70-518 rapidshare(136 to 150) for customers: Apr 2016 Edition

70-518 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-518
Exam name: PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-518 Exam pdf Collection

Printable of 70-518 exam prep materials and guidance for Microsoft certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 70-518 pdf dumps vce Materials. 100% PASS PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4 exam Today!

2016 Apr 70-518 Study Guide Questions:

Q136. You are upgrading a stand-alone Windows Presentation Foundation (WPF) application and an XAML browser application (XBAP) to Microsoft .NET Framework 4. 

You plan to add .NET 4 types and members to both applications. 

Both applications consume a common utility assembly that modifies files on a local file system. The utility assembly requires full trust. 

You need to ensure that both applications can use the common utility assembly without any security-related exceptions. 

What should you do? 

A. Change the <supportedRuntime> element for the WPF application to the .NET Framework 3.5. 

B. Change the <supportedRuntime> element for the XBAP application to the .NET Framework 3.5. 

C. Apply the AllowPartiallyTrustedCallersAttribute attribute to the utility assembly. 

D. Apply the AllowPartiallyTrustedCallersAttribute attribute to the XBAP application. 

Answer: C 


Q137. You are designing a Windows client application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The application will read and write data that is stored in a mainframe application. 

A hardware device that is located between the application and the mainframe removes all XML-formatted messages. 

You need to ensure that the application can request and receive data from the mainframe application. 

What should you create? 

A. a RSS-based WCF service 

B. a REST-based WCF service 

C. a .NET Remoting service that uses the SOAP formatter 

D. a .NET Web Service that uses the wsHttpBinding binding 

Answer: B 


Q138. You are developing an application by using Microsoft .NET Framework 4. 

The application will be used by all employees of your company. Local file stores on the computers are secure and inaccessible remotely. 

You need to design a remote monitoring strategy to monitor the usage time of the application by each user. 

What should you do? 

A. Create a TraceLog object and the Trace object by using the System.Diagnostics element to trace startup, shutdown, and user idle time events throughout the application. 

B. Create a TraceLog object by using the System.Diagnostics element in the application configuration file. Add the TraceSource element for startup, shutdown, and user idle time events. 

C. Use the System.Management.Instrumentation namespace to publish startup, shutdown, and user idle time events of the application. Publish the events to Microsoft Operations Manager. 

D. Use the System.Management.Instrumentation namespace to issue event queries against methods that pass ProgressEvent and StoppedEvent arguments. Publish the events to the Event Log. 

Answer: C 


Q139. You are designing a .NET Framework 4 solution that contains a Windows Presentation Foundation (WPF) application. The WPF application includes CPU-intensive calculations. The calculations can be run on a separate process and can effectively be isolated from the rest of the WPF application. 

You need to recommend a deployment strategy that maximizes the scalability of the calculations for each user. 

What should you recommend? 

A. Deploy the calculation logic as a Windows Communication Foundation (WCF) service to servers. Deploy the WPF application to the same servers. 

B. Deploy the calculation logic as a Windows Communication Foundation (WCF) service to servers. Deploy the WPF application to each client computer. 

C. Deploy the calculation logic as a separate assembly along with the WPF application to each client computer. Invoke methods in the assembly asynchronously. 

D. Deploy the calculation logic as a separate assembly along with the WPF application to each client computer. Invoke methods in the assembly synchronously. 

Answer: B 


Q140. You are designing a .NET Framework 4 solution that contains a Windows Presentation Foundation (WPF) application and a Windows Communication Framework (WCF) Web service. 

The WPF application will be deployed to users' desktops located in the company's corporate network. The WCF Web service will be deployed to a Web farm located in the company's perimeter network. The firewall between the perimeter network and the Internet allows only HTTP and HTTPS traffic. 

You need to recommend an approach for minimizing the attack surface of the WCF Web service. 

What should you recommend? 

A. Configure a WCF endpoint to use the MetTcpBinding binding. 

B. Configure a WCF endpoint to use the basicHttpBinding binding. 

C. Add a load-balancing router to the Web farm configuration. 

D. Set up an SSL certificate on the server. 

Answer: D 


70-518 free exam questions

Improved 70-518 exam engine:

Q141. You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

You plan to add a feature to the application. The application will be used in several different locales. The application will send data to a centralized server and log the date and time information. 

You need to ensure that the date and time information includes the local Universal Time Coordinate (UTC) offset value. 

Which class should you use? 

A. CultureInfo 

B. DateTimeOffset 

C. CulturelnfoConverter 

D. DateTimeOffsetConverter 

Answer: B 


Q142. You are designing a mission-critical Windows Presentation Foundation (WPF) application that uses .NET Framework 4. 

You need to recommend an approach for identifying repair and recovery time. 

What should you recommend? 

