15 tips on How to 70-518 Test Like a Badass [106 to 120]

70-518 Royal Pack Testengine pdf

100% Actual & Verified — 100% PASS

Unlimited access to the world's largest Dumps library! Try it Free Today!

Get it now →

Product Description:
Exam Number/Code: 70-518
Exam name: PRO: Design & Develop Wndws Apps Using MS .NET Frmwrk 4
n questions with full explanations
Certification: Microsoft Certification
Last updated on Global synchronizing

Free Certification Real IT 70-518 Exam pdf Collection

High value of 70-518 simulations materials and ebook for Microsoft certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 70-518 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Today!

2016 Mar 70-518 Study Guide Questions:

Q106. You are developing an application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

You plan to use Microsoft Sync Framework to synchronize the data stored in a local Microsoft SQL Server Compact Edition database with the data stored in a centralized SQL Server 2008 database. 

Four columns are added to each table involved in the synchronization process to track changes to the database. 

You add the following four columns to the database table. 

Users report that the synchronization process is not always successful. You need to ensure that the application synchronizes data successfully. What should you do? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q107. You are designing an application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. You plan to design an instrumentation strategy for the application. 

You need to ensure that the strategy meets the following requirements: 

. Captures detailed performance information. 

. Enables or disables diagnostic messages by using an application configuration option without requiring the application to restart. 

What should you design? 

A. Acustom trace listener 

B. Acustom performance counter 

C. An override to the Debug class 

D. An override to the EventLog class 

Answer: B 


Q108. You are designing an application by using Windows Presentation Foundation (WPF) and Microsoft .NET Framework 4. 

The application consists of multiple data entry screens. 

You need to ensure that users can return to previous screens. You also need to ensure that users can view a history of screens, 

What should you do? 

A. Create buttons to allow a user to open a new window for the data entry screens. 

B. Create buttons to allow a user to open a new Window as an MDI child window for the data entry screens. 

C. Create hyperlinks to allow a user to move between data entry screens. Use the NavigationService class to manage navigation history. 

D. Create hyperlinks to allow a user to move between data entry screens. Use the NavigationProgressEventArgs class to manage navigation history. 

Answer: C 


Q109. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

You need to ensure that the following requirements are met: 

All UI elements are labeled. 

All property values are exposed. 

Keyboard navigation contains tab stops for all controls. 

The application functions on high contrast displays. 

Which testing strategy should you recommend? 

A. Stress testing 

B. Stability testing 

C. Usability testing 

D. Accessibility testing 

Answer: D 


Q110. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application that accesses a Microsoft SQL Server 2008 database. 

You must ensure that database administrators can change the structure of database tables without requiring redeployment of the WPF application. 

You need to recommend a data modeling and data access strategy. 

What should you recommend? 

A. Model the data layer by using DataSet objects with automatically generated Create, Read, Update, and Delete (CRUD) statements. 

B. Model the data layer by using custom data access objects. Access the database by using stored procedures. 

C. Model the data layer by using LINQ to SQL with attribute-based mapping of objects to tables. 

D. Model the data layer by using typed DataSet objects with automatically generated Create, Read, Update, and Delete (CRUD) statements 

Answer: B 


70-518 testing engine

Rebirth 70-518 test question:

Q111. You are designing a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. 

The application retrieves data from multiple heterogeneous data sources. The retrieved data is aggregated into a single record set. 

You need to ensure that the application takes advantage of new multi-core server processors. 

Which technology should you use? 

A. LINQ 

B. PLINQ 

C. ADO.NET DataSet 

D. ADO.NET Typed DataSet 

Answer: B 


Q112. You are creating a Windows Presentation Foundation (WPF) application by using Microsoft .NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. The application will consist of several data entry forms. Each data entry form requires a user to enter phone numbers and addresses. 

You need to design a solution that promotes code reusability. 

What should you do? 

A. Add multiple text boxes for each data entry form. 

B. Use the same style resource for each data entry form. 

C. Create a new user control and reference it on each data entry form. 

D. Create a new merged resource dictionary and reference it from each data entry form. 

Answer: C 


Q113. You are designing a Windows Presentation Foundation (WPF) application. The main window of the WPF application includes two panels: panel1and panel2. 

The WPF application must meet the following requirements: 

. Panel2 must be enabled only after users have entered values into multiple text boxes in panel1. . The background color of panel2 must be set to a specific color based on oneof the text box values in panel1. . The background color of panel2 must be set at the same time the panel is enabled. 

You need to recommend an approach for meeting the requirements. 

What should you recommend? 

A. Use a Command object. 

B. Use Dependency properties. 

C. Use a DataTemplate object. 

D. Use a MultiDataTrigger object. 

Answer: C 


Q114. You are working with an existing Windows Presentation Foundation (WPF) application in Microsoft Visual Studio 2010. The WPF application requires approximately one minute to initialize before displaying its main window. 

You have the following requirements: 

Immediately display a splash screen when the WPF application launches. Allow for the display of an initialization progress bar on the splash screen. Close the splash screen when the WPF application is ready to display the main window. 

