How to pass Microsoft 70-518 Real Exam in 24 Hours [practice exam 91-105]

70-518 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-518
Exam name: PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-518 Exam pdf Collection

Highest Quality of 70-518 exam engine materials and tutorials for Microsoft certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 70-518 pdf dumps vce Materials. 100% PASS PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4 exam Today!

2016 Apr 70-518 Study Guide Questions:

Q91. You are designing an n-tier solution for use by multiple groups of users. The solution consists of a client application that collects information from users and transmits it to a business layer for processing. The business layer sends the information to a service layer by using Windows Communication Foundation (WCF). The service layer exists on multiple servers. 

The solution must send the collected information to a specific server in the service layer based on the user's group. 

You need to recommend an approach that will allow the information to be sent to the correct server. 

What should you recommend? 

A. Create a Windows Workflow Foundation (WF) activity on the client. 

B. Implement the WCF 4 Routing Service. 

C. Impersonate the client in the business layer. 

D. Implement a duplex contract on the service layer. 

Answer: B 


Q92. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application that will be used to display real-time data from a Microsoft SQL Server 2008 database. 

You need to recommend an approach for displaying the data. 

Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Implement Oneway binding between the controls in the WPF application and objects in the data layer. 

B. Implement OneWayToSource binding between the controls in the WPF application and objects in the data layer. 

C. Use a SqlCacheDependency object in the data layer to query the database when a change is detected. 

D. Use a System.Runtime.Caching object in the data layer with a sliding expiration, and query the database when the Cache object expires. 

Answer: AC 


Q93. You are designing a distributed Windows Presentation Foundation (WPF) application. You have the following requirements: 

Ensure that all errors are logged in a central location. 

Ensure that the WPF application logs related errors within a single transaction. 

Secure error information during transmission. 

You need to recommend a strategy for collecting error information. 

What should you recommend? 

A. Write the information to the Windows Application log on each client system. Use Windows Error Reporting to collect the results. 

B. Write the information to the Windows Application log on each client system. Use Windows Management Instrumentation (WMI) to collect the results. 

C. Create a Windows Communication Foundation (WCF) service. Use the basicHttpBinding protocol to transport the information. 

D. Create a Windows Communication Foundation (WCF) service. Use the wsHttpBinding protocol to transport the information. 

Answer: A 


Q94. You are designing an application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The application is used mostly in a disconnected scenario. The application requires offline data from a Microsoft SQL Server 2008 database. When the application connects to the network, data will be modified and synchronized. 

You need to ensure that the application does not access the database server directly to synchronize data when online. 

Which technology should you use? 

A. WCF Data Service 

B. Remote Data Access 

C. ADO.NET Sync Services 

D. SQL Server Merge Replication 

Answer: C 


Q95. You are designing a .NET Framework 4 solution. The solution contains a Windows Presentation Foundation (WPF) application and a Windows Communication Foundation (WCF) Web service. 

The WPF application uses the WCF Web service to store data in a Microsoft SQL Server 2008 database. 

You have the following requirements: 

Ensure that the WPF application functions while users' computers are offline. 

Minimize the time spent sending data to the WCF Web service. 

Minimize disk space requirements for data storage. 

You need to recommend an approach for synchronizing data between the WPF application and the database. 

Which two actions should you recommend? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.) 

A. Store data in custom business objects. Serialize data locally by using custom serialization. 

B. Create a local caching solution that periodically checks for Internet connectivity, uses local memory, and batches changes to the WCF Web service. 

C. Create a local caching solution that periodically checks for Internet connectivity and writes directly to the local data store and to the WCF Web service. 

D. Store data in DataSet objects. Serialize data locally by using XML serialization. 

Answer: AC 


70-518 exam answers

Abreast of the times 70-518 download:

Q96. You are developing an application by using Windows Forms and Microsoft NET Framework 4. 

The user interface (UI) of the application can be resized. 

You need to ensure that the images in the application scale to the entire height and width of the UI without degradation. 

What should you do? 

A. Convert the images to PNG format. 

B. Use a Picture Box control. 

Set the Size Mode property to use auto-sizing. 

C. Use an Element Host control. 

Convert the images to XAML-based images. 

D. Use a Picture Box control. 

Add events to resize the control based on the size of the main UI form. 

Answer: C 


Q97. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4, Microsoft Visual Studio 2010, and Microsoft SQL Server 2008. 

You have designed the application to use the ADO.NET Entity Framework for the Data Access Layer (DAL). 