A. Test for buffer overflows. 

B. Use component stress testing. 

C. Test the failover technologies. 

D. Use integration stress testing. 

Answer: C 


Q143. You are designing a complex and critical Windows desktop application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

You plan to implement a logging strategy for the application. 

You need to record all unexpected errors that occur in the application. 

What should you do? 

A. . Subscribe to the unhandled exception event handler for the AppDomain object. 

. Record relevant application-specific information to an external log. 

B. . Subscribe to the unhandled exception event handler for the application's dispatcher on the main application thread. 

. Record relevant application-specific information to an external log. 

C. . Create a generic catch (Exception e) block in the Main method of the application. 

. Record relevant application-specific information to a log in the Main method. 

D. . Create a global WIN 32 unhandled exception filter. 

. Record relevant application-specific information to an external log from within the filter. 

Answer: D 


Q144. You are designing updates to a Windows solution that processes complex scientific data. The solution extracts analyzed data from Microsoft Excel by using an application-level add-in. 

You have the following requirements: 

Deploy the Excel add-in to client machines with the application. 

Ensure that the solution supports Excel 2007 and Excel 2010. 

Minimize the size of the deployment package. 

You need to recommend an approach that meets the requirements. 

What should you recommend? 

A. Include the primary interop assembly for Excel 2007. 

B. Embed the Excel 2010 COM library. 

C. Include the primary interop assembly for Excel 2010. 

D. Embed the type information from the Excel 2010 COM library. 

Answer: D 


Q145. You are designing a complex and critical Windows desktop application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

You plan to implement a logging strategy for the application. 

You need to record all unexpected errors that occur in the application. 

What should you do? 

A. . Subscribe to the unhandled exception event handler for the AppDomain object. 

. Record relevant application-specific information to an external log. 

B. . Subscribe to the unhandled exception event handler for the application's dispatcher on the main application thread. 

. Record relevant application-specific information to an external log. 

C. . Create a generic catch (Exception e) block in the Main method of the application. 

. Record relevant application-specific information to a log in the Main method. 

D. . Create a global WIN 32 unhandled exception filter. 

. Record relevant application-specific information to an external log from within the filter. 

Answer: D 


70-518 brain dumps

Breathing 70-518 bible:

Q146. You are designing an update to an existing Windows Presentation Foundation (WPF) application. Users can purchase and download photographs from the company's Web server by using the WPF application. 

Photographs must be viewable only when logged in as the user who purchased the photographs. 

You need to recommend a download location for the photographs. 

Which location should you recommend? 

A. the user's local Temp folder 

B. the application's installation folder 

C. the application's IsolatedStorage folder 

D. the user's IsolatedStorage folder 

Answer: D 


Q147. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application for your company by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The business layer of the application is implemented by using Windows Communication Foundation (WCF). 

You plan to support non-repudiation and data integrity for WCF messages. 

You need to design the security strategy for the application. 

What should you do? 

A. Attach a digital signature to the WCF messages. 

B. Encrypt the WCF messages by using the Secure Sockets Layer (SSL) protocol. 

C. Encrypt the WCF messages by using the Internet Protocol Security (IPSec) protocol. 

D. Implement message-level security by using digital certificates as client computer credentials. 

Answer: A 


Q148. You are packaging updates for multiple Windows Presentation Foundation (WPF) applications by using Microsoft .NET Framework 4. 

Updates to the applications and to third-party control files are available. Updates to the applications have dependencies upon updates to the third-party control files. An update script is run at logon that allows only a single command to be executed. 

You need to package the application updates and updates to the third party controls to ensure that they are successfully installed. 

What should you do? 

A. Package application updates as a single installer. Package third-party control files as a merge module. 

B. Package application updates as a single installer. Package third-party control files as a separate installer. 

C. Prepare the installers for individual application updates and include the third-party control files as individual files. 

D. Prepare the installers for individual application updates and include the third-party control files as a merge module. 

Answer: A 


Q149. You are designing an n-tier .NET Framework 4 solution that includes a Windows Presentation Foundation (WPF) application. 

You need to recommend an approach for ensuring that the solution can support 5,000 concurrent users. 

What should you recommend? 

A. Buffer overflow testing 

B. Stress testing 

C. Component stress testing 

D. Integration testing 

Answer: B 


Q150. You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

You plan to implement control caching to improve the loading time of a control. It is not required to refresh the content of the control after the application loads. The application will be compiled by using the .NET 4 client profile. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

. The control is reusable in multiple forms. 

. Data in the control is cached when the application is loaded. 

What should you do? 

A. In the Load event of the application window, add code to load the control. Save the control to an instance variable. 

B. In the Load event of the application window, add code to load the control. Save the control to the cache by using objects in the System.Web.Caching namespace. 

C. In the constructor of the application window, add code to load the control. Save the control to a static variable. 

D. In the constructor of the application window, add code to load the control. Save the control to the cache by using objects in the System.Web.Caching namespace. 

Answer: C 



see more 70-518 - PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4