=new SqlConnection(strCnn)){

 try {

    SqlCommand cmd =new SqlCommand(sql, cnn);

    cnn.Open();

    dr = cmd.ExecuteReader();

 }

 catch {

     throw;

 }

}

B. SqlConnection cnn=new SqlConnection(strCnn);

SqlCommand cmd =new SqlCommand(sql, cnn);  

cnn.Open();

try {

   dr = cmd.ExecuteReader();

finally {

   cnn.Close();

}

C. SqlConnection cnn=new SqlConnection(strCnn);

SqlCommand cmd =new SqlCommand(sql, cnn);  

cnn.Open();

try {

   dr = cmd.ExecuteReader();

   cnn.Close();

}

catch {

   throw;

}

D. SqlConnection cnn=new SqlConnection(strCnn);

SqlCommand cmd =new SqlCommand(sql, cnn);  

cnn.Open();

try {

    dr = cmd.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConnection);

}

catch {

    cnn.Close();

    throw;

}

Answer: D


Q75. You are creating a Windows Communication Foundation (WCF) service that accepts messages from

clients when they are started.

The message is defined as follows.

[MessageContract] public class Agent {

public string CodeName { get; set; }

http://www.test4pass.com Leading the way in IT Certification Exams

public string SecretHandshake { get; set; }

}

You have the following requirements:

"The CodeName property must be sent in clear text.

The service must be able to verify that the property value was not changed after being sent by the client.

"The SecretHandshake property must not be sent in clear text and must be readable by the service.

What should you do?

A. Add a MessageBodyMember attribute to the CodeName property and set the ProtectionLevel to Sign.

Add a MessageBodyMember attribute to the SecretHandshake property and set the ProtectionLevel to

EncryptAndSign.

B. Add a DataProtectionPermission attribute to the each property and set the ProtectData property to true.

C. Add an XmlText attribute to the CodeName property and set the DataType property to Signed.

Add a PasswordPropertyText attribute to the SecretHandshake property and set its value to true.

D. Add an ImmutableObject attribute to the CodeName property and set its value property to true.

Add a Browsable attribute to the SecretHandshake property and set its value to false.

Answer: A