You need to recommend an approach for meeting the requirements. 

What should you recommend? 

A. Launch a custom splash screen by using a Window object. When the initialization completes, launch the main window from the splash screen. 

B. Create a SplashScreen object. Display the object in the code-behind of the App.xaml file. 

C. Move the initialization code to the code-behind of the main window. 

D. Compile an image into the WPF application with a Build Action value of SplashScreen. 

Answer: A 


Q115. You have developed a Windows application by using Microsoft .NET Framework 4, Windows Presentation Foundation (WPF), and Microsoft SQL Server 2008. 

The application is deployed as an XAML Browser Application (XBAP) and executes in the Internet Zone in Internet Explorer. The application updates data in a SQL Server 2008 database. 

Users report that a SecurityException exception occurs when the application attempts to save data to the database. 

You need to design a solution to resolve the problem. 

What should you do? 

A. Redesign the XBAP application by using partial trust. 

B. Redesign the XBAP code to utilize stored procedures. 

C. Design a WCF Service tier to provide database access. 

D. Design a data access layer that uses ASP.NET Entity Framework to communicate with the database by using the System.Data.SqICIient class. 

Answer: C 


70-518 brain dumps

Downloadable 70-518 practice test:

Q116. You are designing an n-tier .NET Framework 4 solution that includes a Windows Presentation Foundation (WPF) application. The WPF application will access data stored in a Microsoft SQL Server 2008 database by using the solution's data access tier. 

The data access tier must also be available from within Microsoft Excel 2010. 

You need to recommend a technology for accessing the data access tier. 

Which technology should you recommend? 

A. ADO.NET Entity Framework 4 

B. LINQ to SQL 

C. WCF Data Services 

D. LINQ to XML 

Answer: C 


Q117. You are designing an application by using Windows Presentation Foundation (WPF) and Microsoft .NET Framework 4. 

You create a control named HelpViewer to view the Help documentation of the application. The HelpViewer control must be available to a windows in the application. 

You need to ensure that the application allows users to perform the following tasks: 

. Bookmark their location in the documentation and return to the bookmark from any window. 

. Hide the HelpViewer control. 

. Dock the HelpViewer control. 

You create a main window as a base class. What should you do next? 

A. . Add the HelpViewer control to the window at runtime. 

. Inherit all other window classes in the application from the main window base class. 

B. . Add the HelpViewer control to a DockPanel control at runtime. 

. Inherit all other window classes in the application from the main window base class. 

C. . Add the HelpViewer control and a Frame control to a DockPanel control to the window at runtime. 

. Create all other windows in the application as pages and host them in the Frame control. 

D. . Add the HelpViewer control and a Frame control to a StackPanel control to the window at runtime. 

. Create all other windows in the application as pages and host them in the Frame control. 

Answer: C 


Q118. You design a Windows Presentation Foundation (WPF) application that interacts with a Windows Communication Foundation (WCF) Web service. The WCF Web service throws exceptions of type Exception. 

The WPF application crashes when the WCF Web service throws an exception. 

You need to recommend an error-handling strategy that allows users to submit updated data to the WCF Web service without restarting the WPF application. 

What should you recommend? 

A. Modify the Web service to throw exceptions of type FaultException. 

B. Modify the Web service to throw custom exceptions derived from the Exception class. 

C. Modify the Web service to throw exceptions of type InvalidOperationException. 

D. Modify the Web service to throw custom exceptions derived from the ApplicationException class. 

Answer: A 


Q119. You are designing a Windows client application by using Microsoft NET Framework 4 and Microsoft Visual Studio 2010. The business logic layer of the application is implemented by using Windows Communication Foundation (WCF). 

You write the following code segment in the middle tier: 

<ServiceContractO> — 

Public Interface lWcf Service 

<OperationContractO> — 

<FaultContract(GetType(ApplicationException))> — 

Sub ProcessData(ByVal d As Data) 

End Interface 

The Process Data service method is a long-running operation. 

You need to ensure that the application meets the following requirements: 

"Users can continue to use the user interface while the Process Data service method is running. 

"Message delivery is reliable. 

What should you use? 

A. A Session full One-Way operation on Process Data with a proxy-based synchronous class invocation 

B. A Session full Request-Reply operation on Process Data with a proxy-based asynchronous invocation 

C. A Session less One-Way operation of Process Data with a proxy-based synchronous class invocation 

D. A Session less Request-Reply operation on Process Data with a proxy-based asynchronous invocation 

Answer: C 


Q120. You are designing an application by using Windows Presentation Foundation (WPF) and Microsoft .NET Framework 4. You plan to create a wizard by using a Window, a Frame, and several Page objects. 

The wizard will use the NavigationService. The NavigationService will be invoked by buttons on the user interface (UI). You need to ensure that prior-page navigation can be disabled. 

What should you do? 

A. In the button Onclick event, remove the previous wizard page from the journal. 

B. In the button Onclick event, remove the previous wizard page from the Window. 

C. In the button OnMouseDown event, remove the previous wizard page from the Frame. 

D. In the button OnMouseDown event, remove the previous wizard page from the Window. 

Answer: A