Apr 2016 updated: Pass4sure Microsoft 70-521 simulations 35-51

70-521 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-521
Exam name: UPG:Trans MCPD.NET Frmwk 3.5 Dev Skil to .NET 4 Wndws App Development
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-521 Exam pdf Collection

Exam Code: 70-521 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: UPG:Trans MCPD.NET Frmwk 3.5 Dev Skil to .NET 4 Wndws App Development
Certification Provider: Microsoft
Free Today! Guaranteed Training- Pass 70-521 Exam.

2016 Apr 70-521 Study Guide Questions:

Q35. You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application.

You create a custom control named Wheel.

You need to ensure that the Speed property of Wheel can be animated.

What should you do?

A.

}

The service is hosted at /Catalog.svc.

You need to call the service using jQuery to retrieve the description of an item as indicated by a variable named itemId.

Which code segment should you use?

A.

B. $.get(String.format("/Catalog.svc/Catalog/Items/{0}", itemId), null,

function (data) {

...

},

"json");

C. $.get(String.format("/Catalog.svc/Catalog/Items/{0}", itemId), null,

function (data) {

...

},

"xml");

D. $.get(String.format("/Catalog.svc/Catalog/Items/id={0}", itemId), null,

function (data) {

...

},

"json");

Answer: B


70-521 answers

Verified 70-521 secret:

Q45. You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft .NET Framework 4 to create an application. The application connects to a Microsoft SQL Server 2008 database. The application uses DataContexts to query the database.

You create a function that meets the following requirements:

Updates the Customer table on the database when a customer is marked as deleted.

Updates the related entries in other tables (CustomerAddress, CustomerContacts) by marking them as deleted.

Prevents consumer code from setting the Deleted column' s value directly.

You need to ensure that the function verifies that customers have no outstanding orders before they are marked as deleted. You also need to ensure that existing applications can use the updated function without requiring changes in the code.

What should you do?

A. Override the Delete operation of the DataContext object.

B. Override the Update operation of the DataContext object.

C. Modify the SELECT SQL statement provided to the DataContext object to use an INNER JOIN between the Customer and Orders tables.

D. Add new entities to the DataContext object for the Customers and Orders tables.

Answer: A


Q46. You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4.

Remote users have limited network connectivity. Users will not have write permissions to the local file system.

You plan to design the error logging strategy for the application.

You need to ensure that the application can collect error information. You also need to ensure that the errors can be analyzed from a centralized location.

What should you do?

A. Use a local log file.

B. Use the Microsoft Sync Framework.

C. Log the errors to a Web service.

D. Log the errors to the Windows System event log.

Answer: B


Q47. A Windows Communication Foundation (WCF) application uses a data contract that has several data members.

You need the application to throw a SerializationException if any of the data members are not present when a serialized instance of the data contract is deserialized.

What should you do?

A. Add the KnownType attribute to the data contract. Set a default value in each of the data member declarations.

B. Add the KnownType attribute to the data contract. Set the Order property of each data member to unique integer value.

C. Set the EmitDefaultValue property of each data member to false.

D. Set the IsRequired property of each data member to true.

Answer: D


Q48. You use Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Communication Foundation (WCF) Data Services service.

You discover that when an application submits a PUT or DELETE request to the Data Services service, it receives an error.

You need to ensure that the application can access the service.

Which header and request type should you use in the application?

A. an X-HTTP-Method header as part of a POST request

B. an X-HTTP-Method header as part of a GET request

C. an HTTP ContentType header as part of a POST request

D. an HTTP ContentType header as part of a GET request

Answer: A


Q49. You use Microsoft .NET Framework 4 to create a Windows Presentation Foundation (WPF) application named MyApp.exe. You use Microsoft Windows Installer to package the application.

You create an icon file named Application.ico.

You need to associate Application.ico with MyApp.exe when MyApp.exe is deployed.

What should you do?

A. Use the File Types Editor tool.

B. Rename the icon file to MyApp.exe.ico.

C. Set the AddRemoveProgramsIcon property to Application.ico.

D. Use the File System Editor tool to set the Icon property to Application.ico.

Answer: D


Q50. You are developing an application to update a user's social status. You need to consume the service using Windows Communication Foundation (WCF).

The client configuration is as follows.

<system.serviceModel>

<bindings>

<webHttpBinding>

<binding name="SocialConfig">

<security mode="TransportCredentialOnly">

<transport clientCredentialType="Basic"

?realm="Social API" />

</security>

</binding>

</webHttpBinding>

</bindings>

<client>

<endpoint address="http://contoso.com"

binding="webHttpBinding"

bindingConfiguration="SocialConfig"

contract="ISocialStatus"

name="SocialClient" />

</client>

</system.serviceModel>

The service contract is defined as follows.

 [ServiceContract]

public interface ISocialStatus

{

 [OperationContract]

 [WebInvoke(UriTemplate =

"/statuses/update.xml?status={text}")]

void UpdateStatus(string text);

}

Which code segment should you use to update the social status?

A. using (WebChannelFactory<ISocialStatus> factory =

new WebChannelFactory<ISocialStatus>("SocialClient"))

{

factory.Credentials.UserName.UserName = user.Name;

factory.Credentials.UserName.Password = user.Password;

ISocialStatus socialChannel = factory.CreateChannel();

socialChannel.UpdateStatus(newStatus);

}

B. using (ChannelFactory<ISocialStatus> factory =

new WebChannelFactory<ISocialStatus>(typeof(ISocialStatus))) {

factory.Credentials.UserName.UserName = user.Name;

factory.Credentials.UserName.Password = user.Password;

ISocialStatus socialChannel = factory.CreateChannel();

socialChannel.UpdateStatus(newStatus);

}

C. using (ChannelFactory<ISocialStatus> factory =

new ChannelFactory<ISocialStatus>("POST"))

{

factory.Credentials.Windows.ClientCredential.UserName =

user.Name;

factory.Credentials.Windows.ClientCredential.SecurePassword.

SetAt(0, Convert.ToChar(user.Password));

ISocialStatus socialChannel = factory.CreateChannel();

socialChannel.UpdateStatus(newStatus);

}

D. using (WebChannelFactory<ISocialStatus> factory =

new WebChannelFactory<ISocialStatus>(typeof(ISocialClient))) {

factory.Credentials.Windows.ClientCredential.UserName =

user.Name;

factory.Credentials.Windows.ClientCredential.SecurePassword.

SetAt(0, Convert.ToChar(user.Password));

ISocialStatus socialChannel = factory.CreateChannel();

socialChannel.UpdateStatus(newStatus);

}

Answer: A


Q51. You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008.

You need to design a data access strategy that meets the following requirements:

Automatically tracks changes

Maps the database data model to the object model

Which data access technology should you use?

A. LINQ to SQL

B. LINQ to XML

C. ADO.NET DataSet

D. ADO.NET DataReader

Answer: A



see more 70-521 - UPG:Trans MCPD.NET Frmwk 3.5 Dev Skil to .NET 4 Wndws App Development