[Precise] 70-519 Microsoft exam price 1-17 (Mar 2016)

70-519 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-519
Exam name: Designing & Developing Web Apps Using MS .NET Frmwk 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-519 Exam pdf Collection

Breathing of 70-519 test question materials and rapidshare for Microsoft certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 70-519 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-519 Study Guide Questions:

Q1. You are designing an ASP.NET Web application form that allows the user to submit queries to a Microsoft SQL Server database.

You need to minimize the success of submitting corrupt client data to the form as a security attack against your Web application.

Which two approaches should you recommend?

(Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)

A.

D.

Which approach should you recommend?

A.

C. Use a Regular Expression Validator control.

D. Use a custom validator control.

Answer: AD


Q9. You are designing the deployment process for a new ASP.NET Web application.

You need to ensure that the application is protected from modification after deployment.

Which approach should you recommend?

A. Use MSDeploy.

B. Use the Web Deployment tool.

C. Use a Web Deployment project.

D. Use the ASP.NET Compilation tool.

Answer: D


Q10. You are designing the deployment strategy for an ASP.NET Web application.

You need to recommend an approach for displaying a maintenance notice to users while deploying a new version of the Web application.

What should you recommend?

A. Place a file named app_offline.htm in the root of the Web application folder.

B. Place a file named app_offline.aspx in the root of the Web application folder.

C. In the Web.config file, under the system.web/httpModules element, add a clear element.

D. In the Web.config file, under the system.web/httpRuntime element, set the enable attribute to false.

Answer: A


70-519 pdf exam

Practical 70-519 question:

Q11. You need to design a solution to ensure that data caching and session state will be maintained.

Which approach should you recommend?

A. Use distributed caching and out-of-process session state.

B. Use distributed caching and in-process session state.

C. Use output caching and out-of-process session state.

D. Use output caching and in-process session state.

Answer: A


Q12. You need to plan for authentication and authorization of Web application users.

Which approach should you recommend?

A. Use the Membership API.

B. Use the Personalization API.

C. Use the Local Security Policy.

D. Use the Group Policy Manager.

Answer: A


Q13. You are designing a Windows Communication Foundation (WCF) service.

The WCF service will support a common data access strategy for an ASP.NET 1.1 Web application and an ASP.NET 4 Web application. You have the following requirements:

- Ensure that the WCF service complies with WS-* standards.

- Enable backward-compatibility for clients that can consume only ASMX Web Services.

-You need to recommend an endpoint and binding strategy for the WCF service.

What should you recommend?

A. a single endpoint using NetTcpBinding

B. a single endpoint using NetMsmqBinding

C. multiple endpoints using NetTcpBinding and WSHttpBinding

D. multiple endpoints using BasicHttpBinding and WSHttpBinding

Answer: D


Q14. You have an ASP NET Web application.

The Web application displays frequently changing data as application usage increases more quenes are issued and the database response time increases.

You need to design a strategy for improving database query response time.

Which approach should you recommend?

A. Use the application cache

B. Use SQL Server replication

C. Use network load balancing

D. Use multiple active result sets

Answer: B


Q15. You are designing an ASP.NET Web application. You have the following requirements:

- The application must be usable in partially connected scenarios.

- Data that is entered into the application offline must be synchronized with the server the next time the application is online.

You need to design the application to meet the requirements.

What should you use?

A. jQuery

B. ASP.NET AJAX

C. WCF Data Services

D. Microsoft Silverlight

Answer: D


Q16. You are designing an ASP.NET Web application.

You are implementing the ASP.NET membership and profile providers to do the following:

- Support retrieval of user passwords within the ASP.NET Web application.

- Access profile data that is stored in two or more Microsoft SQL Server tables.

You need to ensure that the Web application is properly configured to interact with the providers.

Which approach should you recommend?

A. Use encrypted passwords, and develop a custom profile provider.

B. Use encrypted passwords and the built-in SqlProfileProvider provider.

C. Use hashed passwords, and develop a custom profile provider.

D. Use hashed passwords and the built-in SqlProfileProvider provider.

Answer: A


Q17. An ASP.NET Web application stores data in a Microsoft SQL Server database that runs on a separate server.

The company requires all database access to be performed under the identity of the user that is connected to the application.

The Web application uses integrated security in the database string.

During testing, the Web application is unable to authenticate to the database as the connected user.

You need to design an authentication strategy.

Which approach should you recommend?

A. Run the Web application under the System account.

B. Run the Web application under the Network Service account.

C. Configure the Web application for constrained delegation.

D. Set the identity element of the Web application configuration to impersonate="true"

Answer: C