You have designed the user interface (UI) of the application by using the Model-View-ViewModel (M-V-VM) pattern. 

The middle tier of the application is designed by using Windows Communication Foundation (WCF). 

The database schema changes often. The DAL entity objects are required to be referenced from the middle tier and the ViewModel layer of the UI. 

You need to ensure that the DAL entity objects are updated when the database schema changes. 

What should you do? 

A. Create an observable collection of objects. 

B. Create persistent-aware objects. 

C. Create typed DataSets. 

D. Create persistent-ignorant objects. 

Answer: D 


Q98. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application that will process data. The data is stored in a Microsoft SQL Server 2008 database. You plan to access the data by using ADO.NET Entity Framework 4. 

You need to recommend an approach that minimizes the number of calls to the database server. 

What should you recommend? 

A. Use lazy loading. 

B. Use SqlDependency objects. 

C. Use change tracking in the ObjectContext object. 

D. Use eager loading. 

Answer: D 


Q99. You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

You plan to implement control caching to improve the loading time of a control. It is not required to refresh the content of the control after the application loads. The application will be compiled by using the .NET 4 client profile. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

. The control is reusable in multiple forms. 

. Data in the control is cached when the application is loaded. 

What should you do? 

A. In the Load event of the application window, add code to load the control. Save the control to an instance variable. 

B. In the Load event of the application window, add code to load the control. Save the control to the cache by using objects in the System.Web.Caching namespace. 

C. In the constructor of the application window, add code to load the control. Save the control to a static variable. 

D. In the constructor of the application window, add code to load the control. Save the control to the cache by using objects in the System.Web.Caching namespace. 

Answer: C 


Q100. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application that uses .NET Framework 4. The WPF application will be deployed to 5,000 users worldwide. 

You need to recommend an approach for identifying problems that users will experience. 

Which testing methodology should you recommend? 

A. Usability testing 

B. Integration testing 

C. Acceptance testing 

D. Functional testing 

Answer: A 


70-518 simulations

100% Guarantee 70-518 prep:

Q101. You are designing a sales and inventory tracking system by using Microsoft Visual Studio 2010 and Microsoft SQL Server 2008. The sales, inventory, and shipping tables will reside in different databases on different database servers. 

You need to ensure that the tables are updated simultaneously. 

What should you do? 

A. Use LINQ to SQL. 

B. Use Distributed transactions. 

C. Use Microsoft Sync Framework. 

D. Use the ADO.NET Entity Framework. 

Answer: B 


Q102. You are designing a Windows application. 

The application must meet the following requirements: 

Provide three-dimensional views of data. Display images, text, graphs, and videos. Support porting to a browser-based application. 

You need to recommend a technology that meets the requirements. 

Which technology should you recommend? 

A. Windows Presentation Foundation (WPF) 

B. Direct3D 

C. GDI+ 

D. Windows Forms 

Answer: A 


Q103. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) client application that requests reports from a Windows Communication Foundation (WCF) Web service. 

Users must be able to perform other tasks while the WCF Web service generates the report. 

You need to recommend a message exchange pattern for the communication between the WPF application and the WCF Web service. 

What are two possible message exchange patterns that will meet the requirements? (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.) 

A. Datagram with session 

B. Request-Response 

C. Duplex 

D. Datagram without session 

Answer: CD 


Q104. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application. 

The WPF application must run against either Microsoft SQL Server 2008 or a third-party database system without duplicating data access logic. 

You need to recommend a data access technology. 

What should you recommend? 

A. ADO.NET using DataSet objects and SqlDataReader objects 

B. ADO.NET using DataSet objects and SqlDataAdapter objects 

C. LINQ to Entities 

D. LINQ to SQL 

Answer: C 


Q105. You are designing an application by using Windows Presentation Foundation (WPF), Microsoft .NET Framework 4, and Microsoft SQL Server 2008. 

The application will contain several forms that include custom data validators. 

You need to ensure that data is validated before the database updates occur. You also need to ensure that the validation logic can be reused. 

How should you design the validation? 

A. Implement the IDataErrorlnfo interface in the data class of the application. 

B. Implement the INotifyPropertyChanged interface in the data class of the application. 

C. . Subscribe to the MouseLeave event for all user interface (UI) components of the application. 

. Perform data validation in the event handler and alert users when a data entry error occurs. 

D. . Subscribe to the TextChanged event for all user interface (UI) components of the application. 

. Perform data validation in the event handler and alert users when a data entry error occurs. 

Answer: A 



see more 70-518 - PